Yükleniyor . . .

2022 KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

KOÇ BURCUNDA DOLUNAY 2022

9 Ekim 2022 tarihinde saat 22.54 sularında 16 derecede Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Zodyak’ın ilk burcunda gerçekleşecek Dolunay, hayatımıza hız katacak. Her şeye yetişmek için daha fazla acele edeceğiz. Ama endişeye mahal yok. Her şeyi kontrol etme çabamız, Dolunay döngüsünde karşılık bulacak.

Fitili Ateşleyen Dolunay ile Karşı Karşıyayız

Zodyak’ın ilk burcunda gerçekleşecek Dolunay, hepimize Koç burcunun cesaretini aşılayacak. Kişisel girişimlerimiz Dolunay döngüsünde artış gösterebilir. Koç burcunda Dolunay sonuç odaklı olmaktan ziyade adım adım ilerlemek minvalinde olacak. Bu döngüde gökyüzü;

  • Uzun vadeli girişimleri görüp de harekete geçmeyenleri kınayacağız.
  • İlişkilerde konuşan kazanacak.
  • Sürekli aksiliklerle karşılaşan kişiler, kendi eksikliklerimi fark edecek.
  • Kolay para kazanmak isteyenlerin gardı düşecek.
  • Bu dönemde dolandırıcılar ablukaya alınacak.
  • Şaşırmaya hazır olun, hiç beklemediğiniz konularda beklemediğiniz kişilerin davranışlarına yapacaklarına hazır olun.

Bir Çiçekle Bahar Gelmez

Ateş’in öncü burcunda yeni bir süreci başlatacak olan Dolunay, 21. Yüzyılın ilişkilerini de karşımıza getirecek. İlişkilerdeki, evliliklerdeki beklentiler karşılıklı olarak masaya yatırılacak. Buradaki bencilliklerin hangi boyuta geldiğini daha iyi şekilde gözlemleyeceğiz. Duygulardaki değişiklik tavırlara yansırken, insanların birbirlerine tahammülünün azaldığını duyacağız. Sosyal medyalarda paylaşılan fotoğrafların, tam zıttı hayatların olduğunu Koç burcunda Dolunay gösterecek.

  • İlişkiniz hakkında kulağınıza gelen dedikoduları duymazdan geleceksiniz.
  • Çevrenizdeki kişiler ile ikili diyaloglarınızı güçlendireceksiniz.
  • Sevgiliniz ile aranızdaki kara bulutları dağıtmak için hayatınızda seferberlik ilan edeceksiniz.
  • Sorunlu giden evlilikler için bir uzmana danışmak isteyebilirsiniz.
  • Daha önce evliliğinizi sonlandırmış birisiyseniz, yeni bir hayat kurarken, adımlarınızın sağlam olmasına özen göstereceksiniz.

Bilen De Konuşur, Bilmeyen De

Dolunay’ın diğer bir alametifarikası kişisel hayatlarımıza olacak. Kendimizi sınırlandırmak zorunda hissettiğimiz, kalıplardan tamamen uzaklaşacağız. Başarı kelimesini kullanırken, genel tanımların geçerliliğinin olmadığını deneyimleyeceğiz. Köşesinden olayları yönlendirmek isteyen kişilere müsamaha gösterenlerin sayısı Dolunay’da azalacak. Kendisini daha iyi şekilde ifade edenler, Dolunay ile kendisini belli edecek.

  • Otoriter kişilerle fikirlerinizin örtüşmemesi tartışmalara yol açabilir.
  • Kendi alanınız ile ilgili katılacağınız konferans ve toplantıların sayısı artış gösterebilir.
  • İş hayatına ara vermiş kişiler, çalışma yaşantısına geri dönmek için karşılarına gelecek fırsatları değerlendirmek isteyebilir.

Toplum Mühendisi Olacağız

Suriye üzerinden yapılan düzensiz göçlerden yararlanarak gelmiş bazı dini gruplarında denetim altına aldığını öğreneceğiz. Toplumsal yapıyı alışkın olduğumuzdan farklı yorumlayan bu grupların kültürel ve dinsel öğelerimizi değiştirmesi önlenmek istenecek. Bu tür yapılar için denetimin sıkılaştırıldığı bir dönemde olacağız. İnsanların 2022 yılının Ekim ayında bir elekten geçirildiğini göreceğiz. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın yanında öğreten gezegen ile devrim gezegeni kavgaya tutuşacak. Bu etki ile; İri ve hantal tanelerin yukarıda kaldığını ince fikirli olanın ve aklı yol seçenlerin ise bu elekten sıyrıldığını göreceğiz. Ateş elementinde gerçekleşen ve jenerasyon gezegenlerinin dahil olduğu Dolunay; tarihten gelen köklü yapıların içinde olan gençlerin ‘’aradaki’’ perdeyi kaldıracağına işaret ediyor.

Sayılar Yalan Söylemez

Siyasi partiler değişen Dünya şartlarına ayak uydurmayı halktan öğrenecek. Birçok parlamentoda yükselen sesler toplumları “irite” edecek. Diğer meclislerde de bu ve benzeri davranışlarla karşılaşacağız. Hiçbir meclis duruma karşılıksız kalmayacak. Toplumların parlamentolarından beklentilerinin artması, dünyanın birçok ülkesinin sokağında düzenlenecek gösterilerle karşı karşıya kalacağız. Siyasi partilerin parti binalarına yapılan sabotajlara, açılan stantların manipüle edilişine tanıklık edebiliriz.

