Yükleniyor . . .

2022 MERKÜR AKREP BURCUNDA

İletişim gezegeni Merkür, 2022’nin 30 Ekim’inden itibaren Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Merkür’ün su burcundaki seyri, sadece kendi iletişim dilinde olmayacak. Merkür Akrep burcunda genel itibariyle biraz kapalı, ketum, sabit fikirli ve en önemlisi ise gözlemci ve dayatmacı tavırlar sergiletecek.

Merkür Akrep Seyri Neleri Gündeme Getirecek?

Akrep burcunun yönetici gezegenlerinden birisinin Plüton olduğunu düşünecek olursak, bu dönemde Merkür Akrep seyri ile birlikte miras konuları, alacaklar, vergi ödemeleri, vergi afları gibi konular hepimizin gündemi olacak. Astroloji haritasında, Zodyak’ın 12 evinden gidecek olursak; Merkür Akrep burcunda çıkacağı yolculuğunda Güneş ve Venüs ile kol kola hareket ederken, 6. Evde başlayacak. Bu da şu demektir; Merkür Akrep burcuna 29 Ekim’in son saatlerinde geçtiği sırada,

  • Sağlık sorunları (solunum yolu problemleri, baş ağrıları) hepimizin gündelik hayatta konuştuğu alanların başında gelebilir.

Merkür Akrep Seyrinin Etkenleri

  • Ticari yeteneklerimizi ön plana çıkaracak.
  • Öğrenim konusunda daha hızlı ve daha aktüel olacağız.
  • Ekonomik konularda biraz daha hesaplı davranacağız.
  • Merkür’ün Akrep burcundaki seyri, ülkemizdeki sanatçıları ve müzisyenleri daha çok gündeme getirecek.
  • Seksapelitesi olanlar ön plana çıkacak.
  • Giyim-kuşam, kılık-kıyafet bu döngüde çokça konuşulacak.
  • Zanaatkarlık yapan kişi sayısının azaldığı dile getirilecek.
  • İş yerlerinde, özellikle de ortaklıklarda kişisel çıkarların, şirketten para çekmelerin birtakım düşmanlıklara varacak tavırları ve tanımları tam olarak yapılacak.

Değişim Bir Seçim Olmayacak!

Merkür, iletişimi ve zekayı yönetir. Fakat su burcunu yakınına aldığını düşünürsek, kararlılık, sözcülük, irdeleyicilik sevdiklerine baskı kurma, sahiplenme, eleştirme hislerinde baskın olma, hislerini yönlendirme, dediğini yaptırma gibi tavırlar ön plana çıkacak. Güneş’in Akrep burcunda olmasıyla birlikte bu döngüde Akrep burçlarının hayatlarında büyük değişimleri beraberinde getirecek. Çünkü 7 gün sonra da bir tutulma gerçekleşecek. Özellikle de Akrep erkeklerinin sırları, ilişkileri, çapkınlıkları, cesaretleri, açıklamaları gündeme gelecek.

Bu Günler Hepimizi Etkileyecek!

Venüs’ün de Akrep burcundaki seyrini düşündüğümüzde Merkür’ün 8 Kasım’daki tutulmada çok önemli bir rolü olacak. 8 Kasım’daki tutulmanın etkisiyle birlikte Merkür'ün etkisinden ilham alan kadınların estetiğe karşı olan ilgisi artacak, duygusal ilişkilerde ani konuşmalar gerçekleşecek, alçakgönüllü tavırlar bir süreliğine rafa kalkacak. Yuvasına düşkün olanlar, özel hayatına karışanlara, konuşanlara daha keskin müdahaleler ve yorumlar yapacak. WhatsApp gruplarından ayrılanlara şahit olacağız. Ebeveynler ise çocukları ile ilgili eğitim ve gelecek araştırması yapanların birtakım konularda huzursuzlukları olanların bunları daha çok irdeleyecek. Bu dönemde bütün ebeveynler daha sorgulayan bir tavır sergileyecek.

Merkür Akrep Burcunda olanlar; alım satım konularında aktif bir görüntü içerisinde olacaklar.

Yükseleni Akrep olanlar; görünüşünde değişiklikler yapacak.

Ay burcu Akrep olanlar; biraz daha kıskanç olacaklar.

Merkür’ün Akrep Seyrinin Önemli Günleri

  • 8 Kasım tarihi Merkür-Akrep seyrinin hem en önemli hem de en iddialı günü olacak. Çünkü; Merkür, tutulmada aktif bir rol alacak.
  • 9 Kasım’da ise Güneş, Merkür’ün kalbinden geçecek. Bu da suları, vücudumuzdaki ödemleri ya da ani kanamaları, birtakım sağlık ile ilgili konulara kadar bizi götürebilir.
  • 16 Kasım; Merkür, Jüpiter ile derece olarak iletişim kuracak. Bu da uzun yıllardır haber beklediğiniz ya da çözülmesini istediğiniz birtakım sırların veya çözemediğiniz birçok konunun çözümünün önünüze geleceğini işaret edecek. 

Merkür Akrep Seyrinde Kimler Konuşulur?

  • Pınar Deniz (Merkür Akrep Retrolu)
  • Hande Erçel
  • Kıvanç Tatlıtuğ
  • Teoman

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

19.09.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...