Yükleniyor . . .

2022 VENÜS YAY BURCUNDA

Astrolojide güzelliği temsil eden Venüs, 16 Kasım tarihi itibariyle Yay burcunda hareket edecek. Venüs Yay burcunda konumlanırken, hızlı hareket eden gezegenler de ateş burcunda toplanmaya başlayacak. Kendisini güçsüz hissettiği bir burçtan, güçlü olduğu bir konuma taşınan sevgi gezegeni, maneviyatımızı güçlendirecek ve su burcundaki olumsuz etkileri de dağıtmaya çalışacak.

Aşkın ve Zarafetin Simgesi: Venüs

Venüs, astrolojide ilişkileri yönetir. Boğa ve Terazi burcunda hem yönetici hem de güçlü konumdadır.

  • Eğer kişisel haritanızda Venüs’ünüz Boğa ya da Terazi burcundaysa; bu sizin tutkulu birisi olduğunuzu işaret etmektedir.

Sevmenin Bir Bedeli Var

Venüs Yay burcunda hareket ederken, anaçlığımız artar. Bu döngüde kendimizi doğaya daha fazla açacağız. Zaman zaman yorgun düşsek de yerimizde durmadan hareket etmeye devam edeceğiz. Motivasyonumuzu artırmak için, iç dünyamıza daha fazla yöneleceğiz. Bunu psikolojik bir sınav olarak da düşünebilirsiniz. Gökyüzünün etkisi ile zaman zaman dayanılmaz bir psikolojiye bürünebiliriz. Sert söylemlere başvurmak gökyüzünün şanından olacak. Çünkü Venüs Yay burcunda tek başına olmayacak. Bu tarihler arasında;

  • Kardeş ilişkileri, aile içerisinde kardeşlerin birbirinden gizledikleri (kötü alışkanlıklar) ortaya çıkabilir.
  • İlaç kullanımı artış gösterebilir.
  • İştahınız artış gösterebilir.
  • Sosyal medyada görülen kadar renkli hayatların yalnızca birer paylaşımdan ibaret olduğunu da fark edebiliriz.

Venüs’ün Ateş Seyrinde Nelerle Karşılaşacağız?

  • İş yerinde olup da çalışmayanlar daha çok ortaya çıkacak
  • Gizli saklı iş çevirenlere
  • Giderli sözlere
  • Pasif istifalara

Eğer Venüs’ünüz Koç ya da Akrep burcunda ise; sevginizi ifade ederken, detaycılığınız ve sevginizi gösterme şekliniz ile karşı tarafı biraz sıkabilirsiniz.

Eğer Venüs’ünüz Başak burcunda ise; bu döngüde aşk peşinde koşacaksınız demektir. Beni seviyor mu sorularını en çok soran siz olacaksınız.

Eğer Venüs’ünüz Balık burcunda ise; doğuştan sevilen bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Dolayısıyla da sevgiyi hiç aramazsınız.

Haritanızda Venüs’ünüz Yay burcunda ise; Mars karşıtlığının etkisi altında kalacaksınız. Bu da şu anlama geliyor; ilişkilerinizde birçok konuyu sorgulayacaksınız. Çünkü savaş gezegeni sizin haritanızda, Venüs’ünüzün tam karşısında geri giderken; zorlayan ve görmek istemediğimiz tarafları görmemizi sağlayacak. Tabi bu da 2022 yılının en büyük kararlarına açılacak. Örneğin; Ağustos ayından bu yana eşinizin ailesiyle bir anda cereyan eden birtakım konuların gündeme gelmesi sonucunda aranızda anlaşmazlıklar oluştuysa; Venüs’ünüz, Mars İkizler Retrosu’ndan payına düşeni alacak ve eş ailesiyle yeni bir döneme girdiğinizi fark ettirecek. Venüs Yay seyri, evimize odaklandığımız, bir dönemi de işaret eder. Eğer bu yazıyı okuyor ve evle ilgili uğraşlarınız varsa zamanın haritasından etkileniyorsunuz anlamına gelir. Ya da yılın başından bu yana çok yoğun bir süreçten geçtiyseniz; Venüs’ün Yay seyrinin etkisi yorgunluğunuzu yüzünüzden okunacağının haberciliğini yapacak.

Peki bu dönemde aklımıza en çok hangi sorular takılacak?

  • Eşim beni seviyor mu?
  • Birlikte olduğum kişi niye bana bunu yapıyor?
  • Sorunlarımızı çözebilecek miyiz?

Venüs Yay Seyrinin Etkileri Neler Olacak?

  • Harcamalar artış gösterebilir.
  • Sosyal hayat daha fazla hız kazanabilir.
  • Yakın çevremizde beklenmedik ilişkiler duyabiliriz.
  • İletişimde anlaşmazlıklar, ani öfke patlamaları olabilir.
  • Egoist söylemler daha fazla dikkat çekebilir.

Baca Eğri de Olsa Dumanı Doğru Çıkar

Gökyüzünde ateş burcunda toplanan gezegenler, Venüs’ün olumlu yanlarını güçlendirecek. Evliliğinde problem yaşayanlar veya cinsel konularda bir türlü sorularının cevaplarını bulamayanlar daha köklü çözümler üretecek. Hayat tarzında değişiklik yapmak ve duygularını ifade etmek isteyenlere de Venüs’ün yapıcı etkileri destek olacak. 2022’nin Ağustos’undan itibaren evlenenlerin ise dile getiremedikleri sorunları oldukları ortaya çıkacak.

Venüs Yay Seyrinde En Çok Hangi Burçlar Etkilenecek?

Ateşin değişken burcunda konumlanmaya başlayacak olan Venüs, Yay burçları için nötr bir güç kullanacak. Başak ve Balık burçlarının ise önünü açacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

19.10.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...