Yükleniyor . . .

VENÜS YENGEÇ BURCUNDA (2 HAZİRAN 2021)

VENÜS YENGEÇ BURCUNDA (2021)

Aşkı kalplere getiren Venüs 2 Haziran tarihinde su burcunun sabit fikirli burcu olan Yengeç’e geçecek. Aşk gezegeni; duygusal yönümüzü kabartacak ve ruhumuzda hissettiğimiz güzel hislerin tercümanı olacak. İçinde bir de özgürlük olunca Venüs’ün su hali yürekleri su serpecek. Kapı gıcırtısında bile dans eden günlerimize bir anda düğünler ve organizasyonlarla döneceğiz.

Venüs’ün Yengeç seyri, tutulmaya inat sevenleri sevdikleri ile kavuşturacak. Bu oluşum etrafa pozitif duygular yaymamızı sağlayacak. Sakladığımız hislerimize sahip çıkacağız. Duygularımızın incinmesine müsaade etmek istemesek de katılacağımız ortamlarda istediğimiz ilgiyi göremediğimiz anda kırılganlığımızı ortaya koyacağız.

Venüs Yengeç Burcundayken Hangi Konular Ön Plana Çıkacak

  • Aile üyeleri arasındaki iletişimin dinginleşmesi  
  • Arkadaşlarımız ile olan samimiyetimizin artışı
  • Fedakârlık ve paylaşım
  • Seyahatler, organizasyonlar, alışveriş
  • Estetiğe olan ilginin artışı ve bölgesel zayıflama yöntemleri
  • Ani Kararlar
  • Ozon tedavisine ilginin artışı

Sorular Cevapsız Kalmaz

Venüs tutkuyu ve geri planda kalan hisleri simgeler. Bu da sevdiğimiz konularda fazlasıyla sahiplenen biri olacağımızı işaret ediyor. Gökyüzünde oluşan bu gezegen hareketiyle birlikte aşka ve özel hayata dair tüm sorular cevap isteyecek. Bizler ise haklı olarak bu cevaplardan tatmin olmak isteyeceğiz. Aşk soyut bir kavramdır fakat ruha bir çift kanat verir. Venüs, kanatlarımız ile semada süzülmenin Haziran ayının ruhuna olduğunu bizlere gösterecek. Yaklaşımlarımız değişecek. Empatiyi seven ve karşımızdaki kişiye daha duygusal bir gözle bakan birine dönüşeceğiz. Hal böyle olunca başkalarının dertlerini de dert edinip üzülebiliriz.

Yengeç Burcundaki Venüs’ün Hareketi İle Beraber;

  • Hobileriniz konusunda daha tutucu olacaksınız ve planlarınızın aksamasına müsaade etmek isteyeceksiniz.,
  • İlişkisiniz var ise sevdiğiniz kişinin sosyal medya paylaşımlarına müdahale edeceksiniz.
  • Evlilik aşamasında olan Yengeç burçları eş ailesi ile anlık sorunlar yaşayabilir.
  • Yakın akrabalarınızın maddi konularda çıkmaza düştüğünü öğreneceksiniz. İşyeri kapatan yakınlarınız olduğunu da duyacaksınız.

Kalbimizden Gelenler Dilimize Dökülecek

Venüs hislerin gücünü artırırken kırılganlığın etkisini de buna paralel olarak yükseltecek. Bu süreçte çevremizi ilgilendiren olur olmaz nazlanmalara şahit olacağız. Dilimizden dökülenler karşımızdaki kişilerin gönlüne dokunacak. Ya da gönül alacak. Kendimizi sıktığımız hislerimiz konusunda rahatlamanın verdiği rehavet etrafımızı sarabilir. Bu döngüde sorumluluklarımız konusunda daha dikkatli olmak isteyeceğiz. Özelikle kariyer hayatında önemli dönüm noktalarında olan kişiler mantığı ve duyguları arasında sağlam bir denge köprüsü kurmak isteyecek.  

  • Arkadaş grubunuzla eskisi gibi kaynaşamadığınızı hissedebilirsiniz.
  • Eski sevgiliniz ile tekrara yollarınızın kesişmesi onun ısrarcı tavrı ile karşılaşmanıza neden olabilir.
  • Çalışan biri iseniz iş yerinizdeki yüksek rekabet ortamında biraz hareketsiz kaldığınızı hissedeceksiniz.
  • Çok uzun zamandır birinden hoşlanıyorsanız ona adım atmak için aradığınız cesareti bulacaksınız.

Geçmiş, Geleceğinize Hâkim Olmayacak

Kalbimizin kılavuzluğunda merhametimiz ile hareket etmek çok erdemli bir davranıştır. Fakat Venüs’ün Yengeç burcundaki yolculuğu ile birlikte etrafımızda iyi niyetimizi suiistimal edenleri seçemiyor olabileceğimizi fark edeceğiz. Hayal kırıklığı bel bağlanan çoğu duygunun fıtratında vardır. Ancak yaz aylarının verdiği pozitif duygular ile bu kırgınlıkları geçmişte bırakmamız hiçte zor olmayacak. Mücadele erdemli olan kişiye mahsustur sonuçta… Geçmişte verilmiş yanlış kararların esiri olmaktansa geleceğe umutla bakmasını bir şekilde becereceğiz. Aşk gezgeni fazla gurur yaptığımız ve adım atmaktan çekindiğimiz konuların çözülmesini sağlayacak. Venüs; ileride keşke diyeceğimiz tüm isteklerimizi ‘’şimdi’’ yapmak için bize güç verecek.

Venüs’ün Yengeç Seyri Neleri Fark Ettirecek?

  • Kişisel ihtiyaçlarımıza daha fazla harcama ayırdığınızı fark edebilirsiniz.
  • Daha önce iyi anlaştığınız bir arkadaşınızın zor zamanlarda yanınızda olmadığını fark edeceksiniz.
  • Eğitim hayatınıza yön vermek için bütün şartlarınızı zorlayacaksınız.
  • Olumsuz bir sürece doğru ilerleyen ilişkiniz varsa, inatlaşmaya kadar götüreceksiniz.
  • Yanlış anlaşılma yüzünden aranızda kırgınlık olan akrabalarınız buzları çözmek için ilk adımı atabilir. Sürpriz telefonlara hazırlıklı olun.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

27.05.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...