Yükleniyor . . .

Aura Nedir? Aura Rengi ve Anlamları

Aura kelimesini günlük hayatta sık sık duyuyoruz. Bu kelimeyi herkes gibi ilk başta duyduğumuzda ritüellerle bağdaştırıyor olabiliriz. Aura dünya üzerindeki tüm canlılar için kullanılan bir kavramdır. Canlıların vücudunun her noktasında bulunan elektromanyetik alana aura denir. Aura insan vücudunun kendinden ortalama 24 santimetre uzağına kadar olan mesafeyi kapsar ve bir nevi koruyucu bir kalkandır.

Aura Ne İşe Yarar?

Aura, 24 santimetrelik bir mesafeyi kapsadığı için bir insanın aurası uzaktan da anlaşılabilir. Bir insana karşı hissettiğimiz ilk izlenimlerin hepsi aslında aurayla ilgilidir. Aurası yüksek veya düşük olan kişiler vardır. Bunlar hayatımızı etkileyen önemli unsurlardır.

Aurası Yüksek Ne Demektir?

Aurası yüksek kişiler ise adeta etrafa ışık saçar, kendini olumsuz olaylardan ve çevreden gelecek olumsuz düşüncelerden korur. Aurası düşük kişiler aslında olumsuz olaylardan daha fazla etkilenir. Yaşadıklarından diğer insanlara göre daha fazla kaygı duyar.  Aynı zamanda da hastalıklara yakalanma ihtimalleri daha yüksek olur.

Aura Seviyeleri Ne Anlama Gelir?

Aurada 7 temel seviye vardır. Bu seviyeler ise şöyledir;

1. Seviye: Fiziksel olarak iyi olmayı temsil eder.

2. Seviye: Kendimizi sevmeyi ve olduğu gibi kabul etmeyi temsil eder.

3. Seviye: Mantık ile sezgi arasında denge kurma ihtiyacını temsil eder.

4. Seviye: Sevgi ve ilişki ihtiyacını temsil eder.

5. Seviye: Cesareti temsil eder.

6. Seviye: Koşulsuz sevgi ihtiyacını temsil eder.

7. Seviye: Bütünün parçası olma ihtiyacını temsil eder.

Aura Rengi Nasıl Hesaplanır?

Aura rengi hesaplamak için doğum tarihinizi gün, ay, yıl olarak doğru bilmeniz gerekmektedir. Örneğin; 11 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya geldiyseniz, 11 + 5 + 1996= 2012 sonucunu elde ediyoruz. Fakat elimizde rakam olması gerektiği için 2 + 0 + 1 + 2 = 5 sonucu çıkıyor. 11 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelen bir kişinin aura rengi 5’dir. 5 ise Mavi rengi temsil eder.

Burada 11 ve 22 sayılarında bir istisna vardır. Çünkü bu iki sayı ana sayılardır ve rakam olması gerekmemektedir. Örneğin: 1 Şubat 1963 tarihinde doğan birisi 1 + 2 + 1963 = 1966 sonucu çıkar. 1 + 9 + 6 + 6= 22 sonucu elde ederiz. Fakat 11 ve 22 ana sayılar olduğu için burada 2+2 = 4 sonucu elde etmemize gerek yoktur. 1 Şubat 1963 tarihinde doğan birisinin aura rengi 22’dir.

Aura Sayılarının Anlamı Nedir?

 1 Sayısı: Kırmızı

2 Sayısı: Turuncu

3 Sayısı: Sarı

4 Sayısı: Yeşil

5 Sayısı: Mavi

6 Sayısı: İndigo

7 Sayısı: Mor

8 Sayısı: Pembe

9 Sayısı: Bronz

11 Sayısı: Gümüş

22 Sayısı: Altın

Aura Renklerinin Anlamları Nelerdir?

