Yükleniyor . . .

İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY (2021)

“27 Derecelerin nuru nakış gibi gökyüzünü işliyor.”

27 derecede üçüncü kez gerçekleşecek, değişken burçtaki bu Dolunay, görünmeyen daha neleri görmemizi sağlayacak derseniz kim kimin hakkına giriyor, işte onu öğreneceğiz. Bugüne kadar sesini duyuramayanların çığlıklarını duyacağız. Bunu kişisel olaylardan kitlesele kadar alabilirsiniz çünkü, İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay, iletişimi haberleşmeyi, adaleti hukuku yargıyı, kişisel hürriyet haklarımıza kadar her şeyi masaya yatıracağımızı işaret ediyor.

Ne Zaman Gerçekleşecek?

19 Aralık tarihinde saatler 07:35’i gösterdiğinde 27 derecede hava burcunun değişkeninde bir Dolunay gerçekleşecek.

Dilin Kemiği Yoktur

Hava burcundaki bu geniş etkiye sahip Dolunay ile birlikte galeyana gelme durumunun ne gibi boyutlara taşınacağına şahit olacağız. Özellikle de bu galeyana gelme dalgasına katılan siyasetçileri, sert konuşmalarla gaf arasında sıkışan açıklamaları dinleyeceğiz. Bir yandan siyasetin dili değişirken bir yandan da genç kuşağın yavaş yavaş siyaset arenasında ortaya çıkışıyla onların da nitelikli ve bilgilerini kullanmak istediklerini göreceğiz. Konuşanlar gençler, değişen ise Gerontokrasi olacak. Ülkemiz her köşedeki komşularımızın meclislerinde konuşulurken bu konuşmaları anlamlandırmak zaman zaman zor olacak. Irak’ta Hatay ile ilgili yorumların devamı gelirken, Yunanistan’ın Kuzey Kıbrıs’ın Türk Kesimi ile ilgili konuşmaları soru işaretlerini arttıracak. En nihayetinde 1952 doğumlu Vladimir Putin, diplomasinin akışını değiştirirken onun canını kim sıkacak derseniz, İkizler Dolunayı, bu aktörün haber akışını ve diplomasiyi eş zamanlı olarak hızlandıran İngiltere olacağını işaret ediyor. 

Dolunay İfşa Edecek, Özleyenler Dile Geliyor

19 Aralık tarihinde sırlı bir açıda Dolunay gerçekleştiği esnada güzellik gezegeni Venüs’ün de yavaşlaması, kişisel hayatlarımızda ve yuvamızda yaşadığımız sorunları gözle önüne serebilir. Evliliğinde kırılma anları yaşayanlar, ani kararıyla pişmanlığa kucak açabilirler, ceviz kabuğunu doldurmayacak sebepler yüzünden evliliğini bitirmeye çalışan kişiler göreceğiz. “Ben ne yaptım!” sözü defalarca zikredilirken içsel sorgulamalar farklı bir boyutta karşımıza çıkacak. Bitmiş evliliklerin enkazında bağdaş kuranlar pişmanlıklarını daha yüksek sesle dile getirecekler.

Pandeminin yorgunluğu yüzünden birçok evlilik düzen değişikliği yaşayabilir. Maddi sorumlulukların dağılımının tuhaf denklemlere dönüşmesi evliliklerin üzerine kara bulut gibi çökmüştü. Son 2 yıldır dişimizi sıktığınız hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz anların faturasını sevdiklerimize kesmiş olabiliriz. Dolunay, uzun yıllardır evlilik planı yapan ama bu yoldan bir anda vazgeçenlere, “bir düşün istersen” diyor. Bizi maziye sevk eden ve yakamıza yakışan duyguları aklımıza sokan bu Dolunay, olaylara farklı bir pencereden bakmayı vaat ediyor. Neden sonuç ilişkileri bugünlerde daha çok sorgulanacak. Sevdiği kişilerin kapısında kendini bulanların sayısı artarken eski sevgililerin arasındaki buzları eritmesi dürtüsel dolunaya teslim olan kişileri temsil edecek. Dolunay’ın yanı sıra Venüs, Plüton ile kavuşurken yanlışı telafi etmek de insanların gerçek yüzünü görmek de kolay olacak.

