Yükleniyor . . .

2018 EYLÜL AYINDA NELER OLUYOR?

2018 EYLÜL AYINDA NELER OLUYOR? 

Sonbahar topraklarımızda etkisini göstermeye başlarken rutin ve gündelik işlerimiz yaşamlarımızda daha ağır basacak. Hepimizi gündelik koşturmalar ve işler sarıp sarmalarken geçtiğimiz aylardaki hızının aksine biraz daha var olan gündemi konuşacağız. Sessiz bir yıldan geçmediğimizi yılın en sakin geçecek bu ayında fark edeceğiz. Evet, doğru duydunuz eylül ayı, dünyaya evrim geçirtmeye çalışan 2018 yılının en sakin ayı olacak. Güneş toprak burcundan geçerken gökyüzünde toprak hiyerarşisi de artacak.

Türkiye’de neler olacak?

Türkiye’nin Natal haritasına göre yönetimlerin yine gündeme geleceğini işaret ediyor.  Yılı bitirmeye hazırlanan büyük şirketler ani plan değişiklikleri yapabilir. Dünyanın uzun yıllardır marka yüzü olarak kullandıkları ünlülerle yaptıkları çalışmalar, ülkemizde tutmuş gibi görünse de aslında bu ay miladını doldurduğunu fark ettirecek. Türkiye’nin önde gelen ünlülerinin cinsel tercihleri ifşa olurken, markalar bu anlaşmaları hızlıca iptal edebilir.

Türkiye’nin Natal haritasına göre Koç ve Akrep burçlarında farklı gezegenlerde yaşanan Retro’lardan çok etkilendiğini hatırlatırken bir yenisini de önümüzdeki ay yaşayacağız. Bu gökyüzü hareketleri sırasında ülkemizde göz önünde bulunan isimler, yakından etkilenecek.

Yeniay gündeminde; çocukları ve yaşlıları yakından ilgilendiriyor. Yeni yasalar gündeme gelebilir. Hizmet ve sağlık sektörünü yakından ilgilendiren kararlar alınabilinir. Güneş’i Balık, Plüton’u Başak burcu olan Ahmet Davutoğlu, 16-25 Eylül tarihleri arasında ise çok konuşulacak. 

Büyük kırılmalar var diyor gökyüzü…

Plüton, Uranüs, Satürn ve Güneş toprak burçlarında heybetlerini ortaya koyarken,1992 yılında ikinci kez kurulan CHP için şartların daha da zorlaşacağı günler başlayacak.

2016 yılında tutuklanan Selahattin Demirtaş, 25 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkileri ile tekrar konuşulmaya başlanacak.

1965 doğumlu Esad’ın Natal haritasında Plüton, Uranüs kavuşumu var.  2018 yılında da Plüton, Uranüs yakınlığı söz konusu olacak. Bu gökyüzü açısı eylül ayında Esad’ı devrik liderler arasında görebileceğimizi işaret ediyor.

Gıybeti bol eylül ayı…

Güneş değişken ve toprak elementli burçta hareket ederken Türkiye’nin Natal haritasına göre Ay Düğümleri üzerinde aktif olacak.  Bununla da kalmayacak Neptün’le karşıtlık yaparken, Türkiye’nin Uranüs’ü ile iletişim kuracak. Bunun yanı sıra ayın ilk günlerinde gerçekleşecek Yeniay tüm değişken burçları harekete geçirecek. Dertlilere nostalji yaptıracak, cesurları yüreklendirecek olan eylül ayında topluma mâl olmuş isimlerin siyasi duruşunun değiştiğini göreceğiz.

Türkiye’nin Natal haritasında 2026 yılına kadar bu açılar her eylülde birlikte harekete geçecek.  Bu sonbahar da gündemde en çok borsacılar, modacılar, marka yöneticileri yer alacak.  Büyümenin, genişlemenin bir nevi kaçınılmaz olduğunun altını çizecek. 

Eylül ayının gerçek hedefleri neler?

Gezegenlerin su ve toprak burçlarındaki hareketi Türkiye’nin ağır topları olan sektörleri yakından ilgilendirecek.  Hava limanları ve denizcilikle ilgili alınan kararlar yeniden düzenlenirken, Türkiye’nin hava yolu projelerini yönetenler değişebilir.

Peki, dünyada neler olacak?

4 Ekim 1958 yılında bağımsızlığını ilan eden Fransa’nın Jüpiter’i Akrep burcu ve bu yıl içinde en dikkat çekecek ayı ise eylül olacak.  Geçmişiyle yüzleşmeler yaşarken, terör olaylarıyla yeniden karşı karşıya kalacak.  Ülkede yaşayan azınlıklar gündeminde olabilir.

Zeynep Turan

26-08-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Not: Dünya Değişiyor 2018 kitabımın tema bölümünden detaylı olarak okuyabilirsiniz.   

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...