Yükleniyor . . .

Numeroloji 2024: Yeni Yılda Sizi Ne Bekliyor?

Numerolojide dünya üzerinde her şeyin sayısal olarak bir anlamı ve mantığı olduğuna inanılır. Sayıların anlamlarından yola çıkarak kişinin ilişki hayatı, kariyeri, işi, ailesi ve bunun gibi hayatındaki neredeyse her alan açıklanmaya çalışılır. Numerolojide ilk amaç ise sayılar kullanılarak hayat yolundaki farkındalığın arttırmaya çalışılmasıdır.

2024 Yılının Evrensel Rakamı: 8

Numeroloji sistemi üzerinde rakamların hepsinin bir anlamı vardır. Bu rakamlar yol gösterici özelliği taşımaktadır. Numereolojide hesaplama yapılabilmesi için eğer sayı birden fazla basamaklı ise rakamların hepsi toplanır ve tek basamaklı bir sayı elde edilir.

2024 yılındaki rakamları ayrı ayrı toplandığında ise önümüze 8 rakamı çıkıyor. Dolayısıyla da bu rakam 2024 yılının evrensel rakamı oluyor. Peki numerolojide 8 rakamı neyi ifade ediyor ve bize 2024 yılıyla ilgili nasıl bir ipucu veriyor bir bakalım. Numeralojiye göre 8 rakamı başarıyı güçlü olmayı, kararlılığı ve sonsuzluğun sembolü olarak bilinir.

Kişisel Yıl Döngüsü Hesaplama Yöntemleri

 Numerolojiye göre kendi yolumuzu bulmamız için kişisel yıl döngüsü hesaplamasını bilmemiz gerekmektedir. Burada ihtiyacımız olan sizin kişisel doğum bilgilerinizdir. Doğum bilgilerinizin doğru olması da çıkacak sonuç için büyük önem arz etmektedir.

Yaşam Yolu Rakamı

Yaşam Yolu Rakamı nasıl hesaplanır bir bakalım. Burada çıkan sonucun bir rakam yani 1 ile 9 arasında olması gerekmektedir. Örneğin; 20 Kasım 2001 tarihinde dünyaya geldiniz. Burada 20,11,2,0,0 ve 1 rakamlarını topluyoruz ve sonuç 34 çıkıyor. Sonucun rakam olması içinde 3 ve 4 rakamlarını topluyoruz 7 sonucunu elde ediyoruz. Çıkan sonuçtan dolayı Numerolojiye göre 20 Kasım 2001 tarihinde dünyaya gelmiş birinin yaşam yolu rakamı 7’dir.

Kişisel Yıl Rakamı

Kişisel yıl rakamınızı bulmamız için ihtiyacımız olan sadece doğum yılınızdır. Doğum yılları kişisel haritalarda büyük önem taşır çünkü doğduğunuz yılın içeresinde birçok ipucu gizlidir. Örneğin 1996 yılında doğduysanız. Kişisel yıl rakamınızı hesaplamak için 1,9,9 ve 6 rakamlarının hepsini topluyoruz. Sonuç 25 çıkıyoruz. Bir rakam elde etmemiz gerektiği içinde 2 ve 5 rakamlarını topluyoruz. 1996 yılında doğan birinin kişisel yıl rakamı 7 olur.

2024 Yılında Kişisel Rakamınızı Ne Bekliyor?

Numerolojide 1

Numerolojiye göre 1 rakamı; yeni başlangıçları, özgürlüğe düşkün olmayı, cesareti, kendi ayaklarını durmayı ve liderliği temsil etmektedir.

Numerolojide 2

Numerolojiye göre 2 rakamı; hislerin güçlü olmasını, çevresine karşı duyarlı olmayı, sorumluluğun bilincinde olmayı ve her zaman eşitlikten yana olmayı temsil ediyor.

Numerolojide 3

Numerolojiye göre 3 rakamı; çevresiyle güçlü bir iletişim kurmayı, şansı, arkadaş canlısı olmayı, birçok alanda faliyet göstermeyi ve kreatif düşünmeyi temsil eder.

Numerolojide 4

Numerolojiye göre 4 rakamı; hayatındaki kişilere karşı güven duygusu, güçlü bir yapı, sorumluluk sahibi olma ve başarıyı temsil eder.

Numerolojide 5

Numerolojiye göre 5 rakamı; bağımsızlığı, yeni yerler keşfetmeyi sevmeyi, bir yerde uzun süre kalmaktan hoşlanmama ve her zaman yeniliğe açık olmayı temsil eder.

Numerolojide 6

Numerolojiye göre 6 rakamı; sevdikleri kişilere karşı fedakârlık yapmayı, gücü, her ortama uyum sağlamayı, kıskanç olmayı, kararlı olmayı ve sıcak bir yapıyı temsil eder.

Numerolojide 7

Numerolojiye göre 7 rakamı; zeki olmayı, her şeyi olduğu gibi kabul etmemeyi, araştırmayı seven bir yapıyı ve mistik konulara yatkınlığın olmasını temsil eder.

Numerolojide 8

Numerolojiye göre 8 rakamı; liderlik vasfının yüksek olmasını, toplulukla hareket etmeye uygun bir yapıyı, sağlam bir karakteri ve zenginliği temsil eder.

Numerolojide 9

Numerolojiye göre 9 rakamı; entelektüel bir yapıyı, romantik olmayı, hislerin güçlü olmasını, kendini kanıtlamaya isteğini ve elinin açık olmasını temsil eder.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

15.12.2023 tarihinde kaleme alınmıştır.