Yükleniyor . . .

GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA (20 MAYIS 2021)

 

Yaza Doğru Hızlanıyoruz

Güneş, 20 Mayıs tarihinden 21 Haziran tarihine kadar değişken burç İkizlere geçerken adeta kurulmuş bir alarm rolü üstlenecek, unutmaya mahal bırakmayacak. Unuttuklarımızı ve ertelediklerimizi kucağında taşıyarak masamızın üzerine bırakacak. Fakat bu duruma üzülmeyin neden mi? Yaşamı temsil eden Güneş İkizler burcunu pratiklik ve zekâ ile destekler. Bu nedenle ikizler burçları önüne yığılan işlerde tabiri caizse atom karınca gibi olacak.

Sorular, Sorunlara Çözüm Olacak Mı?

Güneş yalnız değil elbette, Merkür’ünde Retrosu’nu hesaba katarsak “neydik, ne olacağız?” sorusunu daha fazla soracağız kendimize. Dünya hızlanırken ve birçok kolektif harekete ev sahipliği yaparken bizde hızlanacağız. Yöntem belirlemek bizler için kolay olacak. Dünya’nın hızına yetişmeye çalışırken bazı hobilerimize ara vermemiz gerekebilir. Bu gösterdiğimiz fedakârlıklar ile İlkbahar’dan Yaz mevsimine geçiş evresinde insanlık olarak oldukça aktif olacağız. Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile birlikte tüm burçlar hızlanacak. İkili ilişkiler ve iletişim odaklı projeler bu döngüde yoğunluk kazanacak. Bu yoğunlukların ve hızın arasında gözden kaçırdığımız detaylar sinir bozucu bir sinek gibi etrafımızda dolaşabilir. Gökyüzü rutinlerimiz, projelerimiz, kariyer ve ev hayatımız konusunda gözle yeteneğimizi güçlendirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Unutmayın hız insanı ‘’rezilde eder vezir de’’. Güneşin İkizlere geçtiği bu gökyüzü altında hızlıyızdır fakat kararsızlığımız kendini gösterecek. Özellikle kariyer yaşantısında bu durum bazı sorunları önünüze getirebilir.

Güneş İkizler burcunda iken;

  • Ebeveyn konumunda biriyseniz çocuklarınız yönlendirmekte başarılı olacaksınız.
  • Kariyer yaşamınızda adeta bir ‘’joker’’ görevi göreceksiniz.
  • Meraklarımız ve bilgiyi elde tutma arzumuz artacak.
  • Bilginin güç olduğuna olan inancımız artacak.
  • Sabrımız azda olsa bir tazelenme süreci içerisine girebilir.
  • Pandeminin getirdiği problemleri çözmek daha kolay olacak.
  • Davetler organizasyonlar artarken daha aktif ve yoğun olacağız.
  • Bankaların güvenilirliğini sorgulayacağız.
  • Gazetecileri, ani haberleri, suni gündemleri ve ifşaları konuşacağız.

Virüs İle Mücadele Bireysel Sorumluluğu Uyandıracak

Pandemide alınan tedbirlerin biraz daha esnemesi insanların aşı ve ilaçlara olan güvenini tazelerken toplumsal olarak algılarımız açık olacak. Çocuklarımız ve Ailemiz için aşı haberleri dünya siyaseti gibi konulara hep birlikte kulak kabartacağız. Evimizi, yaşam alanımız kontrollü açılmaya hazır hale getirmek görev bilincimiz olacak. Güneş- İkizler laboratuvarları bilim insanlarını da hızlandıracak. Yeni aşıların, yeni açıklanan faz çalışmalarının gündemimizde bol bol yer aldığına şahitlik yapacağız. Kripto paralar konusunda çevremizde yakınanların seslerinden ders çıkaracağız.

