Yükleniyor . . .

2018 BOĞA DOLUNAYI

2018 BOĞA DOLUNAYI 

24 Ekim Çarşamba günü akşam saatlerinde gerçekleşecek Dolunay’ın ev sahipliğini Boğa burcu yapıyor. Aynı zamanda Güneş’i tam karşısına alırken, Güneş’te Venüs’le kol kol Akrep burcunda hareket ediyor olacak. Güneş, Merkür ve Jüpiter Akrep burcunda dizilim yaparken Dolunay’ın ışığından etkileneceğinden hiç şüpheniz olmasın.  Venüs’ün yorgun ilişkilere, haksızlık yaptıklarını hatırlatmaya çalışırken birlikteliklerin sessiz sakin bitemeyeceğini bir kez daha gösterecek.  Bu topraklarda doğan her güneşin farklı duyguları barındırmasına rağmen gidenin de gelenin de sessizce olamadığını bir kez daha kabul ettirecek. Gökyüzünde ateş elementi hiç olmadığı kadar güçlü büyük kare açı da gerçekleşecek.  Birbirinden şikayet edenleri dinleyecek, taraflar oluşmadan dertlerin çözülmediğini fark edeceğiz. Dolunay’ın da bu büyük kare açıya eşlik etmesinin yanı sıra Ay düğümlerini de içine aldığını göz önünde bulundurursak gerçekten yer yerinden oynayacak günlerden mi geçeceğiz yoksa karışıklıkları anlamakta mı güçlük çekiyoruz, bize başka türlü mü anlatılıyor gibi sorgulamalar yapacağız.  Bir yanda aniden evlenenlere, bir yanda da boşananlara şahitlik ederken birbirlerinin evliliğine zarar verenleri daha çok konuşacağız. Aşk her şeyi affeder mi affetmez mi işte burada onu konuşacağız. Sosyal medya linçini seyredeceğiz.  Bu dolunayda sitemler havada uçuşurken doların da kafası karışık diyeceğiz. 2018 yılı bitmeye yüzünü tutarken bu yıllar arasında ilişkisinde hata yapıp üstünü kapatmayı başaranların  aslında pek de bir şey başaramadığı konuşacağız.

1960’lı yıllar referansımız olacak.

Türkiye’nin 1960’lı yıllarına kadar bizi götürecek olan gökyüzü o yıllarda yaşanmış birtakım karışıklıkların benzerini gündeme getirirken, 1960 doğumlulara da baskı uygulayacak. Liderleri yakından ilgilendiren bu Dolunay, Türkiye’nin Güneş burcunun da karşısında yer alacağını ve yanı sıra da Güneş’inde etkili olacağını düşünürsek liderlerin ilişkilerini de mercek altına alacak demektir. Sadece liderlerin birbirleri ile olan ilişkilerini mi etkileyecek derseniz, hayır. Bugüne kadar duyduğumuz ya da duymamıza izin verilmeyen tüm ilişkiler diyaloglar deşifre olacak. Dünya liderlerini adeta bir dedektif gibi araştıran, konuşan bir döngüye geçiş yapıyoruz.

Toprak etkisi altındayız.

Gökyüzünde toprakların ve suların baskın olduğunu göz önünde bulundurursak herkes köşesinde konuşmaya, kulis yapmaya başlayacak. Dolayısıyla Donald Trump’ın geleceğinden ilişkisine kadar mercek altına alacağını söylerken 1977 doğumlu Fransa başbakanının aslında geçmişinde kimler olduğunu, onu bugünlere getirenin kim olduğuna kadar da konuşacağız.

Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay, toprak elementinden aldığı güçle satılması planlanan ama bir türlü gerçekleşemeyen özellikle 1990-1999 yılları arasında kurulan tüm üretim alt yapılı fabrika ya da sanayi alanlarını da etkisi altına alacak. Özellikle ortaklı yapıların geleceği, stratejisi gibi önemli birçok konuya da değinecek. Kısacası toprak Dolunay’ı tüm toprak burçlarındaki gezegenlere yeşil ışık yakarken birçok sanayi, hastane ve inşaat sektörlerinde  ortaklıkları  olan firmalar bir bir iddialı kararlar alacaklar.

