Yükleniyor . . .

2024 DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Gökyüzünün en hızlı hareket edeni Ay, Başak burcunun, detaycı ve titiz ruhuna bürünecek. Başak burcundaki Dolunay, fütürist bir temada olacak. Gezegenlerin semada Kova burcunda toplandığı bir döngü içerisinde Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, şirketlerin, teknolojinin, markaların seferlik çalışmalarına dikkat çekecek. Birçok marka üretim, stok ve kriz yönetimi anlamında teyakkuza geçebilir. Başak burcunun çok konuşan halini susturmayan Dolunay, olarak da hafızalara kazınabilir. Bir öğretmen edasıyla yeryüzünü domine edecek Ay, 2024 yılının belki de en duygu yüklü günlerine de imza atacak.

Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay 24 Şubat günü, Türkiye saati ile 15.30’da 5 derecede Başak burcunda yaşanacak. Dolunay gerçekleşirken, Venüs Mars kavuşumu da başlayacak.  

Dolunay’ın Burçlara Etkileri!

Koç Burcu: Dolunay sağlığınıza daha da dikkat etmenizi vurgulayan bir dönemin başladığını hissettirecek!

Boğa Burcu: Planlamadığınız seyahatler gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Ani başlangıçlar ve bitişler programınızın akışını değiştirebilir.

Yengeç Burcu: Sezgilerinize, öngörülerinize fazlasıyla tutunabilirsiniz.

Aslan Burcu: 2. Evinizde gerçekleşecek Dolunay, temkinli ve özenli hareket etmeniz noktalar hakkında mesajlar taşıyor!

Başak Burcu: Burcunuzda Dolunay’a ev sahipliği yapıyorsunuz. İçinize atıp dert edindiğiniz, bir türlü söyleyemediğiniz konular bu döngüde dilinizden dökülebilir.

Terazi Burcu: Duygularınızı, hassasiyetlerinizi geri plana attığınızda birçok konuyu daha gerçekçi gözlerle irdeleme şansı yakalayacaksınız.

Akrep Burcu: Kendinizi daha iyi hissettiğiniz alanlara yoğunlaşmak isteyeceksiniz.

Yay Burcu: Uzun zamandır aynı iş yerinde çalışıyorsanız, başarılarınız bir terfi ile ödüllendirilebilir.

Oğlak Burcu: Yurtdışı planları kapınızı çalabilir.

Kova Burcu: 8. Evinizi etkisi altına alacak dolunay, hayatınızdaki düğümleri usul usul çözecek.

Balık Burcu: Dolunay, karşıt burcunuzda etkili olacak. Kendi işinizi kurma planlarınızda güvendiğiniz kişilerle ortaklıklı yol alma konusunda bir süreç başlatabilirsiniz.

Dünya Engellenemez Bir Değişimin Eşiğinde!

Başak burcunun ahengi içerisinde detaylara takılmak kaçınılmaz olacak. Kişisel çaba sarf edenlerin sayısı bu döngüde artış gösterecek. Gökyüzünde Kova burcunda stelyum yapan gezegenlerin etkisiyle sürükleyici bir ruha bürüneceğiz. Zaman hızlandıkça insanlar yavaşlayamadığı gibi ruhsal dipler yaşamaya başladıklarını fark edecekler. Alaycı tavırlar şuursuz bir hal alırken, zorbalık en sert şekilde eleştirilecek. Yanı sıra dalgınlık, uykusuzluk, halsizlik, unutkanlık ve dikkat dağınıklığı küçük kazaları beraberinde getirebilir. Hayatını değiştirenler ise yeni koşullara adapte olmakta zorlanabilir. Aile, evlilik, kardeşler, ortaklıklar, kariyer, eğitim gibi konularda değişime maruz kalanlar, ilk etapta hiç beklemedikleri köşelerde sorunlarla karşı karşıya kalabilir. 

Dolunay Hangi Konuları Gündeme Getirecek?

  • Dünya pazarında yaygın hale gelen elektrikli araçların sorunları, kabul görecek. Elektrikli araç sahipleri için yeni bir opsiyon tanınabilir ya da düzenleme yapılabilir.
  • Bildiğimiz, yakından tanıdığımız markalarının farklı ürünleri ile tanışacağız. Örneğin; SONY markasının ürün skalasına bisiklet girerken, Nike’ın da teknoloji alanına entegre olduğuna tanıklık edebiliriz.
  • Her şirket kendi için bir server dünyası kurmak zorunda kalacak. Büyük firmalar, teknoloji atıklarını hiçbir şirket paylaşmayacak. Kendi uydusunu fırlatan şirketlere de tanıklık edebiliriz.
  • Farklı firmaların Drone sektörüne el attığını göreceğiz. Drone üretimi için motor fabrikaları kurulabilir.

