Yükleniyor . . .

GÜNEŞ YAY BURCUNDA (2021)

GÜNEŞ YAY BURCUNDA (2021)

Yaşamı temsil eden Güneş, Zodyak’ta ateş yolculuğuna başlıyor. 22 Kasım’dan 21 Aralık tarihine kadar güneş Yay burcunda konumlanırken, bir de tutulmaya eşlik edecek. Yılın son tutulmasında Güneşin değişken hali, Dünya’da kolektif bir şekilde herkese para dedirtecek. Ülkemizde para her köşede konuşulurken, özel üniversitelerin ekonomik durumları tekrar gündeme gelecek. Ateş, adaleti dağıtmaya çalışırken, herkes rövanş mücadelesi içerisinde olacak.

Değişebilen Değişir

Önyargılı tavırların içinden sıyrılmaya çalıştığımız bugünlerde bir yandan çevremizdeki insanların karamsar tavırlarını yorumlamaya çalışıyor bir yandan da onları üzmeden nasıl yaklaşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Güneş’in Yay hali, doğru iletişim kurmak için normalin üzerinde bir özveriyle hareket edeceğimizin altını çizmekle kalmayacak. Daha pragmatik düşüneceğiz. Emeklerimizi gerçek anlamda hak eden kişilere karşı mesai harcayacağız. Sonuçlara ve nedenlere en temelinden bakacağız. En nihayetinde değişmek isteyen kişiler dışarıdan bir etmen olmadan değişebilir.

Üzerime Gelmeyin!

Astrolojinin en hızlısı Güneş, ateş burcundayken duygusal çizgilerin üzerinden geçecek, daha da kalınlaştıracak. Yetişkin kişileri bile tıpkı ergenlik zamanlarındaki fevri duygulara sevk edecek. Çünkü unutmamakta fayda var. Bu sıradan bir gökyüzü olayı olmamakla birlikte önemli kırılmaları temsil eden bir döngü. Bir kişinin duygusal açıdan kabuğuna çekilmesi kadar da normal bir durum yok değil mi? Gök kubbe her daim dinleyici olabilen ve ılımlı yapısını bozmayan kişileri desteklediğini her virajda hissettirecek. Evliliklerdeki önemli kararlar, çocuklar için alınması gereken hayat dersleri, arkadaşlıkların sınanması en çok bu süreçte yaşanacak. Kulaklarımızın işiteceği demeçler çoğunlukla “sitem” olacak diyor Güneş’in Yay burcundaki seyri.

Güneş, Yay Burcundayken Dikkat!

  • Paylaşımcı olmayan kişilerin aniden her şeyi paylaşmasına,
  • Maddi yönden güçsüz olduğunu dile getiren kişilerin dürüstlüğüne,
  • Aile içi gelişen konuşmaların bir anda polemiklere dönüşmesine,
  • Kendinizi doğru anlatmaya çalışırken öfke sebebiyle haksız duruma düşmeye,
  • Evliliğinizdeki engebeli süreçlere üçüncü kişileri dahil etmemeye,
  • Duygu durumunuzdaki iniş çıkışları yakınlarınıza yansıtmamaya,
  • En önemlisi de kendiniz için alacağınız kararlarda bencil olmamaya dikkat!

Yüzeysel Davranışlara Geçit Yok

Hayatından dengeli olma mottosunu eksik etmeyen Yay burcuna geçecek Güneş, samimiyete dem vuracak. Duyguları gerçek anlamda hendek arttıracak. İlişkisindeki engelleri aşmakta zorlanan, evliliğindeki zorlu süreçleri yönetemeyen kişilerin gözünü açacak. Daha önce “evet” dediğimiz ve taviz verdiğimiz konuları yeniden gözden geçireceğiz. Geçmişte gereğinden fazla iyimser tavır gösterdiğinizi düşünüyor ve prensiplerinizin ihlal edildiğini düşünüyorsanız artık çizgileriniz kolay kolay geçilmeyecek. Güneş’in Yay hali size daha ayakları üzerinde duran bir hal verecek. Olgun yanınızı daha çok konuşturacaksınız. Sıkılganlığınız geri plana atılacak, yeni planlara yelken açacaksınız.

