Yükleniyor . . .

KİMLER ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI ALABİLİR?

Hayatınızın her anında verdiğiniz kararlar, cevapladığınız sorular aslında var olma yolculuğunuzu tanımlar.  Burada da astrolojinin önemi çok büyüktür. Astroloji danışmanlığı sayesinde dünyaya geldiğiniz zaman dilimine göre seçimlerinizin doğru olup olmadığının sağlamasını yapabilirsiniz. Bunun içinde alanında uzman olan bir astrologdan danışmanlık almak gerekir. Ama burada şunu unutmamak gerekir ki astroloji bir yol haritasıdır. Yani sizin hayat yolculuğunuzu da ruhsal gelişmelerinde gündelik hayata neleri başarıp nelerden vazgeçeceğinizi anlatır. 

Astrolojinin birinci aşaması kendini tanıma, ikinci aşaması ise dünyanın ve çevresel faktörlerin nereye evrileceğini ön görme sanatıdır. Peki bunları bilmek bize ne kazandırır sorusu ise öncelikle kafamızın içinizdeki belirsizliklerden kurtulmamızı sağlarken zamanı iyi yönetmemizin önünü açar. İnsanın en kıymetli varlığı ‘’zamanı” ise astroloji ile doğru konumlandırıp hayatın getirilerini daha kontrolü duygularla yönetilebilir.

Astroloji Kendinizi Tanıma Sanatıdır

Astroloji danışmanlığında danışmanlık veren kadar danışmanlık alan kişide büyük önem teşkil ediyor. Her isteyen maalesef astro danışmanlık alamaz. Astroloji danışmanlığını en doğrusu iki aşamalı olanıdır. Nasıl mı? İlk görüşmede bilgilerinin eksiksiz gün, ay, yıl ve doğum saatinin aralığı yeterli olacaktır. Bunun devamında ise dünyaya geldiğiniz zaman diliminde gezegen konumlarının detaylarına hâkim olmak gerekmektedir. 

Örneğin; doğum haritanızda kaç retro var ya da gündüz haritası nasıl biri olmanızı sağlarken gece haritası ne demektir gibi detayları önce kavramanız ve bilgiyi içselleştirmeniz gerekmektedir. İkinci aşamada ise sizin merak ettikleriniz ve çevrenizdeki kişilerin size uzun vadede nasıl davranacağı gibi konular için sinastri ve çapraz harita çalışılmalıdır. Haritanızdaki tüm bilgileri bir arada almak yorucu olacağını unutmamak gerekmektedir. Uzman hepsini aktarabilecek donanıma sahip olsa da danışmanlık alan kişi için birden fazla bilgiyi bir anda almak yorucu ve karışık olacaktır.   

Astroloji Seçimleri Doğru Yapma Kolaylığı Sağlar…

Astroloji danışmanlığı alan bir kişinin ise ilk başta bilmesi gereken astroloji, istatistikler ve olasılıklar üzerine kuruludur. Buradan da anlayacağınız üzere aslında astroloji matematikle de ilişkilidir. Astroloji, kendinizi tanıma, kendinizi yorumlama ve zamanı nasıl kullanacağınızı kararsızlıkları belirleme üzerine kullanılan bir metottur. Zamanı kendi lehinize kullanırsanız, zamanı kaybetmezsiniz. İnsanın dünyada satın alamayacağı tek şey zamandır.

Kimler Astroloji Danışmanlığı Alamaz?

Çocuklar: Çocukların haritasına yorum yapılmamalı özelikle 0 – 7 yaş arası üzerinden danışmanlık hizmeti verilmemelidir. İlk gelişimini tamamlamamış, annenin çocuğu üzerinde gözlemleri oluşmadan yapılacak yorumlar sağlıklı değildir.

Ağır hastalıklar; Hastaların sorduğu ‘iyileşecek miyim’ soruları ise alanında uzman doktorlar tarafından cevaplanmalıdır. Hastalık, iyileşme ve ölüm gibi konular çok hassastır.

Ruhsal Problemi Olanlar: Ağır psikolojik ilacı kullananlar, daha önce tekrar tekrar intihara teşebbüs etmiş kişiler danışmanlık almaya uygun değildir.

Hamileler; Doğum yapacak kişilerin bebekleri için doğum tarihi belirlenmemelidir.

Kayıp kişiler; Kadın, çocuk, yaşlı gibi uzun süredir ulaşılamayan kişilerin yaşayıp yaşamadığını haritası anlatmaz. Keza anlatsa da danışmanlık alan kişi bunu taşıyamaz. Bu da uzmanın bilgiyi kontrolsüz dağıttığı anlamına gelir.

Yukarıda ki alanlar da alanın uzmanlarından yardım almadan astrologla görüşmek sizin sadece kafanızı karıştırır. Örneğin hamile biri; doktoruyla bebeğinin doğacağı günü belirlemeden, astrologla bebeğini doğuracağı günü belirlemeye kalkması bilginin doğru kullanılmadığı gibi astrolojinin de yanlış şekilde kullanılması anlamına gelir.

Astrolojiyi fal gibi görmek çok yanlıştır. Örneğin; aldatıldığınızı düşünüyorsanız ve astroloji danışmanlığı almak isteyebilirsiniz. Aldatıldığınızı kişisel haritalar anlatır lakin kimle nerde nasıl aldatıldığınızı anlatmaz. Örneğin; isminin baş harfini söylemez çünkü astroloji matematiksel veriler ve döngüler üzerine kuruludur. 

Astroloji, kimsenin ön göremeyeceği konuları belirleyen gezegen hareketleri demektir. Bunları birkaç örnekle açıklamak gerekirse;

  • Pandemi
  • Salgının bitiş tarihi
  • Rusya Ukrayna savaşı
  • Ekonomik buhranlarda hangi sektör küçülecek

Kimler Astroloji Danışmanlığı Alabilir?

  • 18 Yaşını geçmiş bireyler
  • İş kurmak isteyenler
  • Partneriyle arasındaki ilişki uyumunu merak edenler
  • Karar vermekte zorlananlar
  • Evlenmek, ayrılmak, taşınmak, satmak, kurmak, birleştirmek gibi gündelik hayata dair tüm adımları atmak isteyenler.  

Astroloji danışmanlığı alırken kolektif yılları da gözden kaçırmamak gerekir. Kolektif yıllar, birçok toplumu ilgilendiren olumlu ya da olumsuz olayların olduğu yıllar olarak tanımlanır. Örneğin; sizin haritanız 2020 Mart ayında iş kurmaya uygundur. Ama 2020 Mart ayında pandemi ortaya çıktığı yani dünyayı etkileyen kolektif bir olay olduğu için burada iş kurmanız doğru olmayabilir. Burada alanında uzman olan astrolog düzenli dünyayı araştırıp düzenli takip ediyorsa ve bu konuda ön görüleri var ise danışmanlık alınmalıdır.

Not: Doğum haritanızdaki gezegenlerin hangi burçlarda konumlandığını ve sizi nasıl etkilediğini merak ediyorsanız link üzerinden Astrolog Zeynep Turan’dan Doğum Haritası satın alabilirsiniz. Doğum Haritası Analizi bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

08.05.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.