Kırmızı Aura Rengi

Kırmızı aura rengine sahip olan kişiler; yeni yerler keşfetmeyi, yolculuk yapmayı, yemek yemeği severler ve eğlenceli karaktere sahiptirler. Lider ruha sahip bu kişiler yaşadıkları olaylar karşısında hızlı öfkelenebilirler.

Sarı Aura Rengi

Sarı aura rengine sahip olan kişiler; zekalarıyla ön plana çıkarlar, işlerini severek yaparlar, düşünmek onlar için vazgeçilmez olandır. Aynı zamanda da araştırma yapmaya ve yeni bilgiler öğrenmeyi çok severler.

Turuncu Aura Rengi

Turuncu aura rengine sahip olan kişiler; nezaketlidirler, karşısındakine cömert davranırlar, dışarıda vakit geçirmeyi severler, arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanırlar ve araştırma gerektiren işlerde başarılı oldukları görülebilir.

Yeşil Aura Rengi

Yeşil aura rengine sahip olan kişiler; kreatif fikirler üretirler, kimsenin işine çok karışmazlar, gereksiz yere konuşmaktan hoşlanmazlar, genel olumlu düşüncelere sahiptirler ve sevdikleri kişilerle sohbet etmeyi severler. 

Mavi Aura Rengi

Mavi aura rengine sahip olan kişiler; hayalperest yapıları vardır, herkese yardım etmeyi severler ve herkese yetişmeye çalışırlar, duygusallıkları ön plandadır ve sezgileri oldukça güçlüdür.

İndigo Aura Rengi

İndigo aura rengine sahip olan kişilerin; hayata dair planları vardır, sorumluluklarını bilirler, çevresindeki kişilere güven verirler, hassas yapıları vardır, özgürlüklerine düşkündürler ve mücadelecidirler.

Mor Aura Rengi

Mor aura rengine sahip olan kişilerin; hareketli yapıları vardır, mistik olaylara ilgi duyarlar, sezgileri güçlüdür, olayların altındaki derin anlamları merak ederler ve arkadaşları tarafından sevilirler.

Pembe Aura Rengi

Pembe aura rengine sahip olan kişiler; sevgiye ve sevilmeye çok önem verirler, içe dönük yapıları vardır, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi severler, sessiz ve sakin yapıları vardır. Aynı zamanda da yazı yazmakta uzmanlaşabilirler.

Bronz Aura Rengi

Bronz aura rengine sahip olan kişilerin; sakin yapıları vardır, zaman zaman inatçı olabilirler, asla kontrolü elden bırakmak istemezler, her zaman geleceklerini planlarlar, iyi konuşurlar.

Gümüş Aura Rengi

Gümüş aura rengine sahip olan kişiler; hayal güçleri yüksektir, çok gelişmiş öngörülere sahiptirler, yalan söylemekten hoşlanmazlar, yalan söyleyen kişilerinde çevresinde olmak istemezler.

Altın Aura Rengi

Altın aura rengine sahip olan kişilerin; sanata yatkın yapıları vardır, sorumluluklarının bilincindedirler, güzellikleriyle çevresinin dikkatini kolayca çekerler, hedeflerine ulaşmak onları mutlu eder.

Aurayı Yükseltmek İçin Neler Yapılabilir?

Auramızı yükselterek hayata daha olumlu ve pozitif bir pencereden bakmaya başlayabiliriz. Tabi ki auramızı nasıl yükselteceğimizi merak ediyor olabilirsiniz. Auramızı yükseltmek için şunları yapabiliriz.

  • Meditasyon yapabiliriz.
  • Kendimizi sevmeye başlayabiliriz.
  • Olumsuz düşüncelerden uzaklaşabiliriz.
  • Bizi kötü etkileyen kişilerle iletişim kurmayı bırakabiliriz.
  • Kötü düşüncelerden uzaklaşmak için tütsülerden faydalanabiliriz.
  • Fiziki olarak güçlenmek için spor yapabiliriz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

05.03.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.