Yükleniyor . . .

KAZANABİLİRSİN

KAZANABİLİRSİN

Kendi değerini arıyor, bu dönemde yolunu kaybetmiş gibi hissediyorsan, biraz nefes al ve dur. Mucizeler belki bir anda olmayacak belki bir ama kendinle olan kavgana biraz es vermiş olacaksın. Özellikle son zamanlarda ne yaparsan yap, kendine hep aynı şeyleri sorarken bulduğun konularda biraz daha adil olabileceksin. Sana yapılanları bir türlü aklın almıyor hatta kendini suçluyorsan gel seninle beraber bakalım hayatının her köşesine ne dersin?

  • Ne istediğini bir kez daha düşün. Düşünürken asla zihnine engeller koyma.  Amaları, fakatları dilinden çıkar. En azından bu kararını, 21 gün boyunca aklına müdahale ederek yönet.
  • Çevrendeki herkesi gözden geçir, nasıl yaşadıklarına, kendilerine ne katıklarına bir bak. Sonra çıkardığın sonucu kendi hayatına uyarla. Eğer bir yere varamıyorsan yeni insanları hayatına almaktan korkma.
  • Kendinle konuşmayı öğren. 21. yüzyılın bu ergen yıllarında birilerine sırrını verme fikrini bir kez daha gözden geçir.  Mesela sırlarını birilerine anlatmak yerine kendine notlar al.
  • Herkesin işi ile ilgili bir derdi var. Fakat iş sadece para demek değildir, unutma! İş yerinde bir şeyler öğrenebiliyor musun bunu değerlendir. Öğrenmek insana para kazandırır. Çalıştığın yerin iç disiplini var mı, işe başladığından bu yana sana ne katkısı oldu, sor kendine ya da patronunun duruşuna saygı duyuyor musun? Bunlar işinin bir bütününü oluşturur unutma!
  • Çalışmayı seven insanları çevrende barındır. Tembeller eğlenceli gelebilir. Ama senin cesaretini kırar. Yarına azmin azalır.  Kaygılarının duvarlarını yükseltir.
  • Kendine her türlü hatayı yapabilirsin. Çünkü bu senin hayatın ama en çok kendine hesap vereceğini unutma. Hayatının çıkmaza girdiği anları en iyi sen bilirsin. Çözümü de sende.
  • Kendine acıyan dost, arkadaş hatta kardeş bile tehlikelidir. Dikkat et. Çünkü dikkat çekmek için hep birilerine yaslanırlar.
  • Sevdiklerini mutlu et. Ancak her şeyin bir doğası olduğunu da unutma. Kendine sık sık hatırlat, mutlu edildiğin kadar mutlu edersin. Klişeler sıkıcı olabilir ama gerçeklik payı da yüksektir.
  • Hayat karmaşıktır. Ne zaman ne hissedeceğimizi kestiremeyiz. Bazen en çok kedimize yabancılık çekeriz. Böyle hissedeceğin dönemler mutlaka gelecektir. Kendi rengini bulmaktan korkma.
  • Onaylanma psikolojinden sıyrıl hatta bu özeliğini bir süreliğine tatile çıkar. Eğer bunu yapabilirsen her türlü alışkanlığını değiştirebilirsin. Tüm cevapların bir duygunun içine sığmış olamaz.  Karmaşıklıktan korkma!
  • Olur olmaz her şeye üzülme demeyeceğim, insanız ne zaman neden etkileneceğimiz belli olmaz. Ama kendine acımaya başladıysan, işte buna gerçekten üzül.
  • Aile bireylerini olduğu gibi kabul et.  Onlarla didişerek, çekişerek bir yere varamazsın.  Böyle durumlarda kendine dur de ve şunu sor, onların hayatı senin doğrularından mı ibaret?
  • Denemekten korkma çünkü seni başarısızlığa düşünmemek götürecek. 
  • Sevgiden, sevilmekten, dokunmaktan kısıtlama, asıl mesele kendinden emin olmadığın dönemlerde bir şeyler yaşaman!
  • Hayatın üstüne git, hem de bunu ne zaman yap biliyor musun; her şey senin üzerine gelmeye başladığını hissettiğin an.
  • Kendinden kaçmak için asla seni sevmeyen, sevmeyi beceremeyen kişilere sığınma.
  • Herkesin gizlediği bir şeyler vardır. Ancak her şeyini anlatıyormuş gibi davrananlardan da uzak dur.

Astrodanışmanlık

Buradan diğer makalelere ulaşabilirsiniz

 

Astrolog Zeynep Turan

25.08.2017

Yazının her hakkı saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...