Yükleniyor . . .

BURÇLARIN TERCİH ETTİĞİ KOKULAR

BURÇLARIN TERCİH ETTİĞİ KOKULAR

KOKUNLA ETKİLE...
 
Bir parfüm kokusu duyduğunda, hafızana kazınan hatıraya doğru yolculuk edersin… 
Hayatımızdaki izler, kimi zaman bir parfümle kimi zaman tek bir bakışla gün yüzüne çıkar. Nasıl hatırlanmak istiyorsan, öyle kokular tercih edersin aslında. Ufak bir ayrıntıymış gibi gelse de seçtiğin parfüm, seni tamamlayan ve seni hatırlatan en önemli özelliğin haline geliverir.
Burcunun parfümünü biliyor musun? Eğer bilmiyorsan, yanlış tercihler yapabilirsin. Sana en çok yakışacak kokuları, biz senin için seçtik. 
 
KOÇ
Koç, enerji dolu ve dayanıklıdır. Yoğun enerjisine uyum sağlayabilecek yaşayan parfümleri tercih eder. Çünkü hareketli yaşamında, kendini zinde tutabilecek kokuları sever. Koç, modern tarzda giyinir. Parfüm tercihi de spor kokulardır. Sadelik ve hız, Koç'un giyim tarzını tanımlar. Doğal ve taze kokular, tam ona göre. Lavanta, funda leylak ya da karanfil bazlı parfümler Koç için idealdir. 
 
BOĞA
Boğa, dikkat çekmeyi çok sever. Bu yüzden dikkat çeken kokuları tercih eder. Boğa, güzel kokmayı ve alımlı görünmeyi çok iyi bilir. Hafif ve dikkat çeken çiçek kokuları, Boğa için çok ideal. Melisa, zencefil, gül, anason, leylak ve manolya bazlı parfümleri tercih eder. Şeftali, kavun, mango gibi tatlı meyve kokuları da Boğalara yakışır. Boğa'nın rengi bebek mavisine yakın bir mavi olduğu için parfüm seçerken bu beğenisi de etkili olabilir.  
 
İKİZLER
İkizler burcu, yarı spor yarı abiye giyinir. Bu giyim tarzına uyabilecek çiçek kokuları tercihidir. Limon ve portakal çiçeği ilk alabileceği kokulardır. Parfüm seçimlerinde, serinletici özelliğin olmasına da dikkat eder. Ayrıca enerjisine ve hayal dünyasına uygun kokuları kullanmayı her zaman ister. İkizler, güçlü sosyal bağlarıyla bilinir. Çok geniş bir çevresi vardır ve insan ilişkilerinde başarılıdır. Bir anda ortamın neşe kaynağı oluverir. Yoğun insan ilişkilerinin olduğu hayatına uyabilecek, onu zinde tutabilecek kokular tercihidir.  
 
YENGEÇ
Yengeç güzel olmaktan çok dokunaklı ve etkileyicidir. Çoğu zaman hüzünlü, melankolik ve hayalperesttir. Estetik göz zevkine sahip Yengeç, parfüm tercihlerinde de çok seçicidir. Her zaman bakımlı olmalıdır ve parfümüne çok önem verir. Yengeç’in koku tercihi, baharatlı veya sabunumsu kokulardır. Çünkü günün her saati etkileyici olmak ister. Hafızalarda kalıcı olmak, bir Yengeç için önemli. Yengeç girdiği ortamlarda, seçtiği parfümle dikkat çekmeyi başarır.
 
ASLAN
Aslan, giyim tarzında her zaman ağır olmayı tercih eder. Pahalı markalardan giyinmeye bayılır. Bir ateş burcu olan Aslan, her zaman çekici ve cazibelidir. Kullandığı parfümler de bu yapısına uyum sağlar. Tercihi daha çok lavanta, siklamen ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir. Daha yoğun, daha aromalı kokular, Aslan'ın ağır giyim stiline de uygundur. Bir Aslan’ın parfümü, kendisi gibi gösterişlidir. Ateşli ve kendini her zaman gösterebilen Aslan için iddialı kokular uygun. 
 
