Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ KOVA BURCUNDA

Zodyak kuşağının 11. burcu olan Kova burcu 20 Ocak tarihinde yaşam kaynağı Güneş’e ev sahipliği yapmaya başlayacak. 19 Şubat tarihine kadar devam edecek Güneş Kova seyri, şefkat, alçakgönüllülük ve özverili etkileri ile her köşede dikkat çekecek. Hem ikili ilişkilerde hem de toplumsal konularda daha hassas bir ruh haline bürüneceğiz.

Güneş’i Kova olanlar; Güneş’in burcunuzdaki yolculuğu sizin için hem bilgeliği hem de sorgulama içgüdüsünü beraberinde getirecek. Yenilikçi davranışları hayatınızın her köşesinde hissedeceksiniz. Kolektif bilinciniz artış gösterecek.

Yükseleni Kova olanlar; Sezgilerinize duyduğunuz güvenin boşa olmadığını bir kez daha hissedeceksiniz. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz ise iyice artacak. Değişim, 2023 yılının geri kalanında hayatınızda ilk sırada yer alacak.

Ay burcu Kova olanlar; Orijinal fikirleriniz ile bulunduğunuz ortamda öne çıkmayı başaracaksınız. Hazırcevaplık ve pratiklik sizden sorulacak. Sorunlar karşısında çözüm için kapınızı aşındıranların sayısı artış gösterebilir. Eğer, Ay burcunuz Kova ise bu dönemde çok daha cesur, çok daha atılgan olacaksınız.

Güneş Kova Kadını; Davranışları ve tavırları ile dikkat çeken bir görüntüye sahiptir. Ayrıntıların ve detayların farkında olmakla beraber aynı zamanda iyi bir gözlemcidir de. Gelişimine verdiği önem hiç azalmaz, sürekli yeni bir şeyler öğrenmek ister.

Güneş Kova Erkeği; Çok yönlü ve pratik olması Kova burcu erkeklerini öne çıkartan özelliklerin başında gelir. Sabit fikirli değildir, fikirleri de görüşleri de günden güne değişken bir özellik taşıyabilir.

Gökyüzünün Hepimiz İçin Planları Var!

Yaşam kaynağı Güneş Kova burcunda hareket ederken, 7’den 70’e hepimizi yakından ilgilendirecek. Teknolojinin her köşe başını mesken bellediği günlerin içinden geçerken, değişime karşı direnen kişilerin de inatçı tavırlarından vazgeçtiklerine şahitlik edeceğiz. Yakinen tanıdığımız kişilerden beklenmedik davranışlar görmek de bizleri şaşırtabilir. Öğreten gezegen Satürn tarafından yönetilen Kova burcunun dönüşüm trendi hepimizin hayatına sirayet edecek.

  • Toplumsal gücün daha da artacağı günler yaşarken, beraber hareket etmenin, aynı duyguları, düşünceleri paylaşmayanların da bir olacağı anlar olacak.
  • Çevremizde egolu, bencil olarak adlandırdığımız kişilerin dahi kolektif bilinçle hareket ettiğini görebiliriz.

Bilinmezlik Girdabından Çıkıyoruz!

Zodyak kuşağında devrimin ve teknolojinin temsilcisi olan Kova burcu, Güneş’i misafir edeceği bir aylık süre içerisinde merak duygumuzu da tetikleyecek. Kısacası, Güneş’in Kova burcundaki seyrinin ayak seslerini hepimiz hissedeceğiz. Teknolojik ve bilimsel olarak önemli araştırmalara dair haberler ile de sıkça karşılaşabiliriz. Gerek sosyal medya da gerekse de internet sitelerinde öne çıkan konular hepimizin geleceğini etkileyen, toplumsal konular olacak.

Güneş Kova Seyrinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Kolektif bilince, toplumsal kurallara
  • Sorumluluklarımıza 
  • Ön yargılı davranışlara 
  • Harcamalarımızda aşırı kaçmamaya

Kova burcunun ilk on gününde doğanlar; her şeyi deneyimleyerek öğrenmek isterler. Başkalarının hatalarından ders çıkarmazlar. Gelenekselin dışındadırlar. Hak ve adalet duyguları çok gelişmiştir.

Kova burcunun ikinci on gününde doğanlar; meraklı ve öğrenmeye açıktırlar. İletişim konusunda herkesten bir adım öndedirler. Mantıklarıyla karar verirler. Duygusallığa çok yakın değillerdir.

Kova burcunun üçüncü on gününde doğanlar; sosyal çevrelerine ve arkadaşlık ilişkilerine çok önem verirler. Bağlılık duyguları gelişmiştir. Ailesine çok özen gösterir.

Güneş Kova Seyrinin dikkat Edilmesi Gereken Tarihleri

5 Şubat: Güneş, Ay’ın meydan okuması ile karşı karşıya kalacak. O yüzden de hepimizi biraz zorlayıcı olabilir. Bugün gündem için biraz daha gergin olabilir. Özellikle ekonomik konularda, para piyasalarında zorlayıcı etkilere de sahip olabilir. 

11 Şubat: Merkür’ün de Kova burcuna geçmesiyle birlikte iki gezegenin kuracağı ilişki özellikle teknoloji konularında bizi zorlayabilir. Özellikle birtakım ülkelerde uydular ile ilgili problemler karşımıza gelebilir. İnternet kesintileri dünyada biraz daha fazla yaygınlaşabilir.

16 Şubat: Güneş Kova seyrinin en önemli, en dikkat çekici gün, bugün olacak. Satürn ile kavuşacak olan Güneş, komşumuzda devam eden savaşa dair önemli ayrıntıları ortaya çıkarabilir. Kripto para dünyasında 16-18 Şubat tarihleri arasında ilginç gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Güneş bu tarihler arasında hangi gezegen ile kavuşursa kavuşsun, yeryüzüne etkisi zorlayıcı olur. Güneş’in diğer gezegenler ile kuracağı iletişim sonucunda çeşitli agresyonlar ile karşı karşıya kalabiliriz.

Güneş’i Kova Olup da Konuşulacaklar!

  • 12 Şubat 2022’de kurulan 6’lı Masa, 16 Şubat’a kadar gündemde yer almaya devam edebilir.
  • İkinci kuruluş tarihi 24 Ocak 1993 olan MHP, Güneş’i Kova seyri boyunca kendi içerisinde yapacağı değişiklikler ile gündeme gelebilir.
  • Burcu Kova olan Yunanistan, bu döngüde Türkiye ile ilgili iddialı açıklamalar ile gündeme gelebilir. Bu açıklamaların borsaya yansımalarına da tanıklık edebiliriz.

Kova Burcu Olup Gündeme Gelecek İsimler

  • Selahattin Paşalı
  • Seray Kaya
  • Aslıhan Gürbüz
  • Hande Soral
  • Ajda Pekkan
  • Shakira
  • Justin Timberlake

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

10.01.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...