Yükleniyor . . .

Yeni Dünyayı Kadınlar Kurtaracak

21. yüzyılda zaman tüm hızıyla akıp giderken, nereye savrulduğunuzu kestiremiyor, nasıl düşüneceğinizi, nasıl davranacağınızı bilmekte zorlanıyor musunuz? Giderek genişleyen, değişen, karmaşıklaşan, yeni fikirlerin yükseldiği koca dünyada, değişime ortak olanların bile zorlanması ne garip değil mi? 2024 yılına hızlıca giriş yapan insanlığın değil fersah fersah öteyi bir an sonrasını ön görmesi bile çok zor. 

Tarihin her köşesi, değişimin kaçınılmaz olduğu gerçeğini göstermeye devam ediyor!

Bu döngü bizleri ne yöne götürecek, kimleri hangi bilinmeze savuracak, kim bilir! Y kuşağı ile Z kuşağı arasındaki uçurumun derinliği giderek büyüyor. Gelişen teknolojiyle birlikte değişen hayatlar beklentilere, hayallere, insanlara yeniden şekil kazandırıyor.

Temel duygulara bile yer vermeyen bir hız, rekabet ve tüketim çağından geçiyoruz.  21. yüzyılın doğum sancılarını eril enerji ne yazık ki anlayamıyor. Öte yandan kadınların deneyimleri, duygulanımları sayesinde sorunları daha hızlı bertaraf ettiklerini sanırım siz de günlük hayatta fark ediyorsunuzdur.

Zamana ayak uydurmak avantaj sağlayacak.

Yenidünya kadınları, toprak anayı, doğumu, yeni nesil kuşakları destekliyor! Hiç ilgilenmesek bile çok uzak gibi görünse de dünyayı kadınlar 22.yüzyıla kadar iyi yerlere taşıyacak. 20. ve 21. yüzyılı yaşayan bizler aslında diğer insanlara göre farklı bir auraya sahibiz.

Sadece toplumsal açıdan değil, kişisel hayatımızı ele aldığımızda da bu etkinin hâkim olduğunu görürüz. İyilikle kötülüğün yer değiştirdiği, hatta birbirinin kılığına büründüğü bu çağda, hangi tarafta duracağınızı belki de çok iyi bildiğinizi düşüyor olabilirsiniz. Ancak 2024 yılının sonunda iyiliğin de kötülüğün de tıpkı iletişim aletlerinin cağ atlaması gibi çağ atladığına tanıklık edeceğiz.

Örneğin sizin başkalarına karşı koruyup kollayan ama sosyal medyadan sahte hesaplarla sizi rezil etmeye çalışanlar da bu yıl ortaya çıkacak. Aslında kötüden çok kötülere sessiz kalanların yaygınlaştığı bu yüzyılda en ağır bedelleri ödeyecek yılın adı 2024 yılı olacak. Hal böyle olunca kadın dayanışması kadar çatışmalar da daha yüksek bir boyuta taşınacak.

Zaman büküldükçe hızlanacak, hızlandıkça her olay hayatımızdan bir görüntü gibi geçmeye başlayacak. Eğer kadınsanız ve hedefleriniz varsa durmayın. Çünkü gökyüzünün kadınları kurtarıcı seçtiği bu yılı iyi değerlendirenler hayatlarında büyük bir sıçrayış yaşayacak. Tabii hayatınızda dev adımlar atarken, kimsenin dalını kırmamaya olabildiğince şeffaf ilerlemeye çalışmalısınız. Çünkü işin içinde teknolojinin de olduğunu düşünürsek neyi gizlesek gizleyelim dijital ayak izi bir şekilde ortaya dökecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

28.02.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.