Yükleniyor . . .

Kanlı Ay Tutulması Nedir? Burçlara Etkileri Nelerdir?

Kanlı Ay Tutulması Nedir?

Kanlı Ay Tutulması, Ay’ın yüzeyine ulaşan Güneş ışınlarının Ay’a kırmızı rengini vermesinden dolayı bu ismi almıştır. Kanlı Ay Tutulmasında Dünya, Ay ile Güneş’in arasında kalacağı için Güneş’ten Ay’a giden Güneş ışınları kesilecektir. Bize ev sahipliği yapan Dünya, adeta bir paravan görevi üstlenecektir.

Kanlı Ay Tutulmasının Önemi

Kanlı Ay Tutulmasını farklı kılan ise herkesin rotasının yeniden belirlendiği günlerde, gizli saklı kalan konuların gün yüzüne çıkması. Bunu sadece bireysel olarak düşünmeyin. Kolektif alanda da birçok yeniliğe şahitlik edeceğiz. Bu yüzden de Kanlı Ay Tutulması tüm Dünya’yı yakından ilgilendiriyor.

Kanlı Ay Tutulması Nasıl Olur?

Kanlı Ay Tutulması ise Güneş ışınlarının Ay'ın yüzeyine ulaşan Güneş ışığının geniş bir şekilde yayılarak Ay'a kırmızı bir görüntü vermesinden kaynaklanmaktadır. Kanlı Ay Tutulmasının Ay Tutulmasından tek farklı renginin kırmızı olmasıdır.

2023 Yılında Kanlı Ay Tutulması Ne Zaman Gerçekleşecek?

Kanlı Ay Tutulması, 28-29 Ekim 2023 tarihlerinde meydana gelecek.

Kanlı Ay Tutulması Nasıl İzlenir?

Kızıl Ay Tutulması, Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinden çıplak gözle izlenebilecek.  

Kanlı Ay Tutulmasının Etkileri Nelerdir?

Kanlı Ay Tutulmasının etkileri herkes tarafından merak ediliyor. Aynı zamanda Ay’ın kızıl olması birçok batıl inanca da ev sahipliği yapıyor. Bunların en başında da Kanlı Ay’ın olumsuz ve negatif enerji yaydığı düşünülür. Fakat Ay Tutulmaları tam tersine yeniliği ve dönüşümü içermektedir.

  • Kanlı Dolunay; ailemiz, ilişkimiz, ruh halimiz gibi birçok konuyu etkileyecek.

Twitburc’tan Tutulma Tavsiyeleri

Kanlı Ay Tutulmasının yaşanacağı zaman diliminde sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Bu süre zarfında ağzımızdan çıkanları iki kere düşünmeliyiz ve hızlı karar vermemeliyiz. Yakın çevremizde sorunlar yaşıyorsak, yapıcı adımlar atmamız bizim yararımıza olacaktır.

Kanlı Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri

Koç Burcu: Tutulma 2. Evinizde etkili olacak. Kendi iç dünyanıza daha fazla yoğunlaşacağınız bu döngüde, kendinizden çok fazla ödün verdiğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Herkese karşı çizginizi net bir şekilde çizeceksiniz.

Boğa Burcu: Boğa – Akrep aksında yaşanan tutulmaların sonuncusuna ev sahipliği yapıyorsunuz. Sizin için artık yepyeni bir dönemin başladığını hissedeceksiniz. Elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyecek, gerektiğinde risk almasını da bileceksiniz.

İkizler Burcu: Toprak burcunda yaşanacak tutulma, gerçeklerle yüzleşmenize neden olacak etkiler barındırıyor. Geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz konular, tekrar gündeme gelebilir. İçinize hapsettikleriniz, dilinizden bir bir dökülebilir.

Yengeç Burcu: Yaşadıklarınızın hepsinin bir nedeni olduğunu tutulma döngüsünden geçerken daha net anlayacaksınız. Haksızlık edenin benzer haksızlıklara maruz kaldığını, adaletin yerini bulduğunu tutulmada tecrübe edeceksiniz. Tecrübeleriniz hayat yolunda size ışık olacak.

Aslan Burcu: Tutulma 10. Evinizde etkili olacak. Değerlerinizin sizi siz yaptığını, asla ödün veremeyeceğiniz kırmızı çizgilerinizin olduğunu gözler önüne sermekten çekinmeyeceksiniz. Hayatınızda pişmanlık duygusuna yer vermeyeceksiniz.

Başak Burcu: Kendi hayatınıza odaklanmaya başlayacak, sizi olumsuz etkileyen kişileri geri planda bırakacaksınız. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız, emek verdiğiniz hobileriniz, uzmanlık alanlarınızla ilgili güzel gelişmelere kapı aralayacak etkileşimlere girebilirsiniz.

Terazi Burcu: Kendinizi psikolojik olarak yormak istemeyeceksiniz. Size iyi gelen alanlara yöneleceksiniz. Yorgunluğunuz emeklerinizin karşılığını almaya odaklandıracak. Kendinizi konuşmadan da ifade edebileceksiniz.

Akrep Burcu: Tutulma karşıt burcunuzda gerçekleşirken, ilişki evinizde etkili olacak. Hayatınızda yepyeni bir yol sizi bekliyor. Yeni başlangıçlara imza atabilir, hayatınızda yepyeni bir sayfa açma yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Yay Burcu: İçsel dertlerinizi bir kenara bırakarak toparlayıcı bir rol üstleneceksiniz. Sabrınız ne kadar zorlansa da yıkıcı konuşmalar yapmak yerine toparlayıcı taraf olmak isteyeceksiniz. Önceliklerinizi belirlemeniz gerektiğini de kabulleneceksiniz.

Oğlak Burcu: Tutulma, kalbinize umut ışığı olacak. Birçok alanda doğru iletişim diliyle yürüyecek, yüklerinizi hafifleteceksiniz. Sönen umutlarınız tekrar canlanacak. Dış görünüşünüzü değiştirmek için harekete geçeceksiniz.

Kova Burcu: Kendinizi her alanda daha da verimli hissedeceksiniz. Hayatınızı ve ilişkilerinizi üçüncü kişilerin yönetmesine izin vermeyeceksiniz. Tutulma döngüsü ile birlikte, aklınızdaki planları hayata geçirmek için kimseye ihtiyaç duymayacaksınız.

Balık Burcu: Duygularınızı dile getirmekten korkmayacaksınız. Zaaflarınızı yönetmeniz gerektiğini her şekilde tecrübe ederken, sevdiğiniz insanlar için jest yapmaktan da geri durmayacaksınız. Üzerinizdeki baskıların arttığı düşüncesi size risk dolu kararlar aldırabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

26.10.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır