Yükleniyor . . .

2022 VENÜS OĞLAK BURCUNDA

Birbirimizin nasıl sevdiğimizin göstergesi olan Venüs, 10 Aralık günü sabah saatlerinde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Venüs, toprağın öncü burcunda kendini fazla ifade edemez. Ve bu da onu güçsüz gösterir. Aslında Venüs güçsüz demek sevdiklerimize karşı daha korumacı ve kuralcı olmak isterken baskı kuran bir hale bürüneceğimiz anlamını da taşımaktadır. Sevgisini kızarak, uyararak gösterenlerin sayısı da artacak. Aynı şeklide aile içinde para ilişkileri artarken, kardeşlerinin yanlış evlilik yaptığını düşünenlerin sayısı da bu süreçte artacak. Tipik etkilerinin dışında bir seyir ile karşı karşıya olduğumuzu ise 10 Aralık günü itibariyle hissedeceğiz. Mars Retrosu da iyicil gezegen ile 150’lik yapacak. İlişkilerden tutun da gıdaya kadar birçok konuyu mercek altına alacağız.

Sosyal Medya Kürsü Haline Gelecek

Gündemin yönü en çok sanat dünyasına çevrilecek. Akıl almaz ilişkilerin deşifre olması, ünlü isimlerin sosyal medyada açıklama yapmasından öteye geçerek kavgaya tutuşma evresine taşındığını göreceğiz. Ses kayıtları bu sefer, ünlülerin arşivinden çıkabilir. Gizli ilişkileri sadece kadın erkek ilişkisi olarak görmeyin. Şirket içi, ortaklı ya da aile içinde gizlenen gayrimenkul, arsa ya da para gibi konuların bir anda gündeme gelmesi “sevgi başka adalet başka” dedirtecek.

Venüs demek güzellik demek. Toprak burcunda hareket edecek aşkın gezegeni, ortalama 40 günlük serüveni boyunca sosyal medyada vergi memurlarının kol gezeceği anlamına da geliyor.

Bu dönemde alınan kararlar ya da konuşulan konular uzun vadeli olmayabilir. Çünkü Mars Retrosu, kalıcı etkilerin olacağını söylemez.

Yol Yürümeyle, Borç Ödemeyle Biter.

Türkiye’nin haritasında 7. Evini etkileyecek olan Venüs, ülkemizdeki güzellik sektörüne damga vuracak. Nasıl etkileyecek derseniz; Ticaret Bakanlığı’nın açıklamasıyla birlikte 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girmesi planlanan ardından 1 Ocak 2023 tarihine ertelenen berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir gününde kapalı olma zorunluluğu yeniden masaya yatırılabilir. Ülkemizdeki kadınların kuaföre gitmek için tercih ettiği Pazar gününde kapalı olması yönünde çalışmalar yapılan güzellik sektöründeki bu kafa karışıklığı, yeni çözüm arayışlarını  varmadan alınacak ilk kararlar herkesin  tepkisini çekebilir. 10 Aralık’tan 3 Ocak tarihine kadar devam edecek Venüs’ün toprak burcundaki seyri dikkatleri bu sektöre çekecek.

Tavşan Dağa Küsmüş, Dağın Haberi Olmamış

Venüs Oğlak burcunda hareket ederken, 22 Aralık tarihinde Güneş ile iletişim kuracak. İki iyicil gezegenin toprak burcundaki kavuşumu, ilişkileri ve evlilikleri mercek altına alacak.

  • Eğer evli bir Oğlak burcuysanız, eşinizin annesi ile yaşadığınız sorunlar başka bir boyuta ulaşabilir. Aranızdaki iletişimde çeşitli anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar iletişiminizi de önemli ölçüde etkileyebilir.
  • Eğer evlilik hazırlığı yapıyorsanız, söz merasiminiz varsa ya da isteme merasimi gerçekleşecekler için gök kubbe 23 Aralık tarihinde streslerin, gerginliklerin azalacağını işaret ediyor. Hem anlamlı hem de yapıcı konuşmalar içinizi rahatlatacak.
  • 30 Aralık’ta ise Venüs’ün hemen yanı başında akıl gezegeni Merkür’ün geri gitmesi ile birlikte gökyüzü “şahtık şahbaz olduk” sözünü söyletecek. Bu süreçte özellikle söz, nişan ve düğün hazırlıkları yapanların ya da ailelerini tanıştırmayı düşünen çiftler var ise bir anda yanlış anlaşılmalara, gelin ve damadın ağlama krizlerine ve çeşitli alınganlıklara maruz kaldıklarını hissedebilirler.
  • Venüs, çalışanlar için ise “İş ilişkilerindeki dengelerde değişiklikler” olabileceğini işaret ediyor…

Venüs’ün toprak burcundaki seyrinde ona eşlik edecek gezegenler, olayların yolda tırmanacağını, 30 Aralık tarihinde iletişim gezegeni Merkür’ün de aynı burçta geri gitmeye başlaması dengeleri değiştirecek.

Venüs’ün Toprak Seyri Nelere Gündeme Getirecek?

  • Güzellik sektörü/sektör uzmanları,
  • Kayınvalideler,
  • Düğün hazırlığında olanların telaş ve stresinin artması
  • İletişim bozuklukları ve yanlış anlaşılmalar
  • Kaş yapayım derken, göz çıkaran konuşmalar…

Venüs Oğlak Seyrinde Kimler Konuşulacak?

  • Magazin Programları,
  • Set aşkları,
  • Set çalışanlarına yapılan haksızlıklar gündeme gelebilir.

Yanı sıra ekranların sevilen dizilerini de yine Venüs’ün toprak seyrinde konuşacağız.

Venüs Oğlak Seyrinde Ne Yapmalı?

Koç Burcu: kendinize günde yarım saat vakit ayırın.

Boğa Burcu: bu dönemde ailenizden akıl alın.

İkizler Burcu: bu dönemde kafanızı biraz boşaltmak için kendi başınıza, yalnız başınıza farklı konuları araştırın, okuyun, anlamaya çalışın. Film izleyin.

Yengeç Burcu: mutfağa girip kendiniz için bir şeyler pişirin. Kendi istekleriniz veya kendiniz için farklı bir liste oluşturun.

Aslan Burcu: kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Kullandığınız el ve vücut kremlerine yenilerini ekleyebilirsiniz.

Başak Burcu: gün içerisinde çalışmalarınıza aralar vererek zihninizi dinlendirin.

Terazi Burcu: telefon rehberinizde ve sosyal medya hesaplarında temizlik yapın.

Akrep Burcu: bildiklerini çevrenle paylaş.

Yay Burcu: güne spor ile başla.

Oğlak Burcu: arkadaşlarının davetlerini değerlendir.

Kova Burcu: çevreni yönlendir.

Balık Burcu: ev işlerini erteleme

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

15.11.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...