Yükleniyor . . .

2019 VENÜS ASLAN BURCUNDA

2019 VENÜS ASLAN BURCUNDA

Geçmişe sünger çekiyoruz.

Güneş’in sıcaklığını iyice hissettireceği günlere hazır olun. Aşk, sevgi adına taleplerimiz artarken maddi konuları da gündemimize alacağız. Sevginin her şeyin üstünde olduğunu fark edeceğimiz olaylar yaşayacağız. Neden derseniz Venüs bugün itibari ile burç değiştiriyor.

28 Temmuz’dan 21 Ağustos’a kadar Venüs, Aslan burcunda!

Aslan çok canlı, hayat dolu bir burçtur. Dolayısıyla da Aslan burcundan geçen Venüs; canlı, yakıcı, cömert ve zevk verici bir hale dönüşür. Venüs’ün oldukça güçlü bir yıldızdır. Ancak Güneş tarafından yönetilen ateş grubundan Aslan çok daha güçlüdür. Bu nedenle bu yaklaşık 25 günlük süreçte yaz aşkları, filmlere konu olacak aşklar birbiri ardına yaşanabilir. Sevginin yarış halinde olacağı bugünler de aşkta da şansımız varmış diyeceğiz.

İkili ilişkiler bir nebze de olsa rahatlayacak.

Bir nebze diyorum çünkü tutulmaların etkisi devam ederken, Merkür’ün de geri hareketi bu sürecin bir kısmında aktif olacak. Venüs’ün Aslan burcundaki seyri gösterişi, cesareti, güzelliği desteklerken bir taraftan da ben duygusunu ön plana çıkaracak. Sevgimize olan inancımız, güvenimiz tam olurken karşılıklı aşkın da peşine düşeceğiz. Sabit etkide olan Aslan burcunda hareket eden Venüs, aynı zamanda bu süreçte başlayan ilişkilerin de uzun soluklu olabileceğini işaret eder ancak daha önce de bahsettiğim gibi diğer gezegenlerin seyrinin etkilerini de aklınızda bulundurmalısınız.

Vazgeçmek yerine mücadele etmenin popüler olacağı günler yaşayacağız.

İyiliğin ve kötülüğün sınırlarını belirlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyebilirsiniz. Çünkü sevgimiz konusunda çok hassas olacağız ve emek verdiğimiz her şeyin karşılığını bekleyeceğiz. Her ne kadar aşk uğruna mücadeleci olsak da kalp kırıklıklarımız kimi zaman ağır basacak. İkili ilişkilerde dengenin önemini bir kez daha anlayacağız. Eğer 1984-1998 yılları arasında doğduysanız ve gezegenlerin seyri aşkınızı hırpaladıysa bir kez daha mücadele etmeye karar verebilirsiniz. 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve evliyseniz evliliğinize bir şans vermek adına değil ancak düşman değil dost olalım diyebilirsiniz. Özellikle 1960-1969 doğumlular ise ikinci baharlarını yaşamak isteyebilirler.

Venüs İnsanı iseniz:

Eğer haritanızda Boğa ve Terazi burçları baskın ise siz bir Venüs insanısınız! Bu da nazik, bilgili, sevgi dolu, yumuşak başlı, zarif, dengeli, kibar bir insan olduğunuz anlamına geliyor. Bundan dolayı kendinizle övünebilirsiniz. Yaşamdan zevk aldığınız, günlerinizi yaşamaya değer kıldığınız anlaşılıyor. Venüs size eşsiz yetenekler verir. Bunları muhakkak değerlendirmelisiniz. Her istediğinizi kimseyi kırmadan, üzmeden, yumuşaklık ve naiflikle elde edecek güçtesiniz. Venüs insanı olduğunuz için onun temsil ettiği konulardan bir veya ikisinde büyük başarı elde etmeniz de mümkün olabilir. Yıldız haritanızı iyice incelemeli ve Venüs’ün gösterdiği yolda ilerlemelisiniz. Kendinizi zevklere fazlasıyla kaptırmazsanız üne ve başarıya kavuşursunuz. Sevgide mutluluğa erişirsiniz. Yalnız Venüs’ün karanlık tarafını yani sevgideki olumsuz tutumunu da biliyorsunuz. Hiçbir zaman para yüzünden duygularınızı ezmeyin. Fakat buna karşılık da sadece aşkı düşünerek de önemli konuları ihmal etmeyin. Sevgi ve para arasında tatlı bir denge kurabilirseniz her istediğiniz olabilir.

Venüs’ün zararları da vardır.

Her yıldız gibi Venüs’ün de zararlı yönleri bulunmaktadır. Bunlardan biri olan materyalist tutum veya aşırı para sevgisidir. Bir diğer zararlı yönü ise tembelliğin artmasıdır. Karşılaşılan fırsatlar değerlendirilecek durumda olsa dahi gerekli enerjiyi kendisinde bulamayabilir. Ayrıca Venüs gereğinden fazla güçlenirse yahut çok sert etki alırsa aşırı zevk düşkünlüğü ortaya çıkar. Bildiğiniz gibi her konuda aşırıya gitmek kötü sonuçlar doğurur.

Astrolog Zeynep Turan

16.07.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...