  • Türk bilim insanlarının virüs ile ilgili çalışmalarını öğrenebiliriz.
  • Sağlık çalışanlarımızın önemli yasal haklar elde etmesi gündemde olabilir.
  • Birikimlerimizi güvende tutmak isteyeceğiz

Retro Mola Verdirecek

Güneş sadece İkizler de olmayacak. Aynı zamanda Merkür de İkizler burcunda geri gidiyor olacak. Bir önceki paragrafta pürüzlerden bahsetmiştim. Bu pürüzlerin kaynağı; Merkür Retrosu! Bizi biz yapan etkenin hız olması gözden kaçanlar ile birlikte bazı potlar kırmamıza neden olabilir. Özellikle arkadaş ilişkilerinde ve yakın çevre ilişkilerinde söylediklerimizde kelimelerimizi seçerek konuşmamız gerektiğini hatırlatırım. Retro zaman zaman mola oluşturacak fırsatlar verecek. Fakat bu molalar bizi sorgulamaya daha çok itecek. Yaptığımız hataların aksilikler üzerinde ne derece etkili olduğunu düşüneceğiz. Merkür Retro’sunun sağladığı bu dinlenme geleceği gösterecek. Yapılan işler ve projeler bir bir sonuca yaklaşacak. Yani kararsızlıklarınızın üstesinden gelmen ize yardımcı bir güç olan Merkür Retro’su kısır döngüye son verecek.

  • Kariyer yaşamımızdaki çalışma arkadaşlarımız ile yöntem farklılıkları ortaya çıkabilir.
  • Evli olanlar için eşler arasında yaşanan gerginliklerde ortak nokta bulunabilecek.
  • Yeteneklerinizi kıskanan insanların olduğunu fark edeceksiniz.
  • Maddi yatımlarımızı hangi yöne doğru ilerleteceğimiz konusunda sonuca varacağız.
  • Düşünerek hareket edildiğinde başarının daha kolay elde edildiğini fark edeceğiz.

Haber Bültenlerine Kulak Kabartacağız

İletişim gezgeni Merkür yaşadığımız çevreyi etkilerken yaşadığımız ülkenin de diplomasisini yakından ilgilendirecek. Haber bültenlerinde ve sosyal medyalarda yapılan siyasi gaflara şahit olacağız. Yeni ekonomik yapılanmalar ve reformalar söz konusu olabilir. Bankaların sağlayacağı yeni kredi imkânlarının faydalı bir döngüye fon sağlayacağını düşüneceğiz.

Güneş İkizler Burcundayken Yapma!

KOÇ: Her duyduğun gelişme ile ilgili yorum yapma, sonuçlarını göze aldığın duygulara kalbinde yer ver. 

BOĞA: Yeteri kadar fedakârlık yaptın. Ne istediğinin neyi hedeflediğinin farkında ol. Başkaları için hayallerini erteleme.

İKİZLER: Kendini kararsızlıkların arasında bırakma. Hareket geçmek için gereken potansiyele sahipsin.

YENGEÇ: Duygusallığını bir kendine bir sınır olarak kullanma. Yeri geldiğinde mantığına dayanmak sana güçlü hissettirecek.

ASLAN: Endişelerinde haklı olabilirsin. Fakat endişelerinin seni perdelemesine izin verme.

BAŞAK: Kendine koyduğun kuralların hayatında kolaylık sağlıyor. Fakat bu kurallara başkalarının da yüzde yüz uymasını bekleme

TERAZİ: Sakinliğini belli bir ölçüde koruman gerekiyor. Birden bire hiddetlenmemeye dikkat etmelisin.

AKREP: Maddi imkânlarını doğru yönlendirmen için eline geçen fırsatları doğru kullan. Gereksiz harcamalardan kaçın.

YAY: Mücadele gücün artıkça rehavete kapılabilirsin. Fakat ayakların her zaman yere basmalı. Kendine güven fakat bu konuda aşırıya kaçma

OĞLAK: Tecrübelerinden faydalanmayı unutuyorsun. Rutin hayatında kullanabileceğin bu silahı iyi değerlendir. Plansız hareket etmekten kaçın.

KOVA: Baharın yorgunluğunu üzerinden atmanın vakti geldi. Atı alan Üsküdar’ı geçmeden önce harekete geç. Hayatını yavaşlatma.

BALIK: Sakin kalmak sana yaradı fakat elini eteğini tümünden çekmen seni geride bırakır. Artık atılgan olmanın vakti geldi. Çekimser davranma.

NOT: Güneş’in İkizler burcundaki seyri bu sefer bambaşka olacak çünkü Güneş, tutulacak! Bu tutulma Türkiye’den de gözlemlenebilecek. Sizler için kaleme aldığım tutulma yazısını da buradan okumanızı ve sonrasında gündemi gözden geçirmenizi tavsiye ederim…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

10.05.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...