Yükleniyor . . .

SEVGİLİLER GÜNÜ…

Sevgililer Günü'nün gölgesinde, teknolojinin hızla evrim geçirdiği ve dijitalleşmenin hayatlarımıza hükmettiği bir dönemde, sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurmak, gerçek sevginin örüntüsüyle hayatı çevrelemek istediği her bireyin arayışı. Her canlının var olma mücadelesinden ayıran sevmek ve sevilme arzusu, sosyal bağlarımız için büyük bir denge.

Modern ilişkilerde sağlam bağlar oluşturmak, dijital dünyanın karmaşıklığını emojilerin ötesine geçerek anlamak ve sevgiyi kısıtlamadan, online siparişlere mahkûm etmeden   temas halinde olmamak insana özgü paylaşımların gerçekliğini kaybetmemek.

Sevgi sadece belirli bir günle sınırlı değildir; her an sevgiye adanmış bir başlangıç yapabilme arzusu tüm yorgun ruhların umududur. Kalbinize güvenin ve aşkın, bu yaralı dünyada dahi varlığını sürdürdüğüne inanın.
Sevmek için geldiğimizi unutturan yüzyılın hızına ve yüzeyselliğine teslim olmayın.
Kendi ruhsal mitlerinize uygun bir içsel yolculuk yapmak, kendinizi anlamak ve sevmek yaşamınıza yapacağınız en büyük yatırımdır.

Sevgi temelli bir hayat inşa etmek istiyorsanız;

  • Kendinizi sevmenin ve öz saygınıza odaklanmanın,
  • Dışarıdan sevilmenin kapılarını araladığını unutmayın.

Bu Sevgililer Günü'nde, sadece başkalarını değil, kendinizi de sevgiyle kucaklayın.

Sevgililerin bir günü, sevmeyi bilenin bir ömrü vardır.

Burçlara Göre Hediye Önerileri

Birine verebileceğiniz en özel hediye sevginizdir ama siz yine de romantik jestlerden geri kalmayın. Her yıl “Acaba ne alsam?” telaşını yaşatırken, burçlara özel hediye önerileriyle içinizi rahatlatmaya geldik.

Koç Burcu Hediye Önerisi: Pikap ve Plaklar

2024 yılında aşkla, sevgiyle içini ısıtacak Koç burçları için, romantizmi daha yakından yaşayabileceğiniz bir hediye seçin; pikap ve anıları olan plaklar alabilirsiniz.

Boğa Burcu Hediye Önerisi: Biblo

Sevgilinizin ilgilendiği alanları, hobilerini ve aktivitelerini temsil eden bir biblo hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz evini ve ofisini bu biblo ile süsleyebilir.

İkizler Burcu Hediye Önerisi: Mücevherat

Sevildiğini bilmek, ilgiyi her daim üzerinde hissetmek isteyen İkizler, o büyülü ışıltıyı ilişkisinde hep görmek isteyecektir. Sizinle çıkacağı romantik bir seyahat ve ona alacağınız şık bir mücevherat ile gönlünü bir kez daha fethedebilirsiniz.

Yengeç Burcu Hediye Önerisi: Küçük Aksesuarlar

2024 yılında yerinde hiç durmayacak Yengeç burçları, ona her anında sizi hissedebileceği bir hediye seçin. Her baktığında sizi görebilmesi için baş harfinizin yer aldığı anahtarlık gibi minik aksesuarlardan alabilirsiniz.

Aslan Burcu Hediye Önerisi: Özel Tasarım Takılar

Sevgilinizin ruhuna uygun ya da yaşam tarzından esinlendiğiniz kolye, yüzük, bileklik gibi takılar tasarlatabilirsiniz. Bu hediyeniz hem özgün olacak hem de ona özel ve tek olacak. Bu etkileyici bir hediye olacaktır.

Başak Burcu Hediye Önerisi: Akıllı Saat

Düzen ve titizlik onların uzmanlığı. İlişkilerinde de plansız davranmaktan hoşlanmazlar. Programından bir dakika bile geri kalmak istemeyen Başak burçları için, akıllı saat ve ajanda tercih edebilirsiniz.

Terazi Burcu Hediye Önerisi: Polaroid Fotoğraf Makinesi 

2024 yılında hızlarına hız katacak ve vitesi yükseltecekler. İçlerindeki romantiği de yansıtırken, ona deneyimlerini her daim hatırlamak ve saklamak için polaroid fotoğraf makinesi alabilirsiniz.

Akrep Burcu Hediye Önerisi: Tablo

Sevgilinize ya da eşinize alacağınız güzel bir tablo yaşam alanını daha güzel ve zarif göstermekle kalmayacak, aynı zamanda sevdiğiniz kişinin içini de ferahlatacak. Tabloya her baktığında farklı bir anlam farklı bir his çıkaracak. Böyle derin bir hediye aranızdaki sevgiyi de daha fazla güçlendirecektir. 

Yay Burcu Hediye Önerisi: Gramafon

Günün sonunda beklenmedik fikirler ondan çıkar, 2024 yılında da hızını hiç kesmeyecek olan Yay burçlarının ruhuna rehber olmak sanıldığından daha da önemlidir. Onun özgür ve aşkı arayan ruhunu; müzikli gramafonla ısıtabilirsiniz. Boşuna müzik ruhun gıdasıdır dememişler.

Oğlak Burcu Hediye Önerisi: Puzzle

Kendi dünyalarına çekilmeyi ve o dünyayı renklendirmeyi seven Oğlak burçları için; boya seti-tuval, puzzle gibi ellerini kullanabilecekleri hediyeler seçebilirsiniz. Bu sayede onun duygusal dünyasına giriş yapabilir, kalbine dokunabilirsiniz.

Kova Burcu Hediye Önerisi: Drone

Hislerini ve sevgisini, küçük anların arasına gizler Kova burçları. Ona alacağınız, drone veya kamera ile perde arkasında kalan duygularını açığa çıkarmaya teşvik edebileceğiniz içerikleri üretebilir.

Balık Burcu Hediye Önerisi: Fotoğraf Albümü

2024 yılında, onların naif yüreklerine erişmenin birçok yolu olsa da siz kestirmeyi tercih etmeyin. Eliniz ile yaptığınız her şeye daha çok kıymet vereceklerdir. Fotoğraf albümü ve şık bir defter, kalem seti içindeki şairi de ortaya çıkaracak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.