Yükleniyor . . .

2019 NİSAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 NİSAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Şimdi biraz dinlenme zamanı diyor gökyüzü. 2019 yılının ilk üç ayını arkamızda bırakırken zaman ne kadar hızlı geçti diyebilirsiniz. Çünkü gökyüzü gündemi gün gün büyük değişimleri tetiklerken 2018 yılının ruhundan çok daha farklı bir ruha büründük.

  • Değiştik.
  • Yenilendik.
  • Yorulduk.
  • Yeniden başladık.
  • Hatta en uzak geçmişimiz son 3 ay oldu neredeyse. Daha uzağını düşünmeye vaktimiz olmadı.

Neden böyle oldu derseniz;

2019 yılına zaten Mars’ın Koç burcundaki seyriyle merhaba demiştik. Bu durum yeterince zorlayıcı olurken yılın devamında Uranüs’ün burç değiştirmesi ve Merkür’ün geri hareketi ile adeta etkiler katlandı. Bizler de ne yapacağımızı bilemez durumlarda kaldık. Gezegenlerin bu art arda hareketlerine tabi ki Yeniay ve Dolunay etkilerini de ekliyoruz. Tüm bu bilgiler ışığında ben değiştim, yaşadıklarım farklılaştı demeyen yoktur sanırım.

Hepimiz bir köşede hayatı sorgularken kimimiz işimizden kimimiz özel hayatımızdan kimimiz ise sağlımızdan sınandık. Gök kubbe şimdi biraz esneme, hayatın olağan akışına ayak uydurma zamanı diyor.

Nisan ayı, zamana ayak uydurun, hayatın getirilerine ya da götürülerine direnmeyin diyor.

Beklenti içinde olduğumuz bu yaşam su gibi akıp giderken takılıp kaldığımız olayları nisan ayında daha da büyütebiliriz. Eğer kendi içinizde çözemediğiniz bir sorununuz varsa ve düşündükçe içinden çıkılamaz bir hâl alıyorsa biraz esnemeye ne dersiniz? Belki de bu kadar çok sorguladığınız için çözüm yolunu kaçırıyorsunuzdur. Kendi hayatınıza dışarıdan bakabilirseniz nisan ayının getirileri arasında sorunlarınızın çözümleri de olacak.

Nisan ayının havası kendimize olan inancımızı artırırken, gündelik hayatımıza yöneleceğiz. Kendimizi mutlu etmek isteyecek, seçimlerimizi bu yönde yapacağız. Dünyanın ve ülkemizin gündeminde kendimizi sıyırıp kendi küçük dünyamızın tadını çıkaracağız.

Gezegenlerin coşkusunun yerini bizim coşkumuz alacak.

Gönlümüz 2019 yılının havasına yeni yeni bürünürken, baharı da hayatımıza taşıyacağız. Bu ayın birbirinden farklı gündemleri olacak. Kimi iyi kimi kötü derken aslında her kapının ardında bizi bekleyen sürprizler olduğunu da göreceğiz.

  • Hamile kalmak
  • Âşık olmak
  • Evlilikleri/Birliktelikleri toparlamak
  • Beklenmedik organizasyonlara katılmak
  • Aile yemeklerinin sıklaşması
  • Diyete başlamak
  • Sosyal medya hesaplarını çok daha aktif kullanmak
  • Alışveriş yapmak
  • Yanlış anlamak / Yanılmak
  • Hafife almak / Dalga geçme

Nisan ayının gökyüzü gündemi, bu ay birbirinize yardım etmekten kaçınmayın diyor.

