Yükleniyor . . .

Astrokartografi: İdeal Konumunuzun Sırlarını Çözün

Astrokartografi Nedir?

Astrokartografi haritası, dünyaya geldiğiniz zaman dilimindeki gezegen açılarına göre size en uygun olan konumun bulunmasıdır. Bu konumda iş, aşk, arkadaşlık ve kariyer gibi hayatınız için önem teşkil eden birçok alandan en iyi hâlinizi ortaya koyarsınız.

Astroloji ve coğrafyanın birleşmesinden ortaya çıkan yer haritaları aslında hayatınızda nasıl bir yön izleyeceğinizi ve bunu hangi konumda yapacağınızı işaret eder. Kendinizin en iyi hâlinizle yola devam edebilmeniz için Astrokartografi haritası büyük önem taşımaktadı 

Astrokartografi Ne İçin Kullanılır?

Astrokartografi astrolojinin doğuşundan itibaren kullanılan bir yöntemdir. Astroloji sadece burçların anlamlarından ibaret sanıldığı için Astrokartografi popüler kültürde pek fazla bilinmemektedir. Fakat Astrokartografi haritaları hayatınızı yönlendirmeniz için çok önemlidir.

Astrokartografi, hayattaki en iyi hâlinizi ortaya koymanızı için uygun olan konumu bulmanızı sağlar. Bu yerde potansiyelinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde yansıtırsınız. Örneğin; bir ülkede çalışmaya gideceksiniz ve buranın size iyi gelip gelmeyeceğini Astrokartografi haritanızın iz düşümlerinden ön görü sahibi olabilirsiniz. Eğer gideceğiniz ülke ya da şehir sizin doğum haritanızla uyumluysa o konumda en iyi hâlinizi ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca, gideceğiniz ülke veya şehrin sadece sizin haritanızı destekleyip desteklemediği değil, o ülkenin seçtiğiniz sektörde geleceğinin olup olmadığı da değerlendirilir. Unutmayın, 21. Yüzyılda arka arkaya yaşanan gezegen hareketleri kolektif etkileri barındırıyor. Burada Astrokartografi haritası sadece bizim o ülkeye uyumlanıp uyumlanmamızla kısıtlanmamalıdır. O coğrafyanın değişen koşullarının da ön görülmesine yardımcı olur.

Astrokartografi Haritası Nasıl Yorumlanır?

Astrokartografi haritanızı incelemeden önce doğum haritanızı detaylı olarak bilmeniz gerekmektedir. Bu harita yorumlanırken sizin haritanız ve istediğiniz ülke karşılıklı olarak çalışılmaktadır.

Astrokartografi haritalarını yorumlarken dikkat etmemiz gereken önemli açılar vardır. Bu açılar size uygun konumun bulunması için önem taşıyor.  Astrokartografi haritanızdaki 10 gezegenin açısı, yükseleni temsil eden AC, alçalan burcu temsil eden DC, tepe noktasını temsil eden MC ve hayatımızın temelini oluşturan IC açılarını toplamıdır.

Güneş

Güneş öz burcunuzdur ve yaşamı temsil eder. Güneş Astrokartografi haritalarında yaşamınızı en iyi nerede sürdürebileceğinizi gösterir.

Ay

Doğum haritalarında Ay, duygu durumunuzu temsil eder. Ay, Astrokartografi haritalarında ise duygularınızı en iyi nerede ifade edeceğinizi gösterir.

Merkür

Doğum haritalarında Merkür iletişim gezegenidir ve haberleşmeyi temsil eder. Astrokartografi haritalarında ise en iyi şekilde iletişim kurma yeteneğinizi ortaya koymanızı ve eğitiminizi desteleyen açıyı bulmanızı sağlar.

Venüs

Venüs kişisel haritalarda aşkı ve sevgiyi temsil eder. Venüs Astrokartografi haritalarına göre aşk konusunda en fazla nerede şanslı olduğunuzu temsil eder.

Mars

Solar haritalarda Mars, nasıl mücadele ettiğinizi temsil eder. Astrokartografi haritalarında ise mücadelenizi en iyi hangi ülkede ortaya çıkaracağınızı işaret eder.

Jüpiter

Jüpiter, doğum haritalarında şansı, bolluk ve bereketi temsil eder. Astrokartografi haritalarında ise hangi konumda bolluk ve bereket içinde yaşayacağınızı temsil eder.

Satürn

Satürn kişisel haritalarda öğreten gezegen olarak bilinir. Astrokartografi haritalarında öğrenmeye ve bilgiye en fazla ulaşacağınız alanı temsil eder.

Neptün

Neptün vizyon gezegenidir. Zihninizi en iyi nerede kullanacağınızı ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabileceğiniz alanları temsil eder.

Uranüs

Uranüs, devrim gezegenidir. Uranüs, Astrokartografi haritalarında değişimi temsil eder.

Plüton

Plüton, kişisel haritalarda nefsi ve egoyu temsil eden yeraltı gezegenidir. Plüton Astrokartografi haritalarında yeni başlangıçları ve atacağınız yeni adımları temsil eder.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

10.12.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.