Yükleniyor . . .

Mars Burcumuza Göre Nasıl Mücadele Ediyoruz?

Mars Burcumuza Göre Mücadele Etme Şeklimiz

Mars, mücadelemizi ve potansiyelimizi temsil eder. Savunma mekanizmamızı ortaya çıkaran Mars; mücadelemizin, cesaretimizin, hırsımızın, çabamızın ve gücümüzün hayat bulduğu bir gezegendir. Mücadele gezegeni Mars’ın etkisini hayatımızın her ânında hissederiz.

Eski Romalıların “Savaş Tanrısı” olarak gördükleri Mars’ı olumsuzlukların babası olarak düşünebiliriz. Fakat Mars her ne kadar ateş etkili olduğu için olumsuzluklarla bağdaştırılsa da aslında bizlere mücadele hırsını vererek doğru hamleler yapmamıza olanak sağlar.  Mars, bize nasıl mücadele etmemiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini en doğru şekilde gösterir.

Mars Hangi Burçlarda Yücelir?

Mücadele gezegeni Mars’ın güçlü ve güçsüz olduğu burçlar vardır. Mars güçlü olduğu burçlara birçok özellik vermektedir. Güçlü olduğu burçların en başında Koç ve Akrep burcu gelmektedir.

Mars’ın Koç burcunda güçlü konumda olması; cesareti, bağımsızlığı, başarılı olmayı, geçmişte takılı kalmamayı temsil eder. Mars’ın yöneticisi olduğu Akrep burcunda hareket etmesi; iradenin gücünü, aklı, başarıyı, yüksek enerjiyi temsil eder.

Mars Hangi Burçta Zararlı?

Potansiyelimizi ortaya koymamızı olanak sağlayan Mars’ın güçsüz olduğu burçlar vardır. Mars’ın güçsüz çalışması bizim mücadeleden yoksun veya hırssız olduğumuz anlamını taşımamaktadır. Mars’ın zayıf olduğu burçların başında Terazi ve Boğa burcu gelmektedir.

Mars’ın Boğa burcunda olması; öfkeli olmayı, genelde yavaş hareket etmeyi, hedefleri belirlemeyi ve birçok şeyi aynı anda yapamamayı temsil eder. Mars’ın Terazi burcunda hareket etmesi ise kararsız olmayı, zaman zaman adil olamamayı ve savunma yönünün gelişmiş olmasını vurgular.

Mars Burcu Neyi Temsil Eder?

Mars Koç Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Koç burcunda konumlanması; hızlı öfkelenebildiğinizi ama öfkenizin uzun sürmediğini, cesur adımlar atmaktan korkmadığınızı, çevrenize karşı sorumluluk sahibi olduğunuzu, iradenizin güçlü olduğunu ve bağımsız olmaktan hoşlandığınızı temsil eder.

Mars Boğa Burcunda

Mars’ın Boğa burcunda hareket etmesi; sakin bir yapınızın olduğunu, öfkenizin fazla olabileceğini, pes etmeyen bir yapınızın olduğunu, konforunuza düşkün olduğunuzu, bazı şeyleri dile getirmektense içinize hapsettiğinizi ve bazı anlarda gereksiz yere inat ettiğinizin görüldüğünü işaret eder.

Mars İkizler Burcunda

Doğum haritasında Mars’ın İkizler burcunda olması; odaklanma sorunuzu yaşayabildiğinizi, sinirlendiğiniz zaman ağzınızdan çıkanlara hâkim olamadığınızı, keskin bir zekânız olduğunu, düşündüğünüzü söylemekten çekinmediğinizi temsil eder.

Mars Yengeç Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Yengeç burcunda hareket etmesi; hayatınızda mantığınıza göre değil duygularınıza göre hareket ettiğinizi, saldırganlıktan hoşlanmadığınızı, güvende olmak istediğinizi, sezgilerinizin güçlü olduğunu vurgular.

Mars Aslan Burcunda

Mars’ın Aslan burcunda olması; enerjinizin yüksek olduğunu, planlı hareket ettiğinizi, fazla inatçı olduğunuzu, zaman zaman kendinizi diğer insanlardan üstün görebildiğinizi, çekiciliğinizin fazla olduğunu ve ilişkilerde her zaman yumuşak tarafınızı gösterdiğinizi temsil eder.

Mars Başak Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Başak burcunda olması; çalışkan bir yapınız olduğunu, hiçbir işten kaçmadığınızı, kolay karar alan bir yapınız olmadığını, sistemli çalışan kafa yapınızın olduğunu, mücadeleyi sevdiğinizi, kolay kolay pes etmediğinizi ve yardımsever olduğunuzu işaret eder.

Mars Terazi Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Terazi burcunda hareket etmesi; enerjinizin hızlı düştüğünü, arkadaşlık ilişkilerinize önem verdiğinizi, kavga etmeyi sevmediğinizi, çevreniz tarafından dürüstlüğünüzün takdir edildiğini ve güzel sanatlarda başarılı olabileceğinizi temsil eder.

Mars Akrep Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Akrep burcunda olması; güçlü bir iradeye sahip olduğunuzu, zihninizin sürekli çalıştığını, kendi çıkarlarınızı gözetmede başarılı olduğunuzu, girdiğiniz her işte başarılı olduğunuzu, kuşkulu olabileceğinizi ve sizin önünüzü kesmeye çalışanlara tavrınızı net bir şekilde belli ettiğinizi işaret eder.

Mars Yay Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Yay burcunda hareket etmesi; mücadele etmekten keyif aldığınızı, sorunların karşısında pratik yollar üretmeyi sevdiğinizi, çevrenizdekilerin her türlü derdine koştuğunuzu, sevmediğiniz kişileri konuşmalarınızla alaşağı ettiğinizi temsil eder.

Mars Oğlak Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ınızın Oğlak burcunda olması; istediğiniz her şeye geçte olsa ulaştığınızı, finansal konularda başarılı olduğunuzu, geleceğinizi planlamak istediğinizi, sabırlı olduğunuzu, fırsatları iyi değerlendirdiğinizi ve insanlara zor güvenebildiğinizi işaret eder.

Mars Kova Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Kova burcunda konumlanması; akıllı olduğunuzu, yeteneklerinizin farkında olduğunuzu, özgüvenli olduğunuzu, karşınızdakileri konuşmanızla hızlı etkileyebildiğinizi, kibirli bir yapınızın olmadığını ve değer verdiğiniz arkadaşlara sahip olduğunuzu temsil eder.

Mars Balık Burcunda

Doğum haritanızda Mars’ın Balık burcunda olması; duyarlı bir yapınız olduğunu, lüksten hoşlandığınızı, cana yakın bir yapınızın olduğunu, obsesif olduğunuzu, hayal kurmayı sevdiğinizi, ticarette başarılı olduğunuzu, maddi olarak kendinizi güvence altına almak istediğinizi ve zaman zaman içinize kapandığınızı temsil eder.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

29.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır