Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ YAY BURCUNDA

Astrolojide öz benliğimizi ifade eden Güneş, 22 Kasım günü Yay burcunda konumlanmaya başlayacak ve bu seyir yaklaşık bir ay boyunca sürecek. Güneş ile Mars’ın aynı burçta hareket edeceği bu zaman diliminde gökyüzü oldukça farklı olaylara gebe kalacak. 

Güneş Yay Burcuna Ne Zaman Geçecek?

22 Kasım gününde Güneş, Yay burcunda konumlanmaya başlayacak. 22 Aralık 2023 tarihine kadar da Güneş, Yay burcunda hareket edecek. Bu tarihler arasında doğan bebeklerin ve kurulan şirketlerin burcu, Yay olacak. Zamanın rengini ise Yay burcu belirleyecek.

Peki Yay burcu kimdir? 

Zodyak’ta 9.burçtur. Elementi ateştir. Niteliği değişkendir. Özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcisi gibi görünen, dikkati çabuk dağılan bir burçtur. 30 gün boyunca herkes Yay burcu özelliklerine bürünecek. 

Yılın son ayına Güneş Yay seyriyle birlikte adım atarken gökyüzü; yaşanan olayları daha da köpürtmek ve büyütmek görevini üstlenecek. Dolayısıyla bizler burada; savunma mekanizmamızı çalıştırmamamız gerekiyor. Her daim açıklama yapmak zorunda hissedenler ise yorulacaklar.

Gök Kubbe Koşuyor, Bizler İse Yetişmeye Çalışacağız

Hayat bugünlerde oyuna dönüşecek. Hızına yetişmenin pek mümkün olmayacağı gibi taşınıp, gitmeye de pek ikna olmayacağız. Farkındalığı oluşturmanın yine pek mümkün olmadığını fark edeceğiz. Aslında gökyüzünün coşkusunu anlamak Güneş Yay seyrinde mümkün olmayacak. Birbirimizin üstüne basmak ise an meselesi. Sebebine gelecek olursak; Güneş klasik bir Yay burcu seyrinden geçmeyecek. Satürn değişken burçta hareket ederken Mars’ta Güneş ile aynı burçta kol kola yürürken ateş ve suyun kavgasını içimizde hissedeceğiz Sevgili Twitburc okurları. 

  • 1991-1993 yılları arasında doğanlar (Satürn Kova) bu döngüde kendinizi ruhsal olarak yorgun ve sıkışmış hissedeceksiniz. Sakin olun!

Güneş Yay Seyrinde Nelere Tanıklık Edeceğiz?

  • Teknolojinin nasıl bir provokasyon aracına dönüştüğüne şahitlik edeceğiz.

  • Özellikle son 3 yıldır kariyerini değiştirenlerin, “acaba yanlış mı yaptım?” gibi söylemlerini duyacağız.

  • Profesyonellerin sınandığı, amatörlerin dikkatinin dağıldığı günlerden geçeceğiz.

  • Potansiyelimizi ortaya çıkaran koşulların, aslında zorlu günlerden sonra doğduğunu fark edeceğiz. Dolayısıyla da Güneş Yay seyrinde konfor alanından çıkmayan kalmayacak.

Güneş Yay Seyrinin İn’leri

  • Manipülasyon

  • Engelleme

  • Kısıtlanma

  • İletişim oyunları

Güneş Yay Seyrinin Out’ları 

  • Müzakere

  • Arabuluculuk

  • Pazarlama

  • Strateji 

  • Planlama

Biyolojik Zinciri Yine İnsan Çarpıtacak 

2024 yılının ayak sesleri, 2023 yılının Kasım ayından itibaren duyulmaya başlanacak. Önce, tıp dünyasından yavaşça uzaklaşan insanlık, online doktor algoritmalarına başvurmak isteyecek. Kişiye özel olarak verileri analiz eden, egzersiz programı çıkaran, rutin olarak kontrol sağlayan internet tabanlı online doktorlar, beyin dalgalarımıza kadar çıkarımlarda bulunabilecek. Manyetik rezonansın bile ekran karşısında yapılabildiği sağlık dünyası insanlığın varoluşunu yeniden tayin edecek. 

Kök hücrelerimizi araştırmayı bırakmayan bilim insanları, doğal yollarla üreme sistemine başkalaşım geçirecek. Yapay spermin üretilmesi insanoğlunu yeni bir çağ açmanın eşiğine sürükleyecek. Yaşlanma, türlerin sonlanması ve doğal seleksiyon kavramı yalnızca birkaç algoritma ile yeniden dizayn edilecek. Germ hücrelerinin denklemini çözmeye çalışan bilim insanlarının tarihin akışını değiştirdiği günler de gelecek. 

Güneş Yay Burcundayken Hangi Meslekler Konuşulacak?

  • Bilim İnsanları

  • Doktorlar

  • Hipnozcular

  • Fütüristler

  • Vejetaryen, Vegan, Ketojenik, Diyabetik ve Glutensiz Beslenenler

Eğitim Sisteminde Neler Olacak?

Eğitim müfredatında sinir sistemine iyi gelen sistem (otojenik eğitim) ön plana çıkacak. Eğitim ve dijital medyadaki zorbalıklar kategorilere ayrılacak. 

Astrolog Zeynep Turan.


Yazının Her Hakkı Saklıdır.


9.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...