Yükleniyor . . .

KARDEŞLİK BAĞI

Konu bir yakınımız olduğunda kendimizden fedakârlık yapmaktan geri durmayız. Fakat hayatın akışı bizi öyle bir noktaya doğru sürükler ki bazı durumlarda kritik kararlar vermek durumunda kalabiliriz. Bu durumda karşımızdaki kişinin tepkisi de değişir ve arkadaşımız dediğimiz, yakınımız olarak gördüğümüz kişi hayatımızdan çıkma noktasına gelir. Bu tarz süreçlerde karar vermek zordur. Peki aynı durum kardeş için gerekli olduğunda nasıl davranırız? Kestirip atamayız elbet ama sürekli kalbimizde tutarız.

Kardeş Bağı Kan Bağından Ötededir

Aile bağları hiç şüphesiz herkes için farklı şeyler anlam ifade eder. Kimimiz anne veya babamız ile anlaşamazken kimimiz de kardeş ile anlaşamaz. Fakat aramızdaki kan bağları bizi biraz duygusal bir yapıya sokar. Sıradan birisi için verdiğimiz karar ile kardeş için vereceğimiz karar her zaman çok farklı boyutlarda olur. İnsanın canından bir parçası hakkında karar vermesi hiçbir zaman kolay olmamıştır. Olmayacaktır da…

Büyük Kardeşin Rolü Başkadır

Ailelerde büyük çocuklar, anne ve babanın olmadığı yerde kardeşler için yeri geldiğinde anne yeri geldiğinde de baba olur. Onların büyümesi için fırsat verilmemiştir. Kendileri öğrenir ve kendileri uygularlar bazı davranışları. Birisinin söylemesine gerek yoktur. Canı onun için yanarken, kalbi de onun için atar küt küt diye. Heyecanına, neşesine mutluluğuna ortak olur. Aralarındaki ilişki bağı tarif edilemez hiçbir zaman. Boşuna dememişler; ağabey baba gibi sevilirken, küçük kardeş de öz evlat gibi sevilir.

Satürn’ün Kova seyrinde olduğu yıllardan geçerken kişilerin bireysel hatalarını aileye mal etmek büyük haksızlık.

Çürük Elma Sağlam Elmayı Da Çürütür

İletişim dilinde temel, dinlemek ve karşındakinin söylediğini anlamaktır aslında… Sanal dünyanın çehresinde yani Kova Çağı’nda, her şeye tahammülümüzün azaldığı aynı zamanda da yeni tahammüller ürettiğimiz bir dönemdeyiz. Yanlış ve hatalı davranışlar her zaman olur. Burada en önemli olan büyüklüğü göstermektir. Hiçbir zaman kırılmayacak olduğunu düşünmeyin kimsenin. Su gibi akıp geçen dakikalar telafi edilemeyecek anlara doğru sürüklemesin bizi. Hayatta telafisi olmayan bir şey var. O da zaman. Kim zamanı doğru kullanmaktan mahrum kalıp elindeki güzel anların da kötüye dönüşmesini, evrilmesini ister ki…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...