Yükleniyor . . .

2023 HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2023 HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Haziran Ayında Zamanın Kırıldığını Hissedeceğiz

2023 yılının tam ortasından geçerken gezegenlerin seyir defterinde Plüton yeniden Oğlak burcuna geri dönecek. Tabi bu dönüş yeryüzüne kolay ve sıradan olaylara yansımayacak.

Sorgulamalar Artıyor

İnsanlık yine birtakım yüzleşmelerden geçerken, toplum mühendisliğinin geldiği boyutları da göreceğiz. Cüce gezegen Hades geri giderken Venüs ile karşıtlık yapacak. Bu da ülkemizin haritasında yükseleni ve 7. Evini ilgilendiren temaları ön plana getirecek. Partilerin birleşe birleşe gittikleri seçimlerden, ayrıla ayrıla yollarına devam etiklerini göreceğiz. Ülkemizde geçtiğimiz yıllarda ayrılan barolar ise bu sefer birleşme yoluna gitmek için doğru zemini oluşturabilecekler. Sebebi ise yargın hızlanması olacak. Uzlaştırma ofislerinin artması gündeme gelecek. 2023’ün tam ortasında sorunlarımıza tam ortadan bakmayı öğreneceğiz.

18 Haziran’da Satürn, 30 Haziran’da ise Neptün geri gidiyor.

Ağır hareket eden bu gezegenlerin son burçta retro yapması ülkemizde sağlık sorunları yaşayacak siyasetçilere vurgu yapıyor. Özelikle haritasında Balık veya su elementi ağırlıkta olan siyasilerin sağlık sorunları gündemin akışını değiştirebilir. Bunların yanı sıra sağlık  sektöründeki ihaleler ve medikal ürünlerin oluşturduğu tedarik zinciri bolca konuşulacak.

Öncü Burçlardansanız (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak)

  • Hayatınızdaki birçok olayın akışını değiştirecek azmi iç dünyanızda kucaklayacaksınız. Doğru anda doğru adımı atmak için mesai harcayacaksınız.
  • Daha önce başarısızlıkla ayrıldığınızı düşündüğünüz, yorulduğunuz alanlarda tecrübelerinize başvuracaksınız.

Sabit Burçlardansanız (Boğa, Aslan, Akrep, Kova)

  • Güveninizi zedeleyen kişilere karşı çizgilerinizi net bir şekilde çizeceksiniz.
  • Geçmişte “ben onunla çok iyi işler yaptım, aslında çok iyi bir insan” dediğiniz kişilere karşı düşünceleriniz değişebilir. Bile bile lades yapmayacaksınız.

Değişken Burçlardansanız (İkizler, Başak, Yay, Balık)

  • Başarınızı dikkate almayan, düşüncelerinize odaklanmayan kişileri çevrenizden uzaklaştıracaksınız. Her problemden seni sorumlu tutanlar
  • Aile içinde sorun yaşayan kişilerin öz saygılarını yitirmemesi için arabuluculuk görevini siz üstleneceksiniz.

Hukuk Hızlanıyor

Bu aydan itibaren dünyada ve ülkemizde hukuk alanında yapılan yenilikler hız kesmeden devam edecek. Hak ihlalleri, birden fazla alanda gündeme gelirken, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde en çok dosyaya sahip olan ülkemiz, bu durumu da tersine çevirmek için adımlar atma cabasına girecek. Ülkemiz geleceğe yönelik atacağı adımlarla hukuk kavramına güncelleme getirecek.

  • Hukuk alanında yapılan düzenlemelerin içerisinde Barolar Birliği de yer alacak. 15 Temmuz 2020 tarihinde resmî gazetede yayınlanan kararla baroların ayrılması, bölünmesi gündeme gelmiş olsa da bu karardan geri dönüldüğüne şahit olacağız.

Çöküşler Çözümleri Getirecek Mi?

Haziran ayının ilk günlerinde Dolunay’a ev sahipliği yapacak mavi gezegende her gün artan ekonomik ve sosyolojik çöküşün toplumun en küçük yapı taşı olan aileyi ayakta tutmaya yetmediğini gazete manşetlerinden sosyal medyaya kadar takip edeceğiz. Sıkışmaları, zorlanmaları işaret eden Hades’in 15 yıldır Oğlak burcundaki seyri, toplumsal eşitsizlik çevresinde gelişen çözüm yollarını uygulamaya koymanın ehemmiyetini hatırlatacak.

  • Özellikle de sosyal medya mecralarındaki genç kuşağın birbirine uyguladığı zorbalığın hangi noktaya geldiğini konuşacağız.
  • Suç, ceza ve hükümler üzerindeki yasa düzenlemeleri de bugünlerde karşımıza gelebilir. 

Haziran Ayının Zorlayan Günleri

  • 9,14,19,21,29 ve 30 Haziran

Haziran Ayının İyi Günleri

  • 2,3,7,12 ve 18 Haziran

Konuşulacak Konular

  • Okullar
  • Göçmenler
  • Gazeteciler
  • El değiştiren medya kuruluşları, medya patronları
  • İnşaat firmaları
  • Liman işletmeleri

Dijital Dünyanın Kural Koyucularına Kulak Kesileceğiz

İnternet aleminde sayıları yadsınmayacak düzeyde olan çocukların doğru bilgilere maruz kalmasını, yanlış etkilenmemesini isteyeceğiz. Jargonlarındaki değişim ve saldırgan tutum sergileyen gençlerin sayısında artışı da yine bu ayı etkisi altına alan Hades (Plüton) ile birlikte gözlemleyeceğiz.

  • Haziran ayının en sıcak günlerinde en ağır yüzleşmeleri dinlemek birimizin değil, hepimizin meselesi olacak.
  • Aile kavramının önemi her zamankinden daha mühim bir şekilde gözler önüne serilecek.
  • İçinde bulunduğumuz devrin görsel bir devir olduğunu düşünürsek, bazı görüntülerin zihinlerden asla silinemeyeceğini deneyimlemek yine bize düşecek.
  • Dünyadaki pedofilinin yanı sıra ülkemizdeki çocuk istismarı davalarının sayısının ne kadar fazla olduğuyla yüzleşeceğiz.
  • Kendi adaletini sağlamaya çalışan kişiler bu aydan itibaren hızlanacak adalet kavramına yeni temeller yüklenmesine sebep olacak. Sosyal medyadan rutin kınamalarını yapanlar sessizlikten başka bir yöne gidemeyecek diyor Haziran ayının yüzleştiren gökyüzü konumları…

Haziran ayının IN’leri

  • Hukuk, adalet, kamu kuruluşları, halka arz, turizm

Haziran Ayının OUT’ları

  • Bankalar, kripto para borsaları, siyaset, ulaşım sektörü, lojistik

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.05.2023

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...