Yükleniyor . . .

2018 VENÜS İKİZLER BURCUNDA

VENÜS İKİZLER BURCUNA GEÇİYOR

Gökyüzünün aşk gezegeni olarak bilinen Venüs 24 Nisan itibariyle hava grubu olan İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak. Bir tarafta aşk, diğer tarafta mantığın olduğu bu gökyüzü hareketi ortalığı kısa bir süre karıştırmaya hazırlanıyor. Aşk dediğim zaman tabi ki hepinizin aklına eşi ya da sevgilisi geldi. Ancak sanmayın ki ayaklarımızı yerden kesecek. Tam aksine mantığımız ile kalbimizin mücadele edeceği bir süreç ortaya çıkacak.  Yanlış zamanda doğru insanlar tanışacak. Aklımıza hitap eden ve merak uyandıran kişiler ise dikkatimizi çekecek. Temeli sağlam olmayan ilişkiler bu dönemde sorunlar yaşarken 1970 – 1975 yılları arasında doğmuş ve evli olanlar daha çok baskı yaparken onlara buradan seslenmek istiyorum. Gökyüzü farklı bir duyguyla size doğru yaklaşırken sakın ola bu döngüde evliliğinizi masaya yatırmayın.  Peki bekarlar Venüs’ten nasiplenecek mi derseniz, evet ama dışarda arayış içinde olanlar da olduğunu unutmayın.  Venüs’ün İkizler burcundaki seyri en çok kimlerin işin bozacak derseniz gönül maceralarına düşkün kişilerin gizli sandıkları ilişkilerini ortaya çıkaracak. Hatta bir gönülde iki sevda da olur, söylemini her ne kadar mantığımız almasa da sık sık duyacağımızı işaret ediyor gök kubbe. 

Güven, sadakat, sabır!

Venüs’ün İkizler burcundaki hareketi samimi olmayan birlikteliklere vurgu yaparken, geçici hevesleri de odak noktamız haline getirecek. Yeni tanışacağımız kişilerden hızlıca etkilenirken, aynı hızda uzaklaşabiliriz. Daha önce sadakat ve güven ile sınanan evlilikler ve ilişkiler bu süreçte tekrar ağır sınavlar verebilirler. Uzun zamandır kapalı olan gözler, gerçekleri daha iyi görmeye başlayacak. Yasak ilişkiler gün yüzüne çıkacak ve keskin yüzleşmeler de eş zamanlı olarak başlayacak. Seven, kıskançlık duygusunu doruklarda yaşarken, sevilenin vefasızlığı ise üzebilir.

Tüm bu süreçte sabrımızı zorlayan olaylara şahit olurken, hatta yaşarken mantığımızla yol bulmaya çalışacağız. Gönül kapılarımızı zorlayacak olan bu gökyüzü olayı ciddiyetini kaybeden aşkları da hedefine alacak. Görsellik daha da önem kazanabilir. Ancak bu demek değildir ki yalnızca göze hitap etmek yetecek. Aksine iletişimin öne çıkacağı bugünlerde kurtarıcı olan yine akıl olacak!  Ülkeler arası ilişki yürütenleri ve kültür farklılıkları olan ilişkileri ya şekil verecek ya da ilişkiyi bozacak. Kısacası Venüs’ün İkizler burcundaki seyrinde herkes sevilmek ve ikna edilmek isteyecek.

Gökyüzünün iyicil gezegeni hepimizin elinden tutarken, 1984-1989 yılları arasında doğmuş biriyseniz ve İkizler, Yay, Başak ve Balık burcuysanız sürprizlere hazır olun. Kalbinizi ısıtacak duyguların içinde kendinizi bulabilirsiniz. 2018 yılının sizin için güzel planları olduğunu gözlerinizle Venüs döngüsünde görebilirsiniz. Öyle ki güzelliğin, sempatinin, zekanın ön plana çıkacağı bu süreçte şansınız oldukça yüksek. 1970-1984 doğumlu ve evli değişken burçlar ise evliliklerindeki veya ilişkilerindeki problemleri kararlar alarak çözmeye çalışacaklar. Gökyüzü bugünler de bu kadar hiddetliyken ya çözüm üret ya da bırak git hissini herkese vereceğini unutmayın.

Astrolog Zeynep Turan

11.Nisan.2018

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...