Yükleniyor . . .

2022 YENİAY TERAZİ BURCUNDA

2022 YENİAY TERAZİ BURCUNDA

26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 00.54’te Terazi burcunda Yeniay yaşanacak. Ay ve Güneş 2 derece ile kol kola girerken etkisini günün ilk saatlerinde gösterecek. Yeniay gerçekleşirken, anın yükseleni ise Aslan burcu olacak. Öncü ve sabit burçların gökyüzünün etrafını çepeçevre sardığı bir döngüde gerçekleşen Terazi burcundaki Yeniay, ülkemizin astroloji haritasında 3 gezegeni etkisi altına alacak. Yeniay, gerçekleşirken Merkür’ün de Başak burcunda geri gidiyor olması iletişimde en yüksek günlerden geçtiğimizin haberciliğini yapacak. Fakat yanlış anlaşılmak ya da anladıklarımızdan öteleri de varmış demek Yeniay’ın şanından diye eklemek isterim.

Yeniay’ın içinde Merkür’ün yönettiği burçta geri gitmesi ise son dakika haberlerinin üstü üste geleceği gibi “Tuzu, biberi oldu.” diyeceğimiz konuların da birbiriyle bağlantısı olacak. Bir yanda bilginin en çıplak haliyle karşılaşırken diğer yanda da bilmediğimiz gerçeklerle yüzleşeceğiz. Herkes sosyal medyaya girerek akışı takip etmek ve ortaya atılan iddialar hakkında fikrini belirtmek isteyecek. Bu Yeniay hepimizi yenilerken, “Kiri, pası ve geçmişi ortaya döktük ayıklıyoruz” dedirtecek. İletişimde sesler yükselirken, Terazi burcunun naifliği ve kararsızlığı arasında sıkışanlarda olacak.

Gündem Saniye ile Yarışacak!

Ülkece 24 saatten daha kısa sürede değişen gündeme ayak uydurmakta zorluk çekeceğiz. Yeniay’da neleri konuşacağız derseniz;

  • Anayasanın maddeleri
  • Kadın hakları ve kadınlara dair yasalar
  • Partilerin genel başkanlarını
  • Atatürk Orman Çiftliğini konuşacağız
  • Kolluk kuvvetlerindeki yaşanan duygusal konuları
  • Türkiye’nin bölgelerini (Güney Doğu Bölgesi)
  • Yangınlar
  • Teknoloji firmalarını yeni buluşları ile insan hafızasının yedeklenmesi
  • 23 Nisan 2006’da kurulan Spotify

Ayarsız Terazide Yürek Tartılmaz

Polisin, askerin psikolojik durumlarını Yeniay’da kaleme alanları okuyacağız. Yeniay 2 derecede semada yerin aldığı sırada 3 derecede Koç burcunda geri giden Jüpiter’le karşıtlık yapacak. Siyasette aktif görev alanlara ne oldu, niye bu kadar gündelik kavgalara tutuşuyorlar diyeceğiz. Ayrıca öncü burçtaki Merkür Retrolu Yeniay’ın etkileri, Merkür Retrolu Amerika’nın da ayarlarını zorlayacak türden olacak. ABD’nin gündemindeki ara seçimleri çok konuşacağız. Bu seçimler Türkiye’nin de gündemi olacak. Hepimizin yakından bildiği ve tuhaf çıkışlarla adı sürekli olarak yan yana yazılan Donald Trump’ı, yeniden konuşmaya başlayacağız. Donald Trump, belki de ABD’nin 1872’den bu yana tutuklanan ilk eski başkanı olmaya aday olacak.

  • Trump karşıtı demokratların hareketlerinin hangi boyuta geldiğini ve tavırlarını protesto eden, Trump karşıtı gösterilere hatta referanduma doğru uzanacak bir sürece tanıklık edebiliriz.

Çözülmeler Başladı!

Ülkemizin haritasında Terazi burcunda meydana gelecek Yeniay, Türk futbolunu da mercek altına alacak. Ülkemiz kulüplerinin dertlerini, eksiklerini, nelerin bir türlü değişmediğini spor severlerin dilinden duyacağız. Haberlere dikkat kesilmekten öte taraftarlar takımlarıyla ilgili çözümleri sunarken, doğru soruları da soracak. Hava burcunda gerçekleşecek Yeniay, herkesin havasını değiştirirken, doğru soruları sordurma kabiliyetini de verecek. “Gerçekler acıdır ama çözümsüzlük daha da acıdır.” sözüyle hareket eden Yeniay’ın “ama-fakat” gibi konuşmalardaki eklere bile tahammül göstertmeyecek.

  • Takımların birbirleri ile olan hareketi
  • Kulüp başkanların iş birlikleri
  • Şaibeli transferler
  • Masa altından el sıkışanlar
  • Futbolculara verilen vaatler
  • Kasım ayında Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’nı da destek veren ülkemiz konuşulacak.

Huylu Huyundan Vazgeçmez

2022 yılının en hızlı gökyüzünde, ülkemizin küresel dünyada yalnız kalmamak için izleyeceği politikalar hava burcundaki Yeniay ile birlikte daha çok fark edilecek. Dünyanın gündemini belirlemeye çalışan ABD’nin Afganistan topraklarından geri çekilmesinin nedenleri belki de en yalın haliyle bu tarihlerde ortaya çıkacak. Ülkemiz ticaretinin nabzı sayılan Kapalı Çarşı da gündemin başlıkları arasında yer alabilir. Dışardan giren altının pazara etkisi hepimizi diline dolanabilir.