Dolunay’dan Etkilenecek Sektörler!

Dolunay yaşanırken anın yükseleni Aslan olacak. Bu da kafası karışan modanın 2024 yılında daha da ilginç bir hale geldiğini işaret edecek. Herkes istediği rengi, istediği tasarımı tercih ederken, tek tip giyinme modası daha fazla yaygınlaşacak. Styling kavramı ya da moda gurmeliği gelecekte tozlu raflara karışabilir. Bu nedenle de Dolunay döngüsünden en fazla etkilenecek sektör, tekstil sektörü olurken, tasarımcılar, stilistler ve koleksiyonerler tekrara düştüklerini fark edecek.

  • Gelişmekte olan ülkelerde dijital gözlükler yaygınlaşacak.
  • Psikolojik rahatsızlıklara yeni tanımlar üretilecek. Bugüne kadar psikolojide verilere göre saptanan hastalıklar için aslında hastalık değilmiş, şeklinde çıkarımlar yapılacak.

Paranın Gücü Değişecek

Zodyak’ın 6. burcunda gerçekleşecek Dolunay, hizmeti ve sağlığı temsil eder. Bir burcun görevi hizmet ise Dolunay döngüsünde kalitesi düşen üretimin detaylarına vakıf olacağız demektir. Fakat Dolunay’da Venüs Jüpiter karesinin görev alması kripto dünyasını işaret edecek. Şirketler varlıklarını korumak için kendi içinde güç birliğine başvuracak. Hiç ummadığımız kripto paralar yolda birleşme haline gelebilir.

  • Token’ler yaygınlaşacak. 
  • Kurumsal firmaların yatırım aracı olarak “coinleri” tanıma dünyasına girdiğini duyabiliriz.
  • Soğuk cüzdanlar artacak.
  • Halka arzlar konuşulacak.
  • Hava yolu şirketlerinin düşen hisseleri (Y.T.D.)
  • Palladium ve benzeri hammaddelerin borsadaki değerinin artışı konuşulacak. (Y.T.D.)

Takas Dünyasına Hoş geldiniz!

Dünyaca ünlü, milyarlarca dolarlık hacmi olan oyun pazarı çok büyük skandallar ile gündeme gelebilir. Oyun şirketlerinin itibar mücadelesi konuşulacak. Ortaya çıkacak yeni enstrümanlar, oyun sektörünün pabucunun dama atıldığını işaret edecek. Yeni duyurular dünyanın dört bir köşesinde büyük yankı uyandırabilir. 4 bir koldan Kova Çağının doğumunu yaşarken, para ve güç çocukların da ana gündemi olacak. Online kurulan açık artırmalar ve 2. el satışlar gençlerin yeni gözdesi olacak.

Balık Stelyumunun etkisiyle, 2024 yılında her köşede farklı bir ticaretin yaygınlaştığını duyacağız. Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, Kova çağını en saf hali ile ortaya çıkarırken, sanat dünyası ise sadece gizli mesajlar içermekle kalmayacak. Simpsonlar dünyasında canlandırmalara, hologramlara, teknolojinin sanatı nasıl kavradığına, ışık, ses ve görsel şölenin hangi noktaya geldiğini konuşacağız.

Dolunay’da Konuşulacaklar!

  • Mehmet Şimşek (Ay burcu Başak)
  • İbrahim Kalın (Güneş’i Başak)
  • Yaşar Güler (Güneş’i Başak)
  • Osman Aşkın Bak (Ay burcu Başak)
  • Ömer Bolat (Güneş’i Başak)
  • Özgür Özel (Güneş’i Başak)
  • Prens Henry (Güneş’i Başak)
  • Beşar Esad (Güneş’i Başak)
  • Fatih Terim (Güneş’i Başak)

Mars’ın yönettiği Dolunay’da ani kayıpları, duyarken en çok gençleri ve yaşlıları konuşacağız. Özellikle dünyadaki çocuklar üzerinden yürütülen ticaretin kirli ve sarsıcı detaylarıyla yüzleşebiliriz. Bu skandalların aslında dev bir suç örgütü ağı olduğunu, hava yolu şirketlerinden, konsolosluklara kadar üst düzey kurumların da vakıf olduğu iddia edilecek.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.02.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...