Yükleniyor . . .

2022 VENÜS TERAZİ BURCUNDA

VENÜS TERAZİ BURCUNDA

Astrolojide aşkın, güzelliğin ve zarafetin temsilcisi Venüs, 26 Eylül’de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yapacak. Venüs, kendi yönettiği burçta hareket ederken, kitlesel hareketleri tetikleyecek. Toplum olarak baskı altında hissettiğimiz, kendimizden uzaklaştığımız konular ile baş başa olacağız. Deyim yerindeyse bir göç dalgası ile kendimizi bıraktığımız Venüs’ün toprak seyrindeki hantal yapısından çıkıyoruz ve aşk gezegeninin kendisini güçlü hissettiği konumdaki seyrine başlıyoruz.

Venüs Terazi Burcunda Ne Demek?

Venüs Terazi burcunda yönetici konumundadır. Bu konumda da güzellik, estetik, kişisel zevkler ve harcamalar daha fazla ön plana çıkar. Aşk ve güzellik gezegeni bu burçta konumlanırken, ilişkileri de yakından ilgilendirecek. Eğer bir süredir devam eden sorular varsa, yapıcı çözümler ile birlikte çözümler sunacak. Kendiniz için en doğru kararları da yine bu döngüde alabileceksiniz.

Venüs Terazi burcunda 9. Evde ise; seyahatler, aktiviteler kısacası sosyal olarak hareketli olacağınız bir döngü içerisinde olacaksınız. Farklı kültürlere olan merakınızı mercek altına alan Venüs’ün bu konumu, daha önce deneyimlemediğiniz konuları karşınıza getirecek.

Duyanlar Duymayanlara Anlatsın!

29 Eylül’de Venüs Terazi burcunda, kendisini iyi hissettiği bir burca geçmesi, gökyüzünde bir bayram havası oluşmasını sağlayacak. Gökyüzünde diğer gezegenlerin sıkışık, baskıcı tavrına bir ışık gibi doğacak Venüs’ün hava seyri. Dolayısıyla da sadece Terazi burçlarını değil, bizlerin hayatını da yakından ilgilendirecek. Venüs’ün Terazi hali 23 Ekim’e kadar devam edecek. Venüs’ün bu halinde en faydalı günü ise 22 Ekim olacak. Bu tarihte;

  • Estetik, botoks ya da dolgunuzu,
  • Kendiniz ile ilgili düşündüğünüz bütün değişim süreçleri için harekete geçebilirsiniz.
  • “+,-“ 3 gün olarak değerlendirdiğinizde seçilmiş, öne çıkan tarihler olduğunu da gökyüzü ilan edecek.

Peki Venüs’ün Dikkat Edilmesi Gereken Tarihleri Hangileri?

Venüs Terazi’de de olsa diğer gezegenlerin karanlığına, mücadelesine çekilmesi ilişkileri mercek altına alacak. 5 Ekim tarihinde Venüs, Uranüs karşıtlığının etkilerini “-,+” 3 gün olarak hissedeceğiz.

  • Eğer devam eden bir ilişkiniz varsa, partnerimizin telefonunu kurcalamak, şüphelerden kurtulmak isteyeceksiniz.
  • Eğer evliyseniz, eşinizin sosyal medya şifrelerini bulmak isteyebilir ve kredi kartı ekstrelerini inceleyeceksiniz.

Venüs Terazi burcunda kadın; Kibar, paylaşımcı ve flörtöz yapınız ile öne çıkacaksınız. Sosyal ilişkileriniz bu döngüde güçlenebilir. Dış görünüşünüze verdiğiniz önem harcamalarınızın artmasına sebep olacak.

Venüs Terazi burcunda olan erkek; Cömert yapısı vardır ama paranın değerini, nasıl kazanıldığını bilir. Haklı da olsa haksız da olsa tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışır.

Anne – Babaların Dikkatine!

Venüs Terazi döngüsü, kendisini duygusal olarak alaşağı edilmiş olanlar için nefes alma vakti diyor. Gündemimiz hızlı şekilde değişecek olsa da ana gündemimiz çocuklarımız olacak. 2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı başlamışken, buralarda aksayan konuları masaya yatırmamızı isteyecek Venüs’ün hava seyri. Eğitim alanında çıkan yasalar ve çeşitli düzenlemelerle birlikte, öğrenci servisleri, servislerdeki problemler, okul yemekhaneleri, okulların düzeni, materyal eksikliklerini daha fazla gündemde göreceğiz. Bunların dışında Venüs Terazi seyrinde;

  • Türkiye’deki ünlü isimlerin özel hayatlarını konuşacağız.
  • Bu yıl seyahate, tatile çıkamayanların geç kalmadığı ortaya çıkacak.
  • İş yerlerinde güdümcülük gibi “benim adamım, senin adamın” kavramları tamamen bitecek.
  • Dizi setleri ve burada başlayan aşklar konuşulacak.
  • Sosyal medyanın pozitif yanları ön plana çıkacak.
  • Negatif ve aşağıya çeken paylaşımları, yorumları ve kişileri, burnunun ucundan bakanları da Venüs Terazi burcu alaşağı edecek.

Venüs, Hayallerinizi Gerçekleştirmenize Yardımcı Olacak!

Çocuk sahibi olmak isteyenlerin yüzüne gülen bir gökyüzü hareketi Venüs’ün Terazi seyri. Görünmez bir el gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olacak, hayallerini gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

  • Uzun yıllardır kilo problemi yaşayıp da bir türlü kilo veremeyenlere manevi bir güç olacak.

Venüs’ün Terazi hali Ekim ayında gerçekleşecek Merkür Retro’sunun 3 Ekim’e kadar yarattığı hasarların da daha yavaş geçmesini sağlayacak. Örneğin, son 6 ay içerisinde araba aldıysanız, arabada çıkabilecek aks sorunlarını Merkür Retrosu ortaya çıkarırken, Venüs’ün Terazi seyri ise size çözümlerle kucak açacak.

Bir Kapı Açılır Bir Kapı Kapanır

Göz hassasiyeti bu döngüde daha fazla ortaya çıkabilir. Gözlerle ilgili geçireceğiniz operasyon, tedavi ya da bağışıklık zayıflıkları gibi konularda Venüs-Terazi seyri hızlı çözümleri ile destek olacak. Yardımlaşma ve destek politikası ile problemler hızlı çözülecek. Ev değiştirmek isteyenler, ev sahipleri ile sorun yaşayanlar, Merkür Retrosu’nda daha çok ön plana çıkarken, Venüs’ün Terazi hali farklı fırsatları beraberinde getirecek. Kısacası sorunları Merkür Retrosu üstümüze doğru atarken, Venüs’ün Terazi seyri çözümler ile birlikte diyalog yolunu ortaya dökecek.

Venüs Terazi Seyri Global Firmaları Mercek Altına Alıyor

Zarafet gezegeni, Terazi seyrinde global markalarda üst düzey yöneticilerde değişiklikleri de ön plana çıkaracak.

  • Coca Cola
  • PNG

Sadece Amerikan şirketleri değil, Avrupa’daki Mercedes ve benzeri üst düzey global şirketlerin de farklı bir değişim politikası içerisinde olduğu Venüs'ün hava burcundaki seyrinde gündeme gelebilir.

Venüs’ü Terazi Olup Konuşulacaklar

  • Hadise
  • Pınar Deniz
  • Teoman

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

02.08.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...