Yeniay- Jüpiter Uranüs 45’liği ile el ele…

  • Yeniay, çocuklar ve kadınların dünyadaki durumunu, konumunu daha çok dile getirtecek.
  • Ülkemizin önemli kurumlarının bütçe açıklamalarını, yeni yasal düzenlemeler, secim faaliyetlerinin hızlanması, sağlık sorunları ile gündeme gelecek siyasetçiler, ülkemizin önde gelen sanatçılarının yeniden farklı isimler üzerinden ifadeye çağırıldıklarını konuşacağız.
  • Türkiye’nin Afganistan’daki varlığı askeri varlıktan ziyade ekonomik yatırımlara dönüşebilir. Belki de Afganistan’da yükselecek baraj ve devlet binalarının temelini ülkemiz mühendisleri ve inşaat firmaları üstlenebilir.
  • ABD’nin artık terörle baş edebilecek finansal gücünün azaldığı konuşulacak.
  • ABD tüm eforunu Çin’e ayırmak için kapattığı üslere tanıklık edeceğiz.
  • Afganistan’da yaşayan kadınların ve çocukların hakları dünya gündeminde yerini bir gece de alabilir.
  • 2 derece ile gerçekleşecek Yeniay, ülkemizin astroloji haritasında Hygeia ile iletişim kuracak. Hygeia kimdir derseniz; bir astroit. Yunan ve Roma mitolojisinde, sağlığı temsil ederken, günümüzde ise hepimizin yakında bildiği Dünya Sağlık Örgütü’nün logosuna gömülü tek bir yılan sembolünün ilhamı olmuş Asklepios’un kızıdır. Sağlık ve iyileşmeyi en önemlisi de sağlıkta buluşu temsil eder. Dünya Sağlık Örgütü’nün yeni açıklamaları yine dünyaya korku salacak türden olacağı anlamına gelebilir. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki günlerde Yeniay-Hygeia ilişkisi ülkemizde Sağlık Bakanlığı’nın önleyici önlemler alacağını ve bu konuda da açıklamalar yapacağının da habercisi olacak. Maske özellikle de okullarda geri gelecek mi şeklinde gündeme gelecek olsa da Yeniay, ülkemizin için “hayır” cevabını veriyor.

Yeniay’dan Anekdotlar

  • Sakin ol sana ait olan hiçbir şey senden çok uzağa gidemez
  • Yaptığın seçimlerin bu günlerde kaderine yön veriyor unutma…
  • Çevrendekileri onaylaman onların yaptıklarını kabul etiğin anlamına gelmiyor hatırla…

Terazi Burcunda Yeniay’ın Burçlara Etkileri

Koç; çalışkanlığınla iş hayatında kendinden söz ettirebilirsin. İlişkin için daha çok sorumluluk aldığın günler önünde. Ama verdiğin emeğe de değecek, göreceksin!

Boğa; Yeniay, silkelenip, yaşadığın sıkıntılı günleri ardında bırakmana yardımcı olacak sürpriz gelişmeleri karşına çıkaracak. Kendine güvenin tam.

İkizler; kırgınlık yaşadığın, küstüğün arkadaşların seninle yeniden iletişime geçmek isteyecek. Bir şans daha vermek isteyebilirsin. Yeniay döngüsünde yeteneklerini yeniden keşfedeceğin fırsatlarla karşılaşacaksın.

Yengeç; Yeniay’ın sana güzel haberleri var! Eylül ayında iş hayatında yaşadığın gerginlikler ve günlük hayatındaki sorunlar bir bir hayatını terk edecek. Romantik ve sürpriz gelişmelere hazır ol!

Aslan; Yeniay, düzene girmeni sağlarken, sağlığınla ilgili bazı konularda da yeni düzenlemelere gidebilirsin. Forma girmek ya da artık daha sağlıklı beslenmek için de planları eksik etmeyeceksin!

Başak; ‘bir türlü rahat edemedim’ dediğin günleri arkanda bırakmaya hazır ol! Maddi konularda önüne yeni kapılar açılabilir. İş değişikliği için hiç durma ve özgeçmişini güncelle!

Terazi; Yeniay burcunda gerçekleşiyor. Kendinle ilgili yapmak istediğin değişiklikleri artık hayata geçiriyorsun. Maddi konularla ilgili rahatlamanı sağlayacak güzel haberler alabilirsin!

Akrep; etrafındaki insanlarla yaşadığın gerginlikler seni son günlerde çok yormuş olmalı. Yeniay, insanlarla aranın düzelmesine yardımcı olacak. Kim dost kim düşman fark edeceksin. Şimdi seçim yapma sırası!

Yay; Yeniay; maddi anlamda rahatlamanı sağlarken, kendi isteklerine göre harcama yapma imkanın da olacak. İş hayatında sadece performansınla değil, profesyonelliğin ve kendine olan güveninle de konuşulacaksın.

Oğlak; kendine güvendikten sonra üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok, biliyorsun değil mi? Yeniay sana bu gerçeği somut örneklerle hatırlatacak. Şimdi kendin için en iyisini seçme zamanı; bu hayat senin!

Kova; Yeniay, sana ihtiyacın olan cesareti aşılayacak. Yurtdışı seyahati ve eğitim hayatına dair sana yeni kapılar açılabilir, acele karar alma!

Balık; Yeniay’da hayatındaki çizgiler netleşiyor. Kimlerle iplerini tamamen koparacaksın ya da hayatında kalmaya kimler devam edecek; göreceksin. İş yerindeki yükün hafiflerken, rahatladığını hissedeceksin.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

20.08.2022

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...