Yükleniyor . . .

Yükselen Burcun Fiziksel Özelliklerine Nasıl Yansıyor?

Haritalarda yükselen burç ve Ay burcu sıklıkla karıştırılıyor. Ay burcu, duygularımızı anlatırken yükselen burç ise dış görünüşümüzün nasıl olduğunu temsil eder. Bu yüzden de dış görünüşümüzü tanımlarken yükselen burç büyük önem taşıyor. 

Dış Görünüşümüzün Temsili Yükselen Burç

Doğum anında ufukta yükselmekte olan burç yani yükselen burç, karakteristik özelliklerimizi, yeteneklerimizi ve dış görünüşümüzü tanımlar. Hayatta karşımıza çıkan herkes bizi ilk olarak yükselen burçla tanır çünkü ilk karşılaşmada sadece dış yüzümüzü görürler. 

Yükselen burcu; insanlara gösterdiğimiz yüz, fiziki özelliklerimiz, yaşam boyunca tarzımızın nasıl olacağı hatta estetik yaptırıp yaptırmayacağımız gibi birçok şekilde anlamlandırabiliriz. 

Yükselen Koç

Yükselen burcu Koç olanların liderlik vasıfları ön planda olur. Parlak fikirleri sayesinde girdikleri ortamlarda ön plana çıkarlar. Hayatlarının belli dönemlerinde sabırsız oldukları görülür. Yükselen Koç fiziksel özellikleri ise uzun ve orta boyludurlar. Omuzları geniş ve atletiktir. Saçları ise genellikle kalın telli ve koyu renktedir. 

Yükselen Boğa

Yükselen burcu Boğa olanlar bulundukları ortamda huzur bulmak isterler. Sabırlı olduklarından dolayı istediklerine ulaşırlar. Yaşamlarını güvence altında tutmak için paranın önemini bilirler. Yükselen Boğa fiziksel özelliklerinde ilk dikkat çeken kısa boyunlu olmalarıdır. Orta boylu ve geniş omuzlara sahip olurlar. Ten renkleri buğday rengi ve yuvarlak yüz hatlarına sahiptirler. 

Yükselen İkizler 

Yükselen burcu İkizler olanların enerjileri her zaman çok yüksektir. Bu yüzden de hareketsiz kalmak asla onlara göre değildir. Çevreleri tarafından eğlenceli olarak tanımlanırlar. Yükselen İkizler fiziksel özellikleri ise kolları ve bacakları ince ve uzun olur. Kilo almaya meyilli bir yapıları yoktur.

Yükselen Yengeç 

Yükselen burcu Yengeç olanların yardımsever bir yapıları vardır. Hayatlarında mantıkları geri planda duyguları ise ön plandadır. Geçmişte yaşadıklarını geride bırakamamaları ani patlamalara neden olabilir. Yükselen Yengeç fiziksel özellikleri kısa veya orta boylu olabilirler. Yuvarlak yüzlü ve omuzları düşüktür.

Yükselen Aslan

Yükselen burcu Aslan olanlar hayatlarını sonuna kadar yaşamak isterler. İtibar ve güç kazanmak onlar için büyük önem taşır. Egoist tavırlarıyla girdikleri ortamda dikkat çekerler. Yükselen Aslan fiziksel özellikleri ise uzun boylu ve kalın kemik yapıları vardır. Saçları gür ve havalı durur. 

Yükselen Başak 

Yükselen Başaklar hayatlarında her zaman en mükemmeli ararlar. Olaylara her zaman mantık çerçevesinden bakarlar. Çalışmayı severler ve yaptıkları işten keyif alırlar. Yükselen Başak fiziksel özellikleri ince ve uzun boylu olurlar. Ciltleri ve saçları koyu renktedir. Gülüşleriyle dikkatleri üzerlerine çekerler. 

Yükselen Terazi 

Yükselen burcu Terazi olanların cana yakın ve sempatik tavırları vardır. Bulundukları her ortamda huzur ararlar. Her şeyi estetik açıdan değerlendirmeye meyillidirler. Yükselen Terazi fiziksel özellikleri ise kadına güzellik erkeğe yakışıklılık verir. Oval yüz hatlarına sahiptirler. Tombul olmasalar da etli yapıları vardır. 

Yükselen Akrep

Yükselen burcu Akrep olan kişilerin her zaman gizemli bir yanı vardır. İlişkilerinde hiçbir zaman kontrolü ellerinden bırakmazlar. Hayatlarını uçlarda yaşamayı severler. Yükselen Akrep fiziksel özelliklerinin ilk başında ise derin anlamlı bakışlara sahip olmaları gelir. Kalın kemikli ve güçlü bir vücuda sahiptirler. Yüzleri genellikle uzundur.

Yükselen Yay 

Yükselen burcu Yay olanlar zaman zaman düşünmeden hareket edebilirler. Her zaman hayata pozitif bakarlar. Eğlenceli oldukları için onların yanında mutsuz olmak imkansızdır. Özgür ruhları vardır. Yükselen Yay fiziksel özellikleri ise atletik yapıları vardır. Yüzleri güneşten çabuk yandığı için çilleri oluşabilir. 

Yükselen Oğlak 

Yükselen Oğlak burçları maddi olarak kendilerini güvende hissetmek isterler ve çalışkan yapıları vardır. Mücadeleci bir tavır sergilerler. Bu yüzden de kolay kolay vazgeçmezler. Risk almayı sevmezler. Yükselen Oğlak burcunun fiziksel özellikleri ise ince ve uzun yüze sahiptirler. Etkileyici bakışlara sahiptirler. 

Yükselen Kova

Yükselen Kova burçlarının özgür bir yapıları vardır. Cesaretlidirler ve kimsenin yapamayacaklarını yaparlar. Değişimden asla korkmazlar. Yükselen Kova fiziksel özellikleri ise orta boyludurlar. Gözler yeşil, mavi veya koyu gridir. Saçlar açık kahve, sarı; yüz ise dikkat çekecek kadar güzel olabilir.

Yükselen Balık

Yükselen burcu Balık olanlar idealist bir yapıya sahiptirler. Hayatlarında ruhsal olarak huzurlu olmak isterler. Sezgileri güçlüdür. Hayal kurmayı asla bırakmazlar. Yükselen Balık fiziksel özellikleri ise eller ve ayaklar küçüktür, vücut kilo almaya müsaittir. Düzgün yüz hatlarına sahiptirler. 

Astrolog Zeynep Turan


Yazının Her Hakkı Saklıdır.


02.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır