Yükleniyor . . .

2023 MAYIS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR

İletişim gezegeni Merkür’ün Boğa burcundaki geri hareketi ile başlayacağımız Mayıs ayı, içinde birçok gezegen hareketini barındırıyor. Harekete geçmenin, sözlerin değil icraatlerin vakti olduğunu ifade eden bu ayda dirayet gösterebilenler kendisini ön plana çıkaracak. Hayatın akışına uygun plan yapanlar, Mayıs ayını düzenli yaşayanlardan olacak.

“Mayıs ayı içinde ne erkenden pes etmeyi ne de ataleti barındırıyor.”

Belirsizlik Duygusundan Sıyrılmak Gerek…

Hayatlarımızı köşeye sıkıştıran değişimleri yönetmek adına daha farklı metotlar deneyeceğiz. Her ne kadar içimizdeki psikolojiyi zaman zaman yönetmek zor olsa da bazı şeyleri ulu ortada yaşamak korkutmayacak. Mayıs ayı bünyesinde tuhaf bir açıklığı barındırıyor.

Geçmişi unutmak kolay olurken tuhaf diye adlandırılan kişilerle samimiyet kuranların sayısı artacak. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak Ay tutulması, harekete geçmek, planları uygulamak, değişimlere ayak uydurmak isteyenlere güç verecek. Yarını dahi ön göremediğimiz yılları geride bırakacak netlikte cevap anahtarına da sahip olacak. 2013 yılında başlayan ortaklıklara, evliliklere arkadaşlıklara format atacak.

Mayıs Ayında Kendinden Söz Ettirecekler Burçlar

  • Boğa
  • Aslan
  • Akrep 
  • Kova

Kişi Kendinden Sorumludur!

Merkür Retrosu eşliğinde başlayan Mayıs ayı hayati kararları gözden geçirmemize sebep olacak. Annemizle ilişkimizi düşünürken onun da bir birey olduğunu sorunları çözme şeklinin farklı olduğunu da göz önünde bulunduracağız. Bu süre zarfında genel karakteriniz nasıl olursa olsun büyük sorgulamaları da kendi yüreğinde hissedecek. İletişimi kapatan, ben bilirim edasını sergiletecek gökyüzü, bir dizi teste tabi tutuyor hepimiz aslında. İletişim gezegeni Mayıs ayı içerisinde telaşlı, hırslı ve meraklı kişilere de küçük sakarlıklar verebilir. Hayatımızı köşeye sıkıştıran değişimleri, dönüşümleri küçük çizik minik sıyrıklarla atlatanlar ise avantajlı olacak. Duygusal, psikolojik anlamda derinlerimizde yatan etkileri göremiyor olabiliriz. Özellikle ‘belirsizlik’ duygusu psikolojimizi aşağı çeken kulislerde, konuşmaları tamamen dağıtacak olaylar gelişecek.

Mayıs Ayında Kimler Kaybedecek!

  • Magazinciler
  • Trollük yapanlar
  • Haberin kaynağını araştırmayanlar
  • Anlamadan anlamış gibi yapanlar

Mayıs Ayında Hangi Konular Konuşulacak?

  • Estetik
  • Tüp bebek tedavileri
  • Liposakşın ve mide küçültme operasyonları
  • Ev tadilatları
  • Sosyal medya üzerinden küsmeler, engellemeler

Deli Dolu Mayıs Ayında Kimler Kazanacak!

  • Okul değiştirenler,
  • Eğitime karar verip sınava hazırlayanlar
  • Bulunduğu ülkenin içinde şehir değiştirenler

Kolektif bir etkinin içindeyiz bu gökyüzü hepimizi etkisi altına alır.

Birimizin değil hepimizin hayatını kökten değiştirecek günlerden geçiyoruz. Belki bir günde değil ama 28 Ekim 2023 kadar Mayıs ayında alınan kararların hayatlarımıza etkisi büyük olacak. Gökyüzünde gezegen hareketleri ardışık bir biçimde yaşanırken, hayatlarımıza olan etkisini somut bir şeklide hissedeceğiz. Bana dokunmadı beni etkilemedi değiniz bir aydan ya da bir seneden geçmiyoruz, herkesin dikkatine! Eğer iş ve kariyer hayatınızla ilgili bir çıkış noktası aradığınız günlerdeyseniz iş değiştirmenizi asla tavsiye etmiyor gezegen hareketleri. Merkür Retrosu 20 Mayıs’ta biterken 12 Haziran’a kadar Plüton burç değiştirmesini de hissedeceğiz. Hal böyle olunca iş değiştirmek sektör değiştirmek için uygun bir yıl olmayabilir. Tabi haritanızda geçiş var ise örneğin;

  • 1970 yılında doğduysanız haritanızda Neptün geçişi var.
  • 1984 yılında doğduysanız hem Neptün hem de Plüton geçişi var.
  • 1998 yılında doğduysanız solar haritanıza göre harekete geçecek alım-satım değişiklikler için düğmeye basacaksınız.   

Herkesin Öğreneceği Kişisel Haritasına Göre

Gökyüzü ilmek ilmek akarken farklı yerlerden farklı deneyimler ve farklı mükafatlarla önümüze gelecek. Bu döngüde kişisel haritaları bilmek daha önemli hale gelecek.

  • 20 Mayıs’a kadar haritasında Merkür Retrosu olmayanlar kendini sıkışmış hissederken, 20 Mayıs’tan sonra haritasında Merkür Retrosu olanlar tükenmişlik, sıkışmışlık duygusuyla baş etmek zorunda kalacak.
  • Eğer kişisel hartanızda tutulma var ise; ruhsal konular ve anne figürleriniz ön plana çıkacak.
  • Eğer kişisel hartanızda Satürn Akrep ise; 1953 – 1955 veya 1983 - 1985 arasında dünyaya geldiyseniz; bu tutulma öğrendiğiniz yerlerden sınanacaksınız anlamına  dageliyor.

Mayıs ayı içerisinde karşımıza gelebilir. “Geçmiş mi?” yoksa “Bugün mü?” sorusu sıkça karşımıza gelebilir. Bu iki olgu arasındaki ince çizgede tek bir soruya odaklanmalısınız gerçekten kendinizi tanıyor musunuz? Kendini tanımayan yarını tanımlayamaz. Sadece yaşar.

Mayıs Ayında Gökyüzünde Bir Kapı Açılıyor…

Çocuklu anneler yorgunluklarını bir nebze olsun düzenlemek için çocuklarıyla daha önce deneyimlemedikleri planlamalara başvuracaklar. Seyahatler hatta yaz düzenlemeleri yapmak için kolları sıvayabilirler. Son yıllarda en çok sıkışanların çocuklu kadınlar olduğunu toplumsal meselelerden daha çok öğreneceğiz. Onlarında insan olduğunu ve yorulabileceklerini fark edeceğiz. Toplumsal bir konu haline gelecek annelik, üstten bakanları ötekileştirenleri, ayıplamaya ya da yargılamaya kalkanlar ağır tepkilere maruz kalacaklar. Bu sadece sosyal medya için belirtiğim bir konu değil, dünyanın hangi köşesinde olursa olsun annelerin de yorulabileceğini anlatan bir Boğa Stelyumu göreceğiz.

Bu süreçte;

12 Haziran’a kadar 2008 – 2023 mart arası doğumlu çocuklarımızın uykusuzluk, enerji ve iştah artışı olabilir.  Tüm annelerin bilgisine…

Mayıs Ayında Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Teknolojin cihazların bozulmalarına karşın verilerinizi yedeklemeli
  • Tartışmalarda peşin hükümlü olmamalı
  • Kaygıların esiri olmamaya
  • Beklentileri yükseltmemeye
  • Dağınık ve kontrolsüz davranmamaya
  • Uykusuzluk ve iştah problemlerine
  • Dikkat dağınıklığına

Mayıs Ayının Motive Edici Günleri!

12 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs, 29 Mayıs, 30 Mayıs, 31 Mayıs

Mayıs Ayının Zorlayıcı Günleri!

3 Mayıs, 4 Mayıs, 13 Mayıs, 14 Mayıs, 23 Mayıs, 28 Mayıs,

Mayıs Ayının İn’leri

Bilgiyi üretenler, blog siteleri, YouTube, eğitim, sosyal medya, taşınma, tartışmalar

Mayıs Ayının Out’ları

İş değişikliği, WhatsApp grupları, diziler, online alışveriş, atalet,

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

20.04.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...