Yükleniyor . . .

2022 MAYIS AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2022 MAYIS AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Olimpiya Sendromu

Bahar mevsiminin hayatlarımıza güçlü bir şekilde tesir etmek için beklediği ay olan Mayıs’ta dünya üzerindeki birçok yapının da kendi potansiyelini bir üst basamağa çıkarmak istediğini göreceğiz. Yunan mitlerinde üst kademeyi anlatan Olimpiyalılar, dünyada da adını birçok alanda duyurmuş kişileri ön plana çıkaracak. Bireysel olarak da başarıya ulaşmak için tüm şartları zorlayacağımızı gösterecek.

Olimpos Dağı’nda bulunan ve dünyayı yönettiği inanılan tanrıları temsil eden Olimpiyalılar terimi, Mayıs ayında adından söz ettirecek kişilerin olduğunu, liderlik vasfının bir hırs mücadelesine döndüğünü hissettirecek. En önemlisi de kendi alanında başarıya ulaşmış kişilerin eleştirileri kabul etmeden savuşturduğunu en çok da Mayıs ayında göreceğiz.  

Dolunay Suya Adım Atıyor

16 Mayıs Akrep Dolunay'ı 25 derecede saat 06:13’de gerçekleşirken, insanoğlunun kitlesel hareketlerle hareket ettiğine tanıklık etmek şaşırtmayacak. Dolunay’ın su burcunda gerçekleşmesi, gizli kalmış kapıları birer birer aralarken, en çok gizleyen, en iyi sır saklayan olacak. Dolunay’ın en çok baş ağrıtacağı alanlar ortaklı çalışmalar olacak, çünkü çekirdeğinde fikir ayrılıklarını bulunduran bir gökyüzü olayı olduğunu her alanda gündemimize getirecek. Uzun zamandır durulan ve gerginlik yaşamayan kişiler için "SOS" sinyalleri belirecek.

Doğru Karar Kestirmeye İhtiyaç Duymaz

30 Mayıs tarihinde ise İkizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek. 9 derece saat 13:30’da gerçekleşecek Yeniay, 15 gün öncesinde gerçekleşen Dolunay’ın aksine daha net ve kararlı adımlar attıracak. Sürüncemede bırakan olayları bünyesinde barındırmayan Yeniay ile beraber doğru sözler yaralasa bile duymak isteyeceğiz.

Mayıs ayı, kimlerin neler için hangi kapıları zorladığını gözler önüne serecek. Kaderin sınırlarını zorlamanın yapımızda olduğunu, değişimin er ya da geç bünyemize zuhur edeceğini fark edeceğiz. Aşağıdaki çizelgede ise değişime kucak açarken dikkat etmeniz gereken tarihleri adım adım veriyorum. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat! 

Mayıs’ta Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

9 Mayıs Pazartesi

15:39’dan

10 Mayıs Salı

01:53’e kadar

18 Mayıs Çarşamba   

06:59 – 15:02

   

22 Mayıs Pazar  

10:19 – 18:49

   

31 Mayıs Salı

23:10’dan

1 Haziran

08:49’a kadar

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

06.04.2022

Günün Ruh Hali
Ay Yay burcunda. Konuları ve olayları çarpıtarak yürütenlerin işi çok zor. Sorduğumuz sorulara hızlı cevaplar arıyoruz. Diş ağrılarına dikkat!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...