Düzen şart!

Gökyüzü zulmetmiyor aslında hepimizi biraz daha düzene sokmak, disiplinle etmek istiyor. Boğa burcunda yaşanacak Dolunay’ın özel bir anlamı var. Çünkü Uranüs boşlukta. Yani Uranüs, Boğa burcunun son derecelerinde ve Koç burcuna geçmek için gün sayıyor. Peki bugün sayması hayra alamet mi derseniz, evet. Bugünlerde birçok kişinin Dolunay ile aklının karışık olduğunu düşünecek olursak kimin özrünü kapatmak için ne yaptığını göreceğiz. Geçtiğimiz son 3 yılda çevrenizdeki kişilerin devrim niteliğinde bir değişiklik yaptığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu kişiler eğer emek vermedilerse, özlerini kapatamadıklarını bugünlerde Uranüs’ün boşlukta olduğu Boğa burcu Dolunay’ı gösterecek.

Gökyüzü yürümüyor adeta koşuyor.

Gökyüzü ima etmiyor, anlatıyor. Gökyüzü yeryüzüne ışık tutmuyor, aydınlatıyor diyeceğimiz bir Dolunay yaşayacağız. 2018 yılının en etkili Dolunaylarından biri olacağını, yüreklerimizdeki korkularımızın gerçek olup olmadığını, ettiğimiz duaların aslında içinde şüphe veya kaygı olup olmadığını bize düşündürecek.

Birçok ülkenin meclisini kargaşaya tabî tutan Dolunay aynı zamanda adayı da etkileyecek. Bu adaylardan birisinin de İngiltere olabileceğini işaret ediyor. Yanı sırada Dolunay’ın özünde toprak elementi olunca sınırlar, sınırları ile ilgili problem yaşayanlar, toprak bütünlüğünü korumaya çalışan ülkeler, toprakları ile sorunları olanlar tekrar gündeme gelecek. Dolunay toprak burcunda zuhur ederken hakların ve haksızlıkların yavaş yavaş ortaya çıkması ve son 6 aydır yaşanan ekonomik sıkıntıların ve karışıklıkların, belirsizliklerin, alınan kararların ancak aslında alınamayan kararların sebeplerini ve sonuçlarını, pişmanlıklarını eş zamanlı birçok ülke dile getirecek. Tabi ki toprak burcunda bir Dolunay yaşanırsa, Uranüs boşluktaysa, bir de Venüs geri gidiyorsa doğa olaylarını, depremi, toprakla ilgili hareketlenmeyi ve heyelanı da maalesef konuşturacak. Bu konular da dünyanın bir yerlerinde yine birilerinin sınavı haline gelebilir.

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Maddiyatın daha da önem kazandığı bu döngüde kazançların ile ilgili kaygılar yaşayabilirsin.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde değişim yaşayabilir, sabit fikirlerinizden arınabilirsiniz.

İKİZLER: İçsel huzurun, manevi değerlerin bu süreçte hassas noktan olabilir.

YENGEÇ: Yakın çevren, kardeş kadar yakın gördüğün dostluklar ön planda olabilir.

ASLAN: Mesleki kariyerin, bireysel başarıların gibi statünü etkileyecek gelişmeler olabilir.

BAŞAK: Şehir ya da ev değişikliği gibi köklü değişimler yaşayabilirsin.

TERAZİ: Kısa süreli, sürpriz bir aşka yelken açabilirsin.

AKREP: İş ortaklılığı, iş arkadaşları gibi kariyerine bağlı konular gündeminde olabilir.

YAY: Kişisel başarıların, yaratıcılık gerektiren işlerin bu süreçte ön plana çıkabilir.

OĞLAK: Evlilik, birliktelik gibi hayati önem taşıyan konulardan sınanabilirsin.

KOVA: Kişisel bağımlılıklarına ve duygu durumuna bağlı kararlar alabilirsin.

BALIK: Aile özellikle kardeş ilişkilerinde değişimler yaşayabilirsin.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

12.10.2018

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...