Yükleniyor . . .

TERAZİ BURCUNDA YENİAY (2019)

TERAZİ BURCUNDA YENİAY (2019)

Yeniay Terazi burcunda gerçekleşirken, istek tuzaklarından kaç yoksa yazılmış kâğıda yazı yazmaya benzer hayatın diyor. Herkesin bilgisine…

Gökyüzü hava ve toprak burcu hâkimiyetine bürünüyor. Yeniay’ın gerçekleştiği ev ve konumu Türkiye’nin natal haritası ile ilişkide olacak. Terazi burcunda meydana gelen Yeniay’da başrolleri çeken gezegenler var. Terazi burcunda meydana gelen Yeniay’da başrolleri çeken gezegenler var. Bu etkinin hâkimiyetine Uranüsyen Yeniay diyebiliriz. 28 Eylül’de meydana gelen Yeniay’da, Ay-Chiron karşıtlığı var. Ayrıca Güneş 5 derece Terazi’de hareket ederken, Uranüs’de Boğa burcunda (5 derece) yer alıyor olacak. Kimse eskisi gibi davranmayacak. Gökyüzünde Venüs’ün çocuklarının devrimlerini seyredeceğiz. Tılsımlı günler, kimleri kendi içinde gerçek duygularıyla yüzleştirecek? Kıskananlar, unutmayanlar, barışmak isteyenler, beğenmeyenler, en önemlisi ise kibirliler tek tek ortaya dökülecek. Size tavsiye kul olduğunuzu bir gün konuştuklarınızla sınanacağınızı bu dönemde daha çok düşünün. Acaba dediğiniz her şeyden uzak durun. İki köşeyi tutmuş bir ip misali, herkesi farklı noktalara iteceğini işaret ediyor gökyüzü. Bu Yeniay’ın temsil ettiği rol sadece yenilik olmayacak.  Aynı zamanda bilginin ortaya döküleceğinin de altını çiziyor. Öncü burçlara teslim olan gökyüzü, devrim niteliğinde; haberler, kırılmalar, oluşumlar, başlangıçlar duyacağımızı işaret ediyor.

Ne zaman gerçekleşiyor?

28 Eylül 2019’da İstanbul-Türkiye akşam saatiyle 20:27’de 5 derece ile Terazi burcunda Yeniay başlayacak. Anın yükseleni ise, İkizler burcunun ilk derecelerinde olacak.

Neleri etkiliyor?

Havayı, iklimi, basıncı ve toprağı yakından ilgilendiren bir Yeniay kapıda. Bizleri ve toplumumuzu yakından ilgilendiren bir süreci de başlatacak. Türkiye’nin natal haritası ile ilişkili olduğunu yukarıda da belirtmiştim. Kırılmaları, başlangıçları, şok haberleri ve olayları birlikte servis edecek. Karmik bir döngüyü işaret edecek, tarihe atıfta bulunacak.  Bazı olayları ise bize yeniden hatırlatacak.  Bir anda 1989 – 1991 yılarında yaşanan olaylar gündeme gelecek. Kıbrıs’ın geleceğini, Akdeniz’de artan ülkelerin gemilerini konuşacağız. Dünya hava burcunda gerçekleşecek Yeniay’da Hürmüz Boğazı, Umman Körfezi ile Basra Körfezi'nin arasını konuşacağız.  Boğazın kuzey kıyısında olan İran’ın alacağı kararları , güney kıyısında ise Umman topraklarındaki sıcak saatleri konuşacağız. Konuşacaklarımızı sadece bunlarla sınırlı da kalmayacak.

21. yüzyılın Enistein’ ı olarak adlandırılan ünlü fizik profesörü Stephen Hawking’in gençliğine benzetilecek hatta onun yerini alabilecek bir isimle de ilk kez Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay döngüsünde karşılaşabiliriz diyor devrim gezegeni Uranüs!

Zamanın hızlı koşmaya başladığını, zihnimizin hiç durmadığını, bir dert bitmeden başka bir dertle uğraşmaya alıştığımızı fark edeceğiz. Gözümüz açık olsun derken, uykuları bile kendimize dar ettiğimizi düşüneceğiz. Sanki devamlı bir şey duyacak ya da haberini alacak hissini üzerimizden bir türlü atamadığımızı fark edeceğiz.

Kimleri etkiliyor?

Şirketler, üst düzey yöneticiler, ülkemizdeki elçilikler, sanatçılar, borsa, kumarhaneler, eğlence merkezleri, şans oyunları, sinema, tiyatro, turizm, otel, gençler, okul gibi alanları ve konu başlıklarını tek tek konuşturacak.

