Yükleniyor . . .

2022 MERKÜR BAŞAK BURCUNDA

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA 2022

Zodyak’ta en hızlı hareket eden, mitolojide de rüzgarların tanrısı ve yeraltı ve yerüstü arasında habercilik yapan Merkür, astrolojide ise aklı yöneten gezegen olarak bilinir. Merkür, tarihler 4 Ağustos’u gösterdiğinde, yöneticisi olduğu Başak burcuna geçecek. 26 Ağustos’a kadar toprak burcunda konumlanacak haberleşme gezegeniyle birlikte, sorunları tespit etmekle kalmayacak, çözüme de ulaşacağız. En hızlı gezegenin en rahat ettiği burçtaki hareketine var mısınız?

Merkür Başak Burcunda 2021 yılının Ağustos ayında bu konumda yer alıyordu. Yaklaşık bir yıl aradan sonra yeniden Başak burcuna geçecek Merkür, eğitimden sağlığa, ev düzeninden iş akışına kadar kendinizi disipline etmek istediğiniz alanları gündeme getirecek. Bu konumda yönetici olarak seyredecek Merkür hem kaygıyı azaltmak hem de dünyamızı tekrar düzenlememiz için bizlere yardımcı olacak. Sinirlerimizi gevşetecek, terapi yapacak.

Sorular Son Bulacak

Kişisel hayatınızda karışık bir dönemden geçiyorsanız, Merkür Başak seyrinin ayak seslerine kulak verin. Çünkü Merkür, kendinizi iyi hissetmediğiniz, dağıldığınızı düşündüğünüz alanlarda sizi toparlamak için 22 gün boyunca hareket edecek. Akıl ve sağduyu vücutlarımızda vuku bulacak. Merkür’ün yöneticisi olduğu burçta hareketi her ne kadar kısa sürecek olsa da kafamızın içerisinde kendisine yer bulan gereksiz sorular son bulacak. Serzenişleri bitireceğiz ve reel çözümler üreteceğiz. Çözüm odaklı davranacağız.

  • Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuzun eğitimi ile ilgili hayatını kolaylaştıracak kararlar alabilirsiniz.
  • Hayatınıza yenilik katmak isteyeceksiniz.
  • Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.
  • Evinizin mevcut düzenini değiştirebilir ya da yeni eşyalar satın alabilirsiniz.  

Değişim Rüzgarlarının Etkisini Hissedeceğiz

Dünyanın dört bir yanında değişim rüzgarlarının estiğini hepimiz hissedeceğiz. Hümanist bir yapıya döneceğiz, psikolojik olarak kendimizi daha özgüvenli hissedeceğiz. Terk edilme sendromu yaşayan ilişkiler ise nefes alacak. Korkulardan uzaklaşacaklar. Gözünüzde yaşlara sebep olan bir ilişki içerisindeyseniz, artık son diyecek ve kendinizi daha fazla yıpratmayacaksınız diyor Merkür’ün Başak seyri…

Gökyüzüne Kulak Verin

Sosyal medyada ve çevrenizde dolaşan psişik konuşmaların önünü kesecek, felaket tellaklarının kalemini kıracak Merkür. Birikim olanlar için de harekete geçmenin vaktinin geldiğini yine bu döngüde anlayacağız. Eğer yatırım yapmayı düşünüyor ve harekete geçemiyorsanız; gök kubbe satın alma, takas, alım satım işlerinin hız kazanacağını işaret ediyor. Gündelik hayatta sokakta yürürken başkasının kafasının içinin nasıl çalıştığını ve Merkür’ün en güçlü olduğu bu döngüde, sorunların daha akılcı daha kolay şekilde çözüldüğünü, gökyüzü ilan edecek.

Bir Yanımız Yaprak Döker Bir Yanımız Bahar Bahçe

Kişinin, iş öncelikleri ile aile öncelikleri aynı değilse başarılı olamayacağını dile getirecek Merkür, fedakârlık yapamayan, ben merkezli davrananların hayatta bir yere gelemeyeceğinin de altını çizecek. Telefon görüşmelerinde istediğinizi alamadığınızda karşı tarafa verdiğiniz geri bildirim, izlenim, sorunu çözme şekliniz yaşama şeklinizi temsil eder. 21. yüzyılda sorunu çözme şekli de değişirken, kimi insanların isteklerini yerine getirseniz de onları mutlu edemeyeceğinizi anlatan Merkür’ün toprak burcundaki seyri olacak.

Merkür Başak Seyrinde Kimler Konuşulacak?

  • Bergüzar Korel
  • Ebru Şahin
  • Sibel Can
  • Hülya Avşar
  • Aras bulut
  • Çağatay Ulusoy,

Merkür’ünüz Başak ise; bu dönmede yeni kararlara imza atacaksınız.

Merkür’ünüz Balık ise; karşıt burcunuzda hareket eden Merkür’ün etkisi ile ilişkinizle ilgili konularda çeşitli sınavlardan geçebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.07.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...