  • Türkiye’de soruşturma sayıları, siyasi suçluların sayısı, ihalelerde usulsüzlük yapanların sayısı artış gösterebilir.
  • Devletin verdiği yetkileri hor ve kendi çıkarına kullanan kişilerin bir bir güçten düştüğünü göreceğiz.
  • İtalya’nın yeni seçilen çiçeği burnunda Mars Retrolu Başbakanı 15 Ocak 1977 doğumlu Giorgia Meloni’nin iktidarı uzun soluklu olmayabilir. İtalya’da uzun yıllardan sonra iktidara gelen sağ görüş ile birlikte, kadın kimliği üzerinden algı operasyonu yapıldığı konusu hepimizi düşündürecek.

Halk Sorularının Altında Kalanlar Göreceğiz

Siyasi partilerin seçim çalışmalarını artırdığı bu dönemde, gündeme gelecek konuların başında ise seçmenler olacak. Halkın isteklerine daha fazla önem vermeye başlayan siyasi partiler, geçmişi toparlayarak hareket etmeyi dillerine dolayacaklar.

  • En çok konuşulan konuların başında gelen 6’lı İttifak’ın adayı kim olacak soruları Koç burcunda yaşanacak Dolunay ile belli olabilir. Masadan çatlak seslerin çıktığı da iddia edilebilir.
  • Diğer konuşulan konuların başında ise seçim çalışmalarına başlayan iktidar partisinin mitingleri olacak.

Koç Burcunda Dolunay Burçlara Etkisi

Koç; düşüncelerinle birlikte alışkanlıkların da değişmeye başlıyor! Katı davrandığın konularda, değişime gitmeni gerektirecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. Evliliğinde, ilişkinde ya da ortaklığında sorun yaşanabilir.

Boğa; insanların gerçek yüzünü görmeye hazır mısın? Arkandan iş çeviren, dedikodunu yapanları bir bir görmeni sağlayabilir. Bugünlerde kendini biraz yorgun ve halsiz hissedebilirsin. Bugünlerde kendinle baş başa kalmak sana kendini daha iyi hissettirebilir.

İkizler; yeni insanlarla tanışmaya hazır mısın? Sosyal çevren hareketleniyor… Hayatına bugünlerde giren yeni insanlar sana hedeflerine dolaylı yoldan daha yakın olmanı sağlayacak tekliflerle gelebilirler. Alacak- verecek meselelerinde bazı gecikmeler yaşanabilir.

Yengeç; etrafındaki insanlara bu kadar takılmazsan kariyerinde başarıya ulaşabileceğin bir süreç seni bekliyor. İş konusunda uzun zamandır beklenti içerisinde olduğun konularda işler istediğin gibi gidebilir. İlişkin varsa, partnerinin istekleri ve beklentileri seni şaşırtabilir.

Aslan; “hep ben haklıyım” demek ne kadar doğru? Özellikle bugünlerde etrafında olan biteni sadece kendi fikirlerine göre değerlendirip, yargıya varma eğiliminde olabilirsin. Ani uzun mesafeli seyahatlere hazır ol derim. Eğitim hayatın devam ediyorsa, yeni atılımlarda bulunabilirsin.

Başak; maddi konularla ilgili daha dikkatli olman gereken bir süreç. Dolunay, aranda alacak verecek meselesi olan insanlarla arandaki ilişkileri hiç olmadık noktalara getirebilir. Bu dönemde kredi, borç, ödemelerle ilgili konular biraz canını sıkabilir. Planlarını başka bir döneme ertelemende fayda var.

Terazi; karşıt burcunda gerçekleşecek Dolunay uzlaşmacı tarafını sınayacak. Birlikte hareket etmekten mutluluk duyduğun insanların gergin ve öfkeli tavırları, biraz canını sıkabilir. Özellikle sevgilin ya da çalışma arkadaşının… Keskin kararlar almak için ideal bir dönemde olmadığını özellikle hatırlatmak isterim.

Akrep; Dolunay’da ya birileriyle münakaşaya gireceksin ya da üzerine yüklenen sorumlulukları kabul edeceksin. Özellikle iş yerinde detayı fazla, angarya işlerle uğraşman gerekebilir. Sağlığınla ilgili uzun zamandır ertelediğin konular gündeme gelebilir, doktordan randevu almayı artık erteleme!

Yay; bugünlerde etrafındakilere biraz kök söktüreceksin demek yanlış olmaz. Etrafındakilere ufacık bir sebepten dolayı tahammülsüzlük gösterebilirsin. Bu dönemde uzun zamandır ilgilendiğin biri seninle iletişim kurmaya çalışabilir. Çocuk sahibi isen ona karşı daha korumacı hareket etmende fayda var.

Oğlak; yaşam alanına ilişkin uzun soluklu planlarını nihayet hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsin! Fakat bu fırsatlar, hiç beklenmedik olaylar sonucu da ortaya çıkabilir. Ailendeki insanlarla yaşadığın tartışmalar sıklaşabilir. Bugünlerde öfke kontrolü yapmanda fayda var.

Kova; etrafında olan bitene bazen çok fazla anlam yüklüyorsun, kabul et. Bu süreçte de ailendeki insanların sana yönelik tavırlarını çok fazla kafaya takabilirsin. Özellikle kardeşlerinin… İletişim alt yapılı konularda beklenmedik aksilikler planlarını bozabilir. Programını buna göre yapmalısın.

Balık; maddi konularla ilgili beklentilerin nihayet gerçeğe dönüşüyor. Gelirinden memnun değilsen, daha çok para kazanmanı sağlayacak iş olanakları karşına çıkabilir. Sevdiğin insana bugünlerde pahalı jestlerde bulunmak isteyebilirsin. Harcamaların konusunda ölçüyü fazla kaçırmamaya çalışmalısın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

07.09.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...