Yeniay’ın gündeme taşıyacağı konuların başında okullar ve nüfus yoğunlu olan bölgeler olacak. Bu alanlarda yaşanacak çelişkiler ve kargaşa Türkiye gündeminde farklı alanlara yansıyacak. Ülkenin gençlerini hareketlendiren, onları yakından ilgilendiren kitlesel hareketlilik, basın organlarının da yakın markajında yer alacak. 

Bireysel olarak neleri etkiliyor?

İnançlar, düşünceler, olaylara bakış açımız, sırlarımız, tavırlarımız ön plana çıkabilir. Yakın ilişkilerimiz gündeme gelirken, kardeşlerimiz, dostlarımız hatta komşumuz dilimizde olacak.

Miras!

Akrabalarda ise; baba tarafında öne çıkan konular, miras ve haklar odaklı olacak. Geçmişte kalan bazı çözülmemiş konular yeniden gündeme gelebilir.  

Terazi Yeniay’ı Türkiye’nin haritasında aktif olurken; miras, parasal konular, arsa, tapu gibi hakları ve paylaşımı ilgilendiren başlıkları yaşamlara dâhil edecek. Hatta hallettiğimizi sandığımız bazı konular ortaya çıkabilir; eksik, yanlış, yarım bırakılan işler ise iş kalemimiz arasında başı çekecek.

Sağlık!

Anne ailesinde ise genellikle kadınları ve onların sağlık konularını işaret edecek. Evlatlarla olan ilişkileri de mercek altına alabilir.

İletişim, ilişkiler!

Bir yandan 5. evde etkili olacak Yeniay, dedikoduları da sahneye taşıyacak. Çünkü Merkür, Venüs tıpkı Güneş ve Ay gibi birbirine hizalanmış olacak.

Üvey kardeşleri olan ailelerde, belli başlı düzenlemeler yaşanabilir.  

Birden fazla evlilik yapmış ama evliliğini bir noktaya getiremeyen kişiler, yeni kararlar alabilir.

Sezgiler!

Mistik konuları da aktif edecek. Bu sebeple rasyonel davranışlar azamiye inebilir.  İlişkilerinde önünü göremeyenler, geleceği için yeni kararlar alırken, evliliğinde kendini yalnız hissedenlerse meçhule yürümek istemeyecekler, yürekler de dünya gibi baş döndürücü hıza bürünecek. Hele bir de son 2012’den sora evlenenlerdenseniz derdiniz ne olursa olsun eş ve evliliğe sardığınızı düşünüyor olabilirsiniz.  Eğer evli olup geçtiğimiz yılarda evliyken kafası karışan ve birtakım insanlara görüşenlerdenseniz size bu yeni ay’ın gizemli ve güçlü bir tarafı olduğunu hiçbir sır ömür boyu saklanamadığını gözümüze sokacak.

Güven!

Devrim gezegenin aktif olduğu Yeniay, kaygı evimizi kurcalayabilir. Genel olarak geçmişte yaşadıklarımızı, korkularımızı, sırlarımızı, gizli kalmış ilişkileri, el altından ya da tanıdıkla çözülen işleri, gündeme taşıyabilir. 

Tüm bunların dışında yönlendirmelerin yoğunlukta olduğu bugünlerde, özellikle yurtdışı ya da şehir dışında yaşayan yakınlarımıza destek olacağız. Onlarla ilgili güzel gelişmeleri de bu esnada duyabiliriz. Devrim gezegeni bir yandan itibara çok kafa yoracağımızı da vurguluyor.

Gizemli insanları öne çıkaracak. Karmik döngüyü temsil eden Yeniay, telepatik yetenekleri olanları yüceltebilir.

Gündeme oturacaklar;

  • Putin
  • Burcu Esmersoy
  • Cansu Dere
  • Hadise
  • Tarkan 
  • Okan Bayülgen
  • Deniz Akkaya
  • Nurgül Yeşilçay

Out’lar

  • Kıskançlık
  • Araba değiştirme
  • Ev tadilatı
  • Eski eşyaları saklamak
  • Tüketim
  • Dostlarla mola vermek
  • Tv izlemek

In’ler

  • Tutumlu olmak
  • Hesaplı alışveriş yapma
  • Para biriktirmeye çalışma
  • Kurslar
  • Eğitim
  • Workshoplar katılmak
  • Estetik yaptırmak
  • Detoks yapmak
  • Erken kalkmak
  • Sabah işe erken gitmek
  • Dişlerle uğraşmak

Zeynep Turan

13.09.2019

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...