Yükleniyor . . .

2023 MERKÜR TERAZİ BURCUNDA

Astrolojide aklın ve zekânın temsilcisi Merkür, 5 Ekim tarihinde Terazi burcuna geçiş yapacak. 2023 yılının en iddialı, basıncı en yüksek günlerinde yaşanacak tutulmalarda Merkür de görev alacak. İnsanoğlunun birbiri ile kurduğu bağın, yaptığı fedakarlığın, özverinin ve neyi neden yaptığını anlayabildiği döngü Merkür’ün hareket ettiği burçlardaki temasını temsil eder. Merkür hangi burçta hareket ediyorsa; hayatımızda da o bölüm aktif hale gelir.

Merkür Hangi Günlerde Gündemi Değiştirecek?

5 - 22 Ekim tarihleri arasında Merkür Terazi burcunda hareket ederken, gündemin akışını değiştirecek.

Merkür’ün Gündeminde Neler Olacak?

Hava grubunun öncü burcunda hareket eden Merkür, bize neleri gösterecek derseniz;

  • Dış görünüşümüz,
  • Kilomuz,
  • Sağlığımız (Check up)

Daha fazla gündemimizde yer alacak.

  • Üst solunum yolu,
  • Boğaz ağrıları ve
  • Sağlık kontrollerinin aksatılmaması da Merkür Terazi seyrinin gündeminde yer alacak.

Akıl Tutulmasından Geçiyoruz, Sıkı Tutunun!

İletişim gezegeni Merkür Terazi burcunda hareket ederken, 14 Ekim tarihindeki tutulmada aktif bir rol alacak. Merkür, Ay ve Güneş’in dizlerin dibinde olacak. Merkür’ün geri gittiği burçta sorun çıkardığını artık neredeyse hepimiz biliyoruz. Ama Merkür bir tutulmanın içinde, özellikle de Ay ve Güneş’in kavuştuğu burçların dizinin dibindeyse, gümbür gümbür açılımların habercisi olacak demektir.

  • Sansasyonel olaylar çıkabilir,
  • Dedikodu cümbüşünden herkes nasibine düşeni alabilir.
  • Aile içerisindeki para konusu kardeşleri birbirine düşürebilir.
  • Etkiye tepkiyi tetikleyen iletişim gezegeninin hava burcundaki hali kararlarımızı yapboza döndürebilir.

Bir Göz Ağlarken Bir Göz Gülmez

20 Ekim tarihinde Güneş, Merkür ile kavuşacak. Bu kavuşum, kardeşin kardeşe meydan okumaktan çekinmediğini, tembel kardeşlerin çalışanlara ne kadar yük olduğunu bize göstermek isteyecek. Bizler toplum olarak her zaman mağdurun yanında olduğumuzu göstermek istesek de burada Merkür Güneş ile kavuşurken bizlere bir mesaj vermek isteyecek. “Çalışkan olanın sırtında, tembel yük olmak zorunda mıdır?” sözlerini hatırlattığı gibi “Çalışan, herkese yetişmek zorunda mıdır?” sorgulamalarının da önünü açacak. Deyim yerindeyse; et ve tırnak arasındaki “batığı” göstermek isteyecek iletişim gezegeni.

  • İptal olacak organizasyonlar olabilir.
  • Magazin programlarında, sosyal medyada burcu Terazi olan ünlüleri bu döngüde daha fazla konuşacağız.

Türkiye’nin haritasında Terazi burcunda hareket eden gezegenlerle iletişim kuracak Merkür Terazi seyri; eğlence sektörünü, konserleri, tiyatroları, belediye organizasyonlarını gündeme getirebilir.

Merkür Terazi Seyrinin Burçlara Etkileri

Koç Burcu: Analitik olacaksınız.

Boğa Burcu: Görüşmediğiniz kişilerle bir araya geleceksiniz.  

İkizler Burcu: Tuhaf tesadüflerden geçiyorsunuz. Hayat size 2013 – 2014 yıllarını hatırlatmak istiyor. Benzer deneyimlere dikkat!

Yengeç Burcu: Konfor alanınızdan çıkacaksınız.

Aslan Burcu: Yarım bıraktığınız alanlara yöneleceksiniz.

Başak Burcu: Dürüstlüğünüzden ödün vermeyeceksiniz.

Terazi Burcu: Tecrübelerinizi ortaya koyacaksınız.

Akrep Burcu: Öfkeniz beklenmedik anlarda ortaya çıkabilir.

Yay Burcu: Aktif bir çalışma temposuna gireceksiniz.

Oğlak Burcu: Para akışınız hızlanacak.  

Kova Burcu: Görünüşünüzü büyük ölçüde değiştirebilirsiniz.

Balık Burcu: Sosyal medya hesaplarınızda temizlik vakti.

 

Eğer 1981 – 1982 doğumluysanız, doğduğunuz yılda jenerasyon gezegenleriniz Terazi burcunda hareket ediyor demektir. Merkür Terazi seyri, işlerinizi hızlandırırken, bekleyen birtakım konularınız varsa, (iş, para ve ortaklık gibi yapılarda) çözümlere ulaşacağınızı işaret ediyor.

Yükseleniniz Terazi ise; hakkınızda yapılan konuşmalar karşınıza gelecek.

Ay burcunuz Terazi ise; son yıllarda size emek veren kişilere bonkör ve cömert davranmak isteyeceksiniz.

Güneş’iniz Terazi ise; Bir sonraki yılda Merkür yeniden Terazi burcuna geçene kadar hayatınızda birtakım adımlar atacaksınız. İş yerinizden memnun olsanız da ekonomik konularda birtakım sıkıntılarınızı yöneticileriniz ile bu döngüde konuşabileceksiniz. Problemli bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin geleceğinin olmadığını ifade edeceksiniz. Eğer askerlik sorununuz varsa, bu dönemde çözebileceksiniz. Eğer kamusal bir alanda çalışıyorsanız, kendi yerinizi değiştirmek için tanıdık arayacaksınız.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.10.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...