Yükleniyor . . .

Jüpiter Burcunuza Göre Hangi Alanda Şanslısınız?

Jüpiter Burcu Neyi Temsil Eder?

Jüpiter astroloji dünyasının en büyüğü ve şans gezegeni olarak bilinir. Genişleme, büyüme, bolluk, bereket ve iyi düşünmeyi temsil eder. Düşüncelerinizin her detayında Jüpiter’in etkisi çok fazladır. Jüpiter gezegeni dünyaya bakış açımızı geliştirir ve hayata farklı bir alandan bakmamızı sağlar.

Eğer Jüpiter burcunuzda güçlü konumdaysa işte o zaman hayatınızda ne zaman iyi bir şey olsa yüzünüz gülse orada aklınıza Jüpiter gelir.  Bir insanın şanslı olup olmadığını Jüpiter’inin konumuna bakarak anlayabilirsiniz.

Jüpiter Hangi Burçta Yücelir?

Jüpiter’in burçlarda olumlu veya olumsuz birçok etkisi vardır. Şans gezegeni Jüpiter yöneticisi olduğu Balık burcunda ve aynı zamanda da Yay burcunda güçlü konumdadır. Bu iki burçta Jüpiter’in birçok olumlu özellikleri açıkça belli olmaktadır.

Jüpiter Balık burcunda yardımsever olma, insanların her zor anında yanında olma, merhamet duygusu gibi birçok özelliği ön plana çıkarır. Jüpiter Yay burcuna ise cesaret, planlama yeteneği, korumacı bir iç güdü, farklı fikirlere açık olmayı, maddi ve manevi her şeyi paylaşma durumu verir.

Jüpiter Hangi Burçta Zararlıdır?

Gezegenlerin en büyüğü olan Jüpiter’in güçsüz olduğu gezegenler arasında İkizler ve Başak burcu en başta gelir. Bu açıyı hemen en kötü en olumsuz şekilde yorumlamak doğru olmaz. Jüpiter İkizler burcunda soyut konuları temsil eder. Jüpiter İkizler burcunda hareket ederken dünyaya geldiyseniz zaman zaman fazla konuştuğunuz görülebilir, fikirlerinizi uygulama konusunda başarısızlıklar yaşayabilirsiniz, yüzeysel bilgilerle yetindiğiniz görülür.

Jüpiter’iniz Başak burcundaysa fazla detaycı olmanızı tetikler ve bu durumun çevrenizdeki kişileri yorduğu görülebilir. Aynı zamanda da olaylara daha fazla eleştirel bir tavırla yaklaşmanızı sağlar.

Jüpiter Burçlarda Neyi İfade eder?

Jüpiter Koç

Jüpiter Koç burcundayken kariyer, eğitim ve manevi alanda birçok yeniliği temsil eder. Jüpiter’iniz Koç burcundaysa yeniliğe açık olursunuz, değişikliklerden hoşlanırsınız, özgüveniniz yüksek olur, çevrenizdekilere sıcak davranırsınız, güvenilirsinizdir, kariyer hayatınızda statünüzü yükseltmek için çaba gösterirsiniz, ilişkide bazı anlarda umursamaz davranabilirsiniz ve özgür olmanız aile büyükleri tarafından eleştiri almanıza yol açabilir.

Jüpiter Boğa

Jüpiter Boğa burcundayken parasal konularda ve aile içindeki olaylarda azimli olduğunuzu temsil eder. Jüpiter Boğa döngüsü doğumluysanız sizi değiştirmeye çalışan kişilere karşı tavrınızı belli edersiniz, hayatınızda her şeyin en iyisine ulaşmak için çabalarsınız, yeni fikirleri kabullenmeniz zaman alabilir, emek verip elde ettiklerinizi kaybetmek istemezsiniz, sabırlısınızdır, işinizi her zaman büyütmek istersiniz, ilişkinizde aldığınız hediyelerle karşı tarafın özel hissetmesini sağlarsınız ve aile içinde soğukkanlı kararlar aldığınız görülür.

Jüpiter İkizler

Jüpiter İkizler burcundayken merak duygunuzun artmasını ve yeniliklerin peşinden koşmayı tetikler. Jüpiter’iniz İkizler burcunda konumlanıyorsa konuşmalarınızda patavatsızlık yaptığınız görülebilir, araştırma yaptığınız konu sonuçlanmadan vazgeçebilirsiniz, bir yerde sabit kalmak istemezsiniz, her anı değerlendirmek istersiniz, masa başında çalışmaktan mutlu olmazsınız, ilişkide güven sizin için çok önemlidir ve aile içinde zaman zaman iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. 

Jüpiter Yengeç

Jüpiter Yengeç burcundayken hayat yolunda yükselmeyi ve başarıyı temsil eder. Dünyaya geldiğiniz zaman diliminde Jüpiter’iniz Yengeç burcunda konumlanıyorsa rahatınıza düşkün olursunuz, fazla duygusal olursunuz, bir anlık cesaretle ani riskler alırsınız, arkadaşlarınız tarafından saygı görürsünüz, çevrenizde yaşananlara karşı duyarlısınızdır, iş arkadaşlarınızla iyi anlaşırsınız, ilişkide iyi yönlere odaklanırken olumsuzlukları gözden kaçırabilirsiniz ve aile içinde korumacı tavrınız ön planda olur.