BAŞAK
Pratik kıyafetleri seven Başak için parfüm, kıyafetlerini tamamlamalıdır. Giyim tarzı, yumuşak tonlarda klasik çizgilerdir. Başak, dış görünümüne ve toplum içinde takdir görmeye önem verir. Bulunduğu ortamlarda iyi izlenim bırakmak ister. Bu bağlamda, kullandığı parfüm de beklentilerini tatmin etmeli. Toprak grubu Başak, doğal ve sade kokularla kalıcı izler bırakır. Çiçek kokuları ilk tercihidir. Özellikle yasemin, sümbül, akasya, gardenya bazlı parfümler onun için ideal. 
 
TERAZİ
Her zaman şık ve zarif olan Terazi, kullandığı parfümlerde de şıklığı baz alır. Genellikle pahalı ve aynı zamanda da hafif ve klasik kokuları sever. Gösterişten hoşlandığı için belki de klasik kokuları tercih etmesi şaşırtıcı değil. Parfümüyle konuşulmak, tam Terazi'ye göre. Hava grubuna ait Terazi için kariyer hayatı ve bu bağlamda başarı elde etmesi çok önemli. Kariyerinde yaşam tarzını yansıtmayı sever. Onu tamamlayan ve tanımlayan parfümü de şık vitrinine uyumludur. 
 
AKREP
Akrep hem çok şıktır hem de değişik bir tarza sahiptir. Her konuda tutkulu olan Akrep'in, parfüm tercihleri de tutkulu ve etkileyicidir. Alımlı Akrep, seksi ve akılda kalıcı kokuları sever. Misk ve amber, baharatlı parfümler onun beğenisini kazanır. Şık ve çekici Akrep'in, dış dünyadaki şıklığını tamamlayabilecek parfümü de kendisi kadar etkileyicidir. Alçakgönüllü gibi görünse de aslında kendini beğenmiştir.
 
YAY
Sportif, rahat ve şık giyinmeyi seven Yay'ın kullanacağı parfüm, bir o kadar tarzına uygun olmalı. Çoğu zaman spor giyinse de Yay fantezi kıyafetleri sever. Gizemli olmayı arzular. Doğadan kokular, Yay için idealdir. Sandal ve sedir ağacı, horozibiği bitkilerinin kullanıldığı parfümler tam Yay’a göre. Sıcakkanlı Yay'ın kullandığı parfüm, gizemlidir. Ağır ağır yayılan ama kalıcı olabilen doğal kokular, tam Yay'ın tercih edebileceği tipte. Ateş grubundaki burçlar, iddialı ve dikkat çekici olmak ister.
 
OĞLAK
Oğlak kıyafetlerinde sade ve rahat tarzı ister. Sade giyinmeyi sevse de dış görünümüne her zaman özen gösterir. Şık, zarif ve yalın parfümler, ilk tercihidir. Toplum içindeki saygınlığına çok önem veren Oğlak için kullandığı parfüm de bir o kadar önemlidir. Saygınlığından bir nebze olsun kayıp yaşamayı göze alamaz. Bu bağlamda, çevreleri tarafından yadırganmayacak, abartılı olmayan fakat bir o kadar da şık olabilen kokular tam Oğlak'a göre. Oğlak, nergis, sümbül, nane ve menekşe bazlı kokulara bayılır. 
 
KOVA
Kova burcu fantastiktir. Modern ve pratik giyinmeyi sever. Modayı yakından takip eden Kova, son trend parfümleri de çok iyi bilir. Kova, kendinden emin ve modern bir tarza sahiptir. Bu yüzden klasik kokuları pek tercih etmez. Kova'nın parfümü, sonsuz hayal gücüne uyum sağlayabilecek, bir o kadar da gizemli ve güçlü olmalı. Tercihi, modern ve doğal kokular. Doğanın bize hediyesi olan çiçek kokuları, ilk seçimidir. 
 
BALIK
Balık, fazla dikkat çeken kıyafetleri sevmez. Su grubu burcu Balık, deniz mavisi ve tonlarını çok sever. Bu tonları ve kokuları içinde barındıran parfümleri sık kullanır. Her zaman bakımlı ve sade bir tarza sahiptir Balık. Fakat girdiği ortamda gözlerin üzerinde olmasını da ister. Sosyal çevresinde, kaliteli bir izlenim bırakmayı sever. Balık'ın tercih edeceği parfüm, hem sade ve iddiasız hem de etkileyici ve kaliteli olmalı. Çiçek ve meyve karışımı kokuları, yasemin, gül ve portakal çiçeğinin ağırlıkta olduğu parfümler Balık için ideal...   
 
Astrolog ZEYNEP TURAN
Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...