Sonu Olmayan Mesafe Yoktur

Güneş’in Yay burcuna geçip tabiri caizse bir ateş hattı kurması, çalışma hayatında sorun yaşayanları ve kariyer bazlı arayışta olan kişileri yakından ilgilendiriyor. Sürekli yerinde sayan hedeflerden kurtulup ileriye doğru yürümek istediğimiz sürecin habercisi bir gökyüzü olayı ile burun burunayız. Geçmişte yaşadığımız zorlukları da birer birer tecrübe ederken aslında özümüzde ne kadar dayanıklı olduğumuzu hatırlayacağız. Aramızda soğuk rüzgarlar esen kişilere ilk adımı atacak, sosyal medyadan yapılan “beğeni” jestlerine karşılık vereceğiz. E devir Kova devri, bir yandan teknolojiyi kovalayıp bir yandan da ilişkilerimizi düzenlediğimiz günlerdeyiz. Mesafeler ilk önce dijital ortamlarda kalkıyor artık.

Bugünlerde Yay Kadını;

Özellikle dış görünüşünüz için para harcamak adına mesai yapacaksınız. Birikimlerinizi kendiniz için harcamak isteyeceksiniz. Estetik dokunuş yaparak kendinizi daha iyi hissetmek isteyeceksiniz. Özünüzde ne kadar “özgür kadın” rolüne bürünseniz de evlilik konularına daha sıcak bakabileceğinizi işaret ediyor gök kubbe. Ailenize karşı yönlendirme yapmak konusunda biraz frene basabilirsiniz. Sonuçta dinleyene bir kere söylenir demişler.

Bugünlerde Yay Erkeği;

Aşk hayatınızdaki engellerin sebebini ne kadar başka yerlerde arasanız da kalbinizin derinliklerindeki kıskançlık inceden inceden kendini belli edebilir. Sizi zorlayan maddi konuları alternatif fikirler üreterek bertaraf edebilir, ticarete yönelmek için “işte zamanı geldi!” diyebilirsiniz. Dostlarınızla daha yakın ilişkiler güdeceğiniz bugünlerde içsel dünyanızla sınav vereceksiniz diyor mavi sema.

Yükseleni Yay Olanlar:

İyimser, serüven seven, dürüst ve polyanna tavrınız bugünlerde daha çok artabilir. Bir konuya düşünmeden onay vermek sonradan başınızı epey ağrıtabilir. Eğitim hayatınızda sıkışmalar varsa burada odak noktanızı değiştirmenizi öneriyor gök kubbe. Devamlılık ve adaptasyon ile ilgili sorunları olan bir Yay burcuysanız yurtdışı planlarınızı biraz daha ileriye öteleyebilirsiniz.

Notunuzu almayı unutmayın;

’Yay burcu, Zodyak’ın en açık sözlü burcu olması ile beraber yüreğinin büyüklüğünü her daim gösterir. Yay'ın düşüncesi, hayatımızın görünürdeki tüm gelişi güzelliğinin arkasında müthiş bir düzen olduğuna güvenmektir. Bu düzenin anahtarını deneyimle, araştırmayla, günlük yaşamın akıl köreltici kalıplarını kırmaya istekli olmakla bulur. Neşeli yapıları ile çevrelerine enerji saçar. İçgüdüleri ile hareket eder, üzerinde düşünmeye gerek duymaz. Gösterişten hoşlanmazlar. Farklı düşünce biçimlerine açık kalma ihtiyacında olan Yay'ın, bunun için seçebileceği yöntemlerden biri yolculuktur. Böylelikle kendinin dışında kalan kültürlerle gönüllü, açık kalpli ilişkiler geliştirebilir. Esas düşüncesi hem iç hem de dış dünyanın ufuklarını genişletmektir. Yay'ın stratejisi, hayatı bir serüven gibi adrenalin içerisinde, güvence korkusu taşımadan yaşamaktır. Güneş’in Yay burcunda geçtiği andan itibaren kendinizi daha özgür hissedecek, kalbinizin yüklerini taşımaktan vaz geçeceksiniz. Geçmiş bir kelepçe sizin’’

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.11.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...