Yükleniyor . . .

KASIM AYINDA NELER OLUYOR (2019)

KASIM AYINDA NELER OLUYOR (2019)

Kasım Ayında Neler Oluyor?

 Ay, Oğlak burcundayken başlayan kasım ayı hepimizi farklı düşünmeye itecek. 2019 yılının son 60 günlük bölümünde gökyüzü hız kesmek yerine hızını daha da artıracak. Kasım ayının mesajı aslında sadece yıl sonu özeti çıkarmak olmayacak, yarım kalmış konuşmaları da tamamlatacak. Yılın son Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayıp kasım ayının sonuna kadar herkesi sarıp sarmalayacak.  Nüfuslu insanları yakından ilgilendirecek. Ülkemizin öz burcu üzerinde geri gidecek Merkür kasım ayında yer yüzüne eş zamanlı büyük konuları getirirken en çok yasaları, meclisi, komşu ülkeleri ve yeni kurulacak partileri konuşacağımızı işaret ediyor.

Bu ayı yönetebilen, kazanacak!

Yüzünü kış mevsimine çeviren gökyüzü, bugünlerde sağlığı temel alacak. Yeni türeyen salgın hastalıklar, genetik kodlar tıp dünyasının dışında insanların da dilinde olacak. İlaç sektörüne işaret eden gökyüzü, dev firmaların gidişatına vurgu yaparken yeniliklerle yanlışlar bir bir ortaya dökülebilir. Özelikle ülkemizin bazı hastaneleri çok konuşulabilir. Dünyada ise raylı ulaşım sistemleri konuşulanların başında yer alacak. Neptün’e kul köle olan gökyüzü bu evrede devrin hastalığının psikoloji olduğunu beyan edercesine ortaya yeni tanılar getirebilir.   Kurum olarak da Bayer gibi köklü firmalar gündemde yerini alacak. Hatta 1954 yılından beri faaliyet gösteren firmalar 5 Kasım Mars-Plüton karesi ile gündeme gelebilir.

Kim masum kim günahkâr belli olacak.

Venüs-Neptün karesi 14 Kasım’da Hollywood’dan Türkiye’ye kadar birçok ünlünün psikolojisi bozulmuş duygu durumunu konuşurken, ünlü ailelerin içindeki problemler de gündeme gelebilir. Eş zamanlı intihar ve bağımlılıkları duymak zirvedeki insanların ne yaşadığını düşündürecek.  

19 Kasım Mars, Akrep burcuna geçerken gökyüzü adeta çok sesli bir koroya dönüşebilir hem de Akreplerden oluşan bir koro! Bu durum ülke gündeminde her türlü affı gündeme getirebilir, enine boyuna tartışılmaya başlanabilir, hatta uygulanmaya bile sokulabilir diyor Akrep burcunda toplanan gökyüzü kasım ayı için!

Kasım ayının en iddialı gökyüzü olayı ise iki iyicil gezegenin muhteşem kavuşumu olacak. Bu kavuşum yasalarla ilgili bir türlü neticeye kavuşmamış, söylenmiş ama yapılmamış, yürürlüğe getirilmemiş birçok konuyu ortaya çıkarırken ülkemizde özgürlüğüne kavuşan gazetecileri de konuşmaya devam edeceğiz.    Astrolojinin en kıymetli kavuşumu gökyüzünde yaşanırken, kasım ayının yıkıcı, öğreten ve koşturan günlerine inat içimize su serpecek, korku duvarlarını bir kez daha yıkacak sinerjiyi yayacak.

Jüpiter boş durmayacak.

Yılan hikâyesine dönen olayları görmemiz için elinden geleni yapacak. Özellikle Ortadoğu’da din üzerinden çıkarılan olayları ve bunun yanı sıra son yıllarda ortaya açıkça çıkan tarikatların içeriklerini göreceğiz. Dünyaca ünlü isimleri bu vesileyle konuşuyor olacağız.

Türkiye’yi yakından ilgilendirecek Jüpiter’in Yay burcu döngüsünün bu son düzlüğü,  eğitim sisteminden hukuk sitemine, sanayi ve ticaret yapılanmalarına kadar pek çok konuyu gündeme getirecek. 2012 yılından itibaren konuşulan ancak bir türlü faaliyete geçmeyen konular, Jüpiter ve Satürn’ün hareketi ile düzenlemeleri oluşturacak.  

24 Kasım Venüs-Jüpiter kavuşumu yılın en kısmetli günü!

Bazı kurumlar, yeni düzenlemelere maruz kalabilir. KPSS bu ay yeniden gündeme gelirken son 2,5 yıldır yapılan değişikliklerden çok daha farklı bir düzenleme gelebilir. Eğitim sisteminde yapılacak yenilikler,  eski uygulamaları hatırlatacak. Bambaşka bir forma sokmaya çalışan Venüs’te Türkiye’nin 7. evine taşınarak Oğlak burcunda yerini alırken, 26 Kasım 2019’da ise geçmişten gelen kadınlara yapılan haksızlıklarla ilgili davaların gündemde tartışılacak gelişmeleri olabilir. Sosyal medyada viral olacak videolar, olaylar kasım ayında görülecek davaların seyrini değiştirebileceğini işaret ediyor. Kasım ayının konuşmaktan öteye giden bir ay olduğunu biterken de göreceğiz.

Taktiklerin ayı Kasım!

Merkür, Mars derken tüm gezegenlerin Akrep burcunda toplanması ülkemizin dengelerinde değişkenlik göstermekle de kalmayabilir. Türkiye’de geçmişten gelen bazı ayrışmalar bu ay son bulurken, millet olarak aynı şeyleri konuşmaya başlayabiliriz. 2018 yılının ortalarında erken seçim ile gelen başkanlık sisteminin revizyondan geçeceğini de işaret ediyor gezegenlerin seyri.

Zeynep Turan

30-10-2019

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...