Dikkat! Merkür, Chiron’a Kafa Tutuyor

Haberleşme gezegeni Merkür, gökyüzünde “bende varım!” diyen gezegenlerin arasına girerken şifacı ve inancı temsil eden asteroit Chiron’a kafa tutacak. Hakları tanzim etmeye soyunan bu Dolunay, haberleşmede ve iletişimde hepimizi tam gaz ruh haline sokacak. Duygusal boşluklardan hızlı bir şekilde tırmanıp reel yaşama döneceğiz. Rasyonel düşünce hayatımızın birçok alanında kendisini hissettirecek. Bununla birlikte sağlık sektöründeki hareketlenmeleri, atanmaları ve maaşları daha fazla konuşacağız. Dolunay ayrıca;  

  • Askeri ücret üzerindeki beklenin altında çıkabilir.
  • En çok da kamusal alanlardaki kişisel hakları, gizlilik sözleşmelerini ve atanmaların altını çiziyor.
  • Para konusu birimizin değil, hepimizin gündemi olacak.
  • Kariyer yaşamındaki gizli çekmeceler yine bu dönemde açılabilir.
  • Bugünleri doğru yönetebilen, yöneticiler öz saygılarını yükseltecek.
  • Son olarak bu süreci doğru yönetemeyen kişilerin ise maddi açıdan radikal kararlar alacağı günlerin yakın olduğunu işaret ediyor bu Dolunay…

Kâinat Çantasını Topladı ve Yola Çıktı

İçimizde ne varsa dışımız onu yansıtır sözünün hızlı akan bu dünyada karşılık bulamayacağını Dolunay’ın getirdikleri ile beraber daha net göreceğiz. Kafamızı dünyanın neresinden dışarı çıkarırsak çıkaralım, suçluluk, kaygı bozukluğu, yetememe, isteksizlik ve atalet duygusunu bir şekilde gündelik duygularımız arasına alacağız. Evrenin sadece tatlı duygular güden bir sinerjisi olmadığını kavrayacağız. Hal böyle olunca istediğimiz kadar kişisel gelişim öğretileriyle yeni ritüeller denesek de kâinat zamanın daha hızlı akması için elinden geleni yapacak. Kaderimizi yalnızca kolektif bir bilinç ile değiştirebileceğiz.

DOLUNAY İKİZLER BURCUNDAYKEN BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Koç: Emeklerinizin karşılığını almak için sorumluluklarınızı arttırabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz harcamaları Dolunay ile beraber kolayca yapabileceksiniz. Kararsız yapınızı arkada bırakacaksınız.

Boğa: Ailenizle kendi işiniz ile alakalı konularda soğuk rüzgarlar varsa, onlarla daha farklı bir yoldan iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Sektör değiştirmek için henüz çok erken olduğu fikri aklınızdan çıkmıyor.

İkizler: Kalbinizle aklınız arasına sıkışan düşünceler sonunda dile geliyor. Burcunuzda misafir ettiğiniz Dolunay sessizliğinizin bozulacağını işaret ediyor. Herkesle hesaplaşmak isteyeceksiniz.

Yengeç: Mantığınızla hareket etmek için ne kadar fırsat kollasanız da 2022’ye doğru yürürken çevrenizdeki kişiler sebebiyle bazı aceleci kararlar alabilirsiniz. Dolunay biraz frene basmanız konusunda uyarıyor.

Aslan: Hedefleriniz ve idealleriniz için sosyal çevrenize karşı daha farklı bir yapıya bürüneceksiniz bu Dolunay’da. “Sen böyle değildin.” Sözünü bolca işitebilirsiniz.

Başak: Duygusal gidişatınızı etkileyen bütün kötü detayları unutmak için kendinizi zorlamanız gereken bir süreçtesiniz. Dolunay size en iyi olduğunuz alanları hatırlatacak. Kendinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Terazi: Dolunay ile beraber aşk hayatınızda ne kadar sahiplenici bir yapıda olduğunuzu daha rahat fark edeceksiniz. Size karşı ilgisiz olan kişilere büyük tepkiler vermek yerine sessizce uzaklaşacaksınız.

Akrep: Küçük hesaplar size göre değil. Çevrenizdeki insanlar ne kadar kulis peşinde koşarsa koşsun siz net olacaksınız. Dolunay’ın size bir uyarısı var; “Alıngan tavırlara geçit vermemeye, dikkat!”

Yay: Maddi dengeleri yerinden oynatabilecek kararlar alırken iki kere düşüneceğiniz bir süreçte olduğunuzu Dolunay günlerinde daha çok hissedeceksiniz. Ansızın gelen eklem ağrılarının sebebi çok uzakta değil.

Oğlak: Kaybetmekten korkmayan yanınızı ortaya koyacağınız günler geldi. Önünüzdeki yol ayrımları nasıl olursa olsun en doğru yolda ilerleme isteğinizi arttıracak bir Dolunay söz konusu… Karşıt burcunuzdaki Dolunay’ın söyleyecekleri var, kulak vereceksiniz.

Kova: İsteklerinizin ve taleplerinizin başkalaşım geçirdiğini düşünerek, listerinizi uzatacaksınız. En elzem ihtiyaçlarınızı tamamlamak yerine çok da ihtiyacınızın olmadığı harcamalar yapmak planlarınızı askıya alabilir.

Balık: Dönüp bir geçmişinize bakıp, iç çektiğiniz günlerden artık sıyrılacaksınız. Hava burcundaki bu Dolunay adım atma gücü verecek. Hayata karşı daha asi bir yapıya bürünmeniz an meselesi…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

06.12.2021

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...