Yükleniyor . . .

VENÜS TOPRAK BURCUNDA (26 KASIM 2019)

VENÜS TOPRAK BURCUNDA (26 KASIM 2019)

26 Kasım’da Oğlak burcunda hareket etmeye başlayan Venüs, hepimize en çok kendinizi sevin mesajı veriyor. Venüs’ün bu seyrini anlamlandırabilmek için gelin önce Oğlak burcunun özelliklerini hatırlayalım.

‘’Özgüvenleri yüksek olan Oğlak burçları, kendi fikirlerine çok önem verirler. En doğru kararların kendileri tarafından alındığına inanırlar. Oğlak, toplum içindeki yerini oluşturabilmek için yenilgiler, belirsizlikler, küçük kazançlarla geçen uzun zamanlar ve engellerle karşılaşabilir. Baskılara dayanabilmek için iki kaynağa sahiptir, sabır ve öz disiplin. Diğer burçların aksine, o bekleyebilir. Kararını verdikten sonra, baskılara aldırmadan rotasını çizer. Hedefe erişmek için doğal duyguların kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi gerekir. Bu konuda oldukça yetenekli olan Oğlak burçları için başarı imkânsız değildir. Oğlak'ın diğer kaynağı, içgüdüsel pratikliktir. Hayallerinin hayatındaki yeri, o hayallerin gerçekleşme olasılığına bağlıdır. En üstün anlamda zirveye tırmanmak ister. Kuralcı yapılarının yanı sıra inatçılıkları ile de bilinen Oğlak burcuna, istemediği bir şeyi yaptırmanız neredeyse imkânsızdır. Geleneklere bağlıdırlar. Duygusal yaşamın önemli olduğunu düşünürler ama sevdikleri insana zaman ayırmakta zorlanabilirler.’’

Yukarıda okuduğunuz özelliklere şimdi bir de aşk, sevgi gezegeni Venüs’ün etkilerinin eklendiğini düşünün. Aşk adına yüreğimizin dahi mantıktan yana olduğu günler yaşayacağız.

Önce ben!

Venüs bize bu süreçte en çok kendinizi sevin diyor. Önce kendinizi sevin ki sevilmeye layık insanları tanıyın diyor. Gönlümüzün ne istediğini ne söylediğini ciddiyetle ele alacağız. Tüm bunları kendi içimizde yaşarken aslında bir süre de aşk konularında çekimser davranmayı tercih edeceğiz. Yavaş ama sağlam, emin adımlarla ilerlemek mottomuz olacak. Hatta çok sevsek dahi mesafemizi korumak isteyeceğiz. Çünkü her şeyden, herkesten emin olmalıyız değil mi? Dibini görmediğimiz su da yüzmeye artık son. Aksine kim güvenle, saygıyla geliyorsa yüreğimizi emanet edeceğimiz de o. Evet bir ilişkiye ilk başlamadan önce ilk dış görünüşle değerlendiririz, daha sonra ise tanıdıkça karakteri, kişiliği yer edinmeye başlar. Şimdi ise bu sıralamayı biraz değiştiriyoruz. Ciddi kararlarımızın ardında artık uzun bir düşünme süreci yer alacak.

Konu yalnızca aşk değil.

Venüs’ün bir diğer etki alanı maddi konulardır. Bildiğiniz gibi Oğlak burcu da bu konularda oldukça sorumluluk sahibi. Bu süreçte soyuttan somuta geçip elle tutulur, gözle görülür şeylerin sahibi olmak isteyeceğiz. Canımızın istediği gibi alışveriş günlerini arkamızda bırakıp maddi değeri yüksek olan yatırımlar yapmak isteyeceğiz. Mantıklı, temkinli ve sonuç odaklı davranacağız. Aynı zamanda etik duygularımız da daha çok ön planda olacak. Yani kötüye kötü, iyiye iyi diyeceğiz!

Başka neler olacak derseniz;

  • Hayatımızdaki her konuyu ciddiyetle ele alacak ve çözmek için uğraşacağız.
  • Sevildiğimizi, değer gördüğümüzü somut bir şekilde görmek isteyeceğiz.
  • Maddi harcamalarımızı kısıtlayacak. Her şeyin daha iyisine sahip olmak için!
  • Birikim yapmak çok daha kolay olacak.
  • Derdimizi içimizde saklamayacağız. Deyim yerindeyse dile geleceğiz.
  • Sorumluluğunu aldığımız kişilere karşı sınırlarımızı belli edeceğiz.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

18.11.2019

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...