Jüpiter Aslan

Jüpiter Aslan burcundayken kendinize olan güveninizin fazla olduğunu temsil eder. Doğum haritanızda Jüpiter’iniz Aslan burcunda hareket ediyorsa fazla meraklı olursunuz, ego savaşları vermekten çekinmezsiniz, rehavete hızlı kapılırsınız, cömertsinizdir, liderlik vasfınız vardır, konuşmalarınızla insanları etkileyebilirsiniz, çalıştığınız alanda yenilikleri takip edersiniz, ilişkide her şeyi siz yönetmek istersiniz ve aile yapısına önem verirsiniz.

Jüpiter Başak

Jüpiter Başak burcundayken detayların önemli olduğunu ve olaylara geniş açıda bakmayı zorlaştırmayı temsil eder.  Jüpiter’iniz Başak burcundayken eleştiri yapmaktan çekinmezsiniz, sağlık konularıyla yakından ilgilenirsiniz, bilgi edinmek istersiniz, teknolojiyi takip etmeyi seversiniz, iş yerinde verilen sorumlulukları yerine getirirsiniz, ilişki içinde büyük beklentilere girmezsiniz ve ailenizdeki kişilere yardım etmekten çekinmezsiniz.

Jüpiter Terazi

Jüpiter Terazi burcundayken iletişim becerisinin yüksek olduğunuzu ve tartışmalardan hoşlanmadığınızı temsil eder. Jüpiter’iniz Terazi burcunda konumlanıyorsa fazla kilolarınızdan şikayetçi olabilirsiniz, tadınızın kaçmaması için bazı olayları görmezden gelebilirsiniz, tartışmak yerine uzlaşmayı tercih edersiniz, insanlara iyimser yaklaşırsınız, etik değerlere önem verirsiniz, iş yerinizde arabulucu olarak rol alırsınız ve ailenizden sorun yaşadığınız konular hakkında fikir almaktan çekinmezsiniz.

Jüpiter Akrep

Jüpiter Akrep burcundayken gizemi ve ilahi adaleti ön plana çıkarır. Doğum anınızda Jüpiter’iniz Akrep burcunda hareket ediyorsa dahil olmamanız gereken konulara dahil olursunuz, merakınızı gidermek için risk alırsınız, her şeye inanmazsınız sorgulamaya önem verirsiniz, insanlara karşı saygılısınızdır, çalıştığınız alanda kendinizi geliştirmek istersiniz, ilişkide tutkulu olursunuz ve aile içinde yarım kalan işleri tamamladığınız görülür.

Jüpiter Yay

Jüpiter Yay burcundayken köklü değişimleri ve özgüveni temsil eder. Jüpiter Yay burcunda hareket ederken doğduysanız bazı konularda aşırıya kaçtığınız görülür, karşınızdakini düşünceleri yüzünden yargılayabilirsiniz, cesaretlisinizdir, planlı hareket edersiniz, inandığınız yolda yürümekten hiç korkmazsınız, iş hayatınızda kendinizi büyük hedefler koyarsınız, ilişkinizde duygularınızı özgürce dile getirirsiniz ve evde vakit geçirmeyi seversiniz.

Jüpiter Oğlak

Jüpiter Oğlak burcundayken şansı kendiniz yaratmanız gerektiğini temsil eder. Jüpiter’iniz Oğlak burcunda hareket ediyorsa statünüzü arttırmak için uzun saatler çalışabilirsiniz, maddi konulara önem verirsiniz, planlısınızdır, hedeflerinizi net olarak belirlersiniz, sorumluluk bilinciniz yüksektir, iş hayatınızda size verilen işleri son âna kadar takip edersiniz, yoğun tempolu çalışmanız partnerinize vakit ayırmanızı engelleyebilir ve aile içinde yaşanan küçük sorunları abarttığınız görülebilir.

Jüpiter Kova

Jüpiter Kova burcundayken tabuları yıkmayı ve güçlü bir iletişimi temsil eder.  Jüpiter’iniz Kova burcunda konumlanıyorsa çevrenizdekilerle inatlaşabilirsiniz, aklınızdan geçenleri dile getirmek karşınızdakini kırabilir, arkadaşlarınızın sorunlarına pratik çözümler üretirsiniz, yaratıcı fikirler üretirsiniz, işyerinizde yaşadığınız olaylara iyimser bir bakış açısıyla yaklaşırsınız, ilişki içinde partnerinizle yeni tecrübeler edinmek isterseniz ve aile içinde kısıtlanmaktan hoşlanmazsınız.

Jüpiter Balık

Jüpiter Balık burcundayken yardımseverlik ve iyimserliği ön plana çıkarır. Dünyaya geldiğinizde Jüpiter’iniz Balık burcunda konumlanıyorsa hayal gücünüzün fazla olması gerçeklerden uzaklaşmanıza neden olabilir, fazla duygusal olabilirsiniz, yardımseversinizdir, merhametlisinizdir, çevrenizdekilere örnek olarak davranışlar sergilersiniz, çalışma arkadaşlarınıza yol gösterirsiniz, ilişkide duygusal olmanız detaylara fazla takılmanıza neden oluyor ve aile içinde sık sık takdir edilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

23.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır