Yükleniyor . . .

Yaz Takılarına Merhaba!

Bütün bir sene sabırsızlıkla beklediğimiz yaz mevsimi sonunda geldi! Bu sıcak günlerde ister istemez herkesin yüzünde gülücükler oluşuyor. Havaların ısınması ile yazlık kıyafetlerde dolaptaki yerlerini aldı. Tabi ki kıyafetlerin tamamlayıcı parçaları takılarda olmazsa olmaz. İster günlük ister gece dışarı çıkarken ya da plajda güneşlenirken çeşit çeşit takılar kullanıyoruz.

Bu yaz aslında geçmişe dönüğümüz bir dönem olacak gibi gözüküyor. Yıllardır hayatımızda olan halka küpeler, bileğimizde kalın parlak bilezikler hem fiziğimizi hem ruhumuzu güzelleştirecek doğal taşlar, şahmeranlar ve şıklığımıza şıklık atacak vücut zincirleri de bu yıl daha revaçta olacak.

Dilerseniz yaz mevsimin trend takılarını beraber inceleyelim.

Küpeler

Küpeler, kombinlerimizin olmazsa olmaz parçaları. Bu yaz halka küpeler, rengarenk sallantılı küpeleri sık sık karşımıza çıkacak. Günlük yaşantımızda jeanlerle, gömlekler ile gümüş rengi küpelerin kombinimize eşlik ettiğini göreceğiz. Gece daha abartılı, ışıltılı hatta taşlı halka küpeler bulunduğumuz ortamda parlamamızı sağlayacak.

Bilezikler Geri Dönüyor

Bu sene sıklıkla kalın yapılı bileziklerle karşılaşacağız. Manşet bilezik olarak tanımladığımız bu takılar doğru seçimleriniz ile tarzınıza şıklık katacak. Bu eşsiz parçayı, bu dönemde plajlarda da sıklıkla göreceğiz. Kadınlar artık minimal takılardan değil de kendini ön planda gösteren takıları kullanmaktan keyif alıyor. Görünüş olarak abartı olan bu bilezikleri doğru kombinlerseniz bulunduğunuz mekandaki kişiler gözlerini sizden alamayacak.

Doğal Taşlar

Son zamanların en trend parçası doğal taşlar, bu yaz karşımıza aksesuar olarak çıkacak. Doğal taşlar ile kolyeler bütünleşecek. Kısa formda kolyeler olarak değil de göğüs hizasına gelen birden fazla kolyeyi sık sık göreceğiz gibi duruyor. Doğal taşları sadece kadınlarla bağdaştırmak yanlış olur. Erkekler de kadınlar kadar doğal taşı aksesuar olarak kullanıyor. Erkeklerin de doğal taşları bileklik ve kolye olarak kullandıklarını göreceğiz.

Vücut Zincirleri

Son yılların vazgeçilmez parçası vücut zincirleri; bel, sırt ve vücudunuzun herhangi bir yerinde kullanabileceğiniz aksesuarlardır. Parlak taşları seviyorsanız bu vücut zincirleri tamda size göre. Yaz sıcaklarının gelmesiyle birlikte plajlarda bu aksesuarı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade bir kıyafeti bile bu zincirleri kullanarak şık hale getirebilirsiniz. Dünyada trend olan zincir modasına sizde kapılabilirsiniz.

Eller Ön Planda

Detay ve ince işçilik üzerine akıyor zaman… Bu yaz hem şık hem sade olmak isteyenler ellerinden şahmeranı eksik etmeyecek. Bu dönemde güzellik algısı değişeceği için el aksesuarına daha çok odaklanacağız. Sizin şahmeran renginiz nedir biliyor musunuz? Kombinlerinize diğer aksesuarlarınıza göre farklı renkleri kullanabilirsiniz. Günlük yaşamda da rahatlıkla kullanılan şahmeran bileklikler, gold ve silver olarak tercih edilebilir. Kombinlerinize şıklık katacak bu parça, girdiğiniz her ortamda zarafetinize zarafet katacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.06.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır