Yükleniyor . . .

EYLÜL AYINDA NELER OLUYOR? (2019)

Eylül Ayında Neler Oluyor?

2019 Eylül, adından çok bahsettirecek. Kavuşumların ardı ardına dizildiği ilk günden itibaren, eylül ayının rengi de ruhu da başka türlü olacak. Avrupa’nın her anlamda konuşulduğu bir dönemi temsil edecek. Bu esnada; zeytin dalı uzatılan diyaloglar, iyi niyet ifadeleri Avrupa Birliği ile ülkemizi yeniden bir araya getirebilir. Türkiye haritasında Ay düğümleriyle kavuşum yapan Güneş ve Mars, yaptırımları sıralayabileceğimizi işaret ediyor. Puzzle, çözmek için bazı donelere sahip olduğumuzu gösterecek.

Bu ay kavuşan kavuşana!

Egosal yükselişi destekleyen 2019 transitleri, Eylül ayında köşeye çekilmiyor.  Konuları arasında liderler var ve onları sık sık bir araya getirecek aktivasyonları oluşturacak.  İlk nasibini Başak-Balık aksında olan İran alacak. Bu ülkenin içten içe farklı bir sürece girdiğini ve ilkleri yaşadığının sinyalini verecek.  Satürn’ü Başak olan, 1979 yılında rejim değiştiren İran’ın dünyaya kafa tuttuğunu yeniden gözlemleyeceğiz. 14 Eylül Dolunay’dan itibaren; Türkiye ve İran bu ay benzer bir dil konuşabilir, bu ülkelere gökyüzünün verdiği mesaj çok önemli olacak. Adeta; sahip olunan değerlerin kıymetini hatırlatacak. Nükleer silahın konuşulduğu bir dünyaya göz açarken, ülkeler arası anlaşmaların ne denli önemli olduğunu da gösterecek.

Hangi ülkeler, kurumlar dikkat çekecek?

Bir diğer ülke ise İtalya. Burada ekonomik sıkıntılar alıp başını gidebilir.  Bu Akdeniz ülkesi; 7 yıllık süreçte önemli sınavlar verebilir. Uranüs-Boğa döngüsünde kurulmuş olan Volkswagen aslında Almanya’nın belli başlı dertleri olduğunu da işaret edecek.

2019 yılının geçmişle bağı nedir?

Vatikan’da değişimin ayak sesleri duyulacak. Ancak bir yandan Dolunay-Jüpiter 90’lığı Türkiye ile ilgili yapılacak kulisleri ve tarihi ile ilgili geçmişe referans verecek noktaların altını çizecek. Vatikan ülkemizi konuşurken, dünya Vatikan’ı konuşacak.

Donald Trump’a ne olacak?

Gökyüzü, gelişmeleri insanoğlu adına yorumlamaya çalışırken, gözler ABD’ye çevrilebilir. 1970 doğumlu Melanie Trump’ın kontrolünün dışında magazin haberlerine gündem olacağını işaret ediyor. Uranüs bu esnada, Trump ailesinin skandallarını her yerde duyurabilir. Dünya liderlerinin yanı sıra prensesleri konu haline getiren transitler, kararları ile dikkat çekeceğini vurguluyor.

Zaafı olan kaybeder!

28 Eylül’de hava burcunda gerçekleşecek Yeniay, 1946 yılında kurulan Suriye’nin natal haritasını yakından ilgilendiriyor. Natal haritası Başak burçlarıyla dolu Esad, kaderinin Suriye ile çok farklı yazıldığını fark edecek. Suriye topraklarına güneş doğarken, gözler ülkemizdeki mültecilere dönecek.

Süper güçlerin çare olmadığı, hatta köstek olduğu bu döngüde, ABD gibi yer altı kaynaklarından çıkar elde eden kapitalist sistemlerin kaderleri değişecek. 21 Eylül mevsim dönüşümü ile birlikte Jüpiter’in Neptün’e kafa tutması; kuraklık, temiz su kaynakları gibi hayatî meseleler konu olmaya başlayacak. Sömürü ile sömürülen neredeyse birbirine eşitlenecek.

Tavrın, tarzını belirler.

Eylül ayına hâkim olacak Güneş-Başak, Merkür-Başak seyri, bu ay bir cendereden geçileceğinin de işareti olacak. İletişim, medya, medya patronlarına uzanan bir sürece tanıklık edeceğiz. Siyasi gündeme popüler isimler takılacak. 26 Aralık 1960 doğumlu, Satürn’ü Oğlak burcu olan Cem Uzan’ın döneminde yaşanan konuların benzeri oluşabilir.  Jenerasyon gezegenleri baz alındığında 1961-1967 yılları arasında doğan herkesin gündeme gelebileceğini işaret ediyor gökyüzü. Gök kubbe 1964 doğumlu Ferit Şahenk’i radarına alabilir.  Gökyüzü medyada sadece birkaç ismi hedef göstermiyor. Son yıllarda el değiştirmiş medya kuruluşları da gündeme gelecek. 1948 kuruluşlu, 2018 yılında Uranüs burç değiştirirken devredilen Doğan Medya’nın yeni sahibi için zorlu bir süreç başlayabilir.

Zeynep Turan

29-08-2019

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...