Gezegenlerin seyrini yorumlayarak 2019 yılını adlandırırken Kader Yeniden Yazılıyor demiştim.  Bu yıl herkesin ettiğini bulacağı, ilahi adaletin hızlıca tecelli ettiği, kartların yeniden dağıtıldığı bir yıl olacak. Hem makroda hem de mikroda etkilerini göreceğimiz bu ay yardıma ihtiyacı olana, yardım etmeyeni sınavlar da bekliyor. Özellikle insani değerlerin yaşamımız için vazgeçilmez bir kural olduğunu adeta hepimize hatırlatacak. Nasıl olacak bu derseniz; bugün elimizde yardım imkânı olduğu halde yardım etmediğimiz, yardım etmekten çekindiğimiz durumlarla nisan ayı için de bizler de karşılaşabiliriz. Karma dönüp bizi bulurken, aslında başımıza gelenin nedenini de hızlıca anlayacağız.

Biliyorum nisan ayında ilişkiler ne olacak diye merak ediyorsunuz;

Güneş yükselirken, bizler de kalbimizle mantığımız arasında kalacağız nisan ayında. Özellikle şubat ve mart ayları ilişkiler açısından pek de parlak olmadı.

  • Uzun süreli ilişkiler kopma noktasına geldi.
  • Yeni başlayan ilişkilerde yaşanan iletişim sorunları birliktelikleri daha tam anlamıyla başlamadan bitirdi.
  • Toparlanmaya çalışılan evlilikler daha da hırpalandı.
  • Barışmak, birlikteliklerine ikinci bir şans vermek isteyenler ise bu fikrinden çabucak vazgeçti.

Özellikle Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu anlamda sık sık sınavlar verdiler. Nisan ayında kalpleri biraz daha esnerken aşk yolunda çok daha rahat yürüyebilecekler. Geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçecekleri gibi biten ilişkilerine dair uğradıkları haksızlıklar için de kocaman bir özür alacaklar. Merkür Retro’sunun Balık burcunda gerçekleştiğini hatırlamak isterim. Şimdi ise nisan ayında Balık burcunda düz seyrine devam edecek.

Koç, Aslan ve Yay burçları aşk adına adeta ateşten gömlek giydiler. 7 yıldır Koç burcunda seyirde olan Uranüs burç değiştirmesi ile yeni başlangıçların da hızını artırdı. Eğer öz burcunuz bu burçlardan biriyse aldığınız kararların da arkasında duracaksınız. Bir ilişkiyi bitirmek istiyorsanız veya boşanma kararı aldıysanız bu konuda ciddiyetinizi ortaya koyacaksınız. Ya da çok daha spesifik bir bilgi isterseniz bu burçlardan biri ile yollarınızı ayırdıysanız geri dönüşü olmayacaktır.

Boğa, Başak ve Oğlak burçları için yeni aşklara yelken açma, mevcut ilişkiyi, evliliği toparlama zamanı geldi. Kolay kolay düzen bozmak istemeyen bu burçlar ikili ilişkilerini de toparlamak isteyecekler. Uğraşları bu yönde olurken, hatalarını da kabul ederek yollarına artık değişmiş olarak devam edecekler. Eğer bu burçlardan biriyseniz ve bir daha asla barışmam dediğiniz bir ilişkiyi sonlandırdıysanız, konuştuğunuz büyük laflar ile sınanabilirsiniz.

İkizler, Terazi ve Kova burçları sizin için de her şey güllük gülistanlık değildi ancak diğer burçlara göre biraz daha avantajlıydınız. Bu avantajınızı nisan ayında da devam ettireceksiniz. Bozulan ilişkileriniz toparlanırken özellikle boşanma kararı aldığınız bir evliliğiniz varsa bu kararınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eğer bu burçlardan biriyle yollarınızı ayırdıysanız ve tekrar iletişim kurmak istiyorsanız, nisan ayı içinde şansınızı deneyebilirsiniz.

#Twitburc, nisan ayında işim kariyerim ne olacak, aşk konusunda bana daha detaylı bilgi ver, nisan ayında Yeniay ve Dolunay’dan burcum nasıl etkilenecek diyenler, Ayrıntılı Aylık Burç Yorumlarında uzun uzun her burca özel olarak kaleme aldım. Bilginiz olsun.

Astrolog Zeynep Turan

27.03.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...