Yükleniyor . . .

YENİ AY SİZE NELER GETİRECEK?

7 AĞUSTOS ASLAN BURCUNDA YENİAY

Güneş Aslan burcunda hareket ederken; Aslan burcundaki Yeni Ay’ da Aslan-Terazi Aksı üstünde gerçekleşiyor. Dünyayı alt etmek için doğru bir gün!

Niye böyle bir yorumla başladığıma eminim pek çoğunuz şaşıracaktır. Bu seferki Yeni Ay farklı; çünkü yılın 8. Yeni Ay’ı Aslan burcunda gerçekleşirken, bir yandan da Uranüs’ün Koç burcundaki geri Retrosu yavaşlıyor. Otoriteyi tartışacağımız günlerin ayak seslerini duyacak; semalarda görülmeyen ve yeniden doğuşuna şahit olamadığımız Yeni Ay’ın ışığının, varlığını hissedeceğiz. Yeni Ay, zaten başlı başına başlangıç enerjisi taşırken, Aslan burcuyla birleşince bize irade ve hayal gücümüzü somutlaştırma şansı tanıyor. Daha cesur, daha kararlıyız.

Temmuz ayında, yolunu kaybetmiş duygularımızla az uğraşmadık. Güneş otoriteyi, canlılığı, gücü, babayı temsil ederken; Ay ise duyguları, anıları, anneleri temsil eder. Konuyu biraz daha açalım ve Güneş’in konumu sayesinde baba, erkek kardeş, eş figürlerinin daha fazla ön planda olacağını; anne ve ailedeki kadın figürlerinin ise daha duygusal olacağını belirtelim. Bu durumun kronik sağlık sorunlarını, ani seyahat planlarını ve küçük alınganlıkları da beraberinde getirdiğinin altını çizmek lazım...

Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren, gözlemciliği bir kenara bırakıp, girişimci ve cesur davrandığımız gibi; konuşmaktan ve fikirlerimizi savunmaktan da geri kalmayacağız. Sağ olsun Yeni Ay, Aslan burcundaki konumuyla son sözü söyleyen, kendinden emin ruh halimizi destekliyor. Uzun zamandır almak istediğimiz kararlar, artık sonuca bağlanabilir. Aslan burcundaki Yeni Ay, bize bu iradeyi ve kararlılığı verecektir.

Yeniay Aslan burcunda gerçekleşirken zihnimiz hiç olmadığı kadar atakta ve berrak. Risk almaya meyilli olsak da enerjimiz ve cesaretimiz bizi her konuda motive edecek. Ayrıca diyalog bakımından oldukça zengin bir dönem; ailedeki ketum karakterler bu dönemde dile geliyor, bilginize.

7 Ağustos’ta Jüpiter-Plüton Retrosu, mücadeleci Yengeç-Oğlak Aksı üstünde gerçekleşecek. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karşılaşıp, sıcak samimi sohbetler edebileceğimiz bir dönem. Eskiye dair geri dönüşler, hatıralar ve eski dostluklar önem kazanırken; kırgınlıkların giderilmesi de söz konusu. Fakat hırslarımız da bu dönemde hiç olmadığı kadar ön planda. Yapılan yanlışları tekrar etmemeye özen göstermek lazım. Kişisel hayatımızda Yeni Ay'ın etkileri ilişkilerimize ciddi anlamda güzel etkiler bırakırken, genel anlamda ise net sonuçlar almamız biraz daha zor. Ama bu havanın olumlu bir etkisi olduğunu ve aşamadığımız konuları büyük bir cesaret örneği göstererek rahatlıkla göğüsleyebileceğimizi söyleyebilirim.

Aslan burcundaki Yeni Ay'ın burçlara etkileri;

Koç ve Yeni Ay: Bu Yeni Ay, size özel hayatı, geçmişi ve anıları düzenleme fırsatı tanırken; sağlığınız ve arkadaş ilişkileriniz ön planda olacak. Seyahat programları yapmaya başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yeni Ay: Aile ve kardeşlerin ön planda olduğu; bol bol miskinlik yapacağınız bir dönem. Ev ile ilgili tadilat olayları ve gecikmiş ödemeler de gündemde. Alışverişe ağırlık verebilirsiniz.

İkizler ve Yeni Ay: Bu dönemde barışmalar, karşılaşmalar, yeni haberler, yeni arkadaşlıklar sizi karşılarken; yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Küçük kıskançlıklar yaşayabilir, araştırmacı yapınızı gösterebilirsiniz.

Yengeç ve Yeni Ay: Aile-ilişki-sevgili ekseninde uykusuz geceler, uzun telefon konuşmaları, geçmişten haberler ve seyahat planları sizi bekliyor. Tansiyon ve mide problemleri gibi sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, dikkat.

Aslan ve Yeni Ay: Araştırma ve üretme konusundaki başarınız ile cesaretiniz, bu Yeni Ay'ın size sunduklarından sadece bazıları. Resmi kurumlardan haberler alabileceğiniz gibi; bu dönemde alacağınız ufak hediyeler ve sürprizler sizi şaşırtmasın. Araba alım-satımı gibi olaylar ile anne figürü ön planda...

Başak ve Yeni Ay: Çalışma temponuz yükseliyor. Düzen gerektiren işler ve taşınma gibi durumlar söz konusu. Ailede ise annenize bir konuda yardım edebilir ya da ondan yardım görebilirsiniz. Yeni hobiler ve bol bol uyku...

Terazi ve Yeni Ay: Yeni Ay size cesaret, yenilik ve ilham getiriyor. Artık, geçmişin üzerini karalıyorsunuz. Tutkuyu ve eğlenceyi ise hayatınıza dahil edeceksiniz. Sosyal çevreniz hareketli ve yaşamınıza iyimserlik hakim.

Akrep ve Yeni Ay: Huzur, güven, samimiyet, iletişim, güzel haberler, iltifatlar ve jestler Yeni Ay'ın size getirdikleri. Diyalog bakımından oldukça cömert bir dönem… Cazibeniz, konuşma yeteneğinizle buluşup size yeni bir aşkı müjdeliyor.  

Yay ve Yeni Ay: Yeni Ay size gerçekleri arama ve çözüme kavuşturma enerjisi verirken, süreci hızlandıran hareketler söz konusu. Bu dönemde oldukça sportmen bir tarza sahip olacaksınız. Evcil hayvanlarla ilgili olaylar ve bol bol dedikodu…

Oğlak ve Yeni Ay: Baba figürü ve kardeşlerin ön planda olacağı bir dönem. Yeni Ay hayal gücünüzü zenginleştirirken, dâhice fikirler üretmeniz mümkün. Ama unutkanlıklara dikkat… Eğlenceli organizasyonlar ve küslüklerin sona ermesi söz konusu. 

Kova ve Yeni Ay: Yeni Ay ile birlikte finansal kazanç, toplu para gibi durumlarda şansınız artıyor. Duygular ön planda iken eski dostlarla karşılaşmalar ve sürpriz bir aşk kapınızda. Harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Balık ve Yeni Ay: Sorumluluklarınız azalırken; geleceğe dair planlamalar yapabilirsiniz.  Kalıcı sonuçlar, giderlerin düzenlenmesi, romantik saatler, ev düzenlemesi ve iletişim yoğunluğu gündeminizi oluşturacak.

Astrolog ZEYNEP TURAN

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

18.07.2013 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...