Yükleniyor . . .

YENİAY BALIK BURCUNDA! (13 MART 2021)

YENİAY BALIK BURCUNDA! (13 MART 2021)

13 Mart 2021 Cumartesi günü, Türkiye enlem ve boylamına göre saat 12:21 sularında Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay adeta özgürlüğümüzün ayak sesleri olacak. Dünya, aşılarla ve mutasyonlarla devinim geçirirken sosyal hayatın yeni dinamiklerini, özgürlüğün yeni kurallarını ve değişime adapte olma sürecimizi bu Yeniay ile beraber göreceğiz.

Yeniay süresince, Venüs ve Neptün’de Balık burcunda kavuşuyor olacak. Bu da demektir ki Balık burcunda hareket eden, 4 ayrı duygunun yüksekliğini hissedeceğiz. Dolayısıyla Yeniay’ın sosyolojik olarak büyük değişimleri tetiklediğini de fark edeceğiz. Bilimin daha iyi bir dünya inşa etmek ve insanoğlunu virüsten kurtarmak için neleri göze aldığını ve fedakârlık yaptığını bu süreçte daha iyi okuyacağız.

Modern Kimlikler

Dünya değişirken Yeniay’ın günümüz dünyasına olan etkilerini sosyal toplum yaşantılarımızda daha hızlı bir şekilde göreceğiz. Artık modern kimliklerin bir merkezi olmadığını, herkesin dünya vatandaşı olduğunu görürken, kişisel hayatların ne seviyeye geldiğini gözler önüne serecek. İnsanoğlu bir yanını sosyal medyada daha aktif kullanmak isteyecek. Öyle ki günümüzde popüler bir uygulama olan “Clubhouse” gibi uygulamaların yükselişi devam edecek. İnsanların, artık Instagram’dan story paylaşmaktan, ya da tweet atmaktan yorgun düştüğü toplumsal bir gerçek. Yeni dünyada fikir paylaşmak ya da dinlemek ise Clubhouse gibi uygulamaların daha da yükselişe geçeceğinin bir habercisi.

Küresel Sorunlara Yerel Perspektifler…

Batı ya da Doğu fark etmeksizin bütün toplulukların tek derdinin “iyileşmek” olduğu bugünler, Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile masaya yatırılırken, bundan yıllar önce Neptün’ün Balık burcuna taşındığı günlerde anlattığım bir yazımda soyut ile somutun savaşının başladığını, en önemlisi ise nereden nereye geldiğimizi göreceğimizi kaleme almıştım. Adı konmayan bir biyolojik savaşın içinde miyiz? İstatiksel verilerle beraber dünyanın ne duruma geldiğini raporlar halinde paylaşıldıktan sonra öğreneceğiz.

Gündemimiz: Denizler!

Güneş, Ay, Venüs ve Neptün Balık burcunda dizilim yaparken, bugünden sonra yalnızca Akdeniz’i değil, birçok denizi konuşacağız. Korsanlar da en az denizler kadar konuşulacak diyor bu Yeniay. Birçok ülkenin sahil güvenlik sistemleri eş zamanlı bir şekilde konuşulurken, denizlerden başka ülkelere açılmaya çalışan, özellikle de İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerine sığınmaya çalışan kişilerin ödediği bedelleri de son burçta Ay ve Güneş’in kavuşumu ile gözler önüne tekrar serilecek.

Denetleyici Kurumlar Gündemde

Özel güvenlik firmaları ve denetleyici konumdaki müfettişler de Yeniay’ın bir diğer gündemi olurken, son burçta gerçekleşen Yeniay’da Neptün’ün aktif olmasından sonra dünyada bir gelir gider tablosu da masaya yatırılacak. Birçok kurumda müfettişlerin devreye girdiği alanları daha çok konuşmak sadece haberlere mahsus olmayacak diğer bütün sosyal medya mecralarında da gündem olmaya devam edecek.

Paranın Dengesi Değişiyor

Duygusal gibi gözüken ama gerçekçi ve somut ibareleri bize gösterecek olan Yeniay’ın Balık burcunda olduğu süreçte okullar, eğitim sistemi, okullara ayrılacak olan ödenekler, özel okulların talep edeceği ücretleri konuştuğumuzu fark edeceğiz. Bunun dışında uluslararası sermayeler ve para piyasaları yaşanan baş döndürücü iniş çıkışları gözlemleyeceğiz. Paranın dengesinin nasıl değişebileceğini gösterecek bize bu Yeniay…

Dünya her an yeni gelişmelere gebe olurken Zodyağın son burcunda gerçekleşen bu Yeniay hangi meslekleri ve hangi alanları etkileyecek derseniz;

  • Denetleyici kurumlar
  • Türk Standartları Enstitüsü
  • Özel güvenlik firmaları
  • Müfettişler
  • Kolluk kuvvetleri
  • Okul aile birlikleri
  • Öğretmenler
  • Sermaye piyasası denetleme kurumları
  • Rekabet kurumu
  • Kişisel verileri koruma kurumu
  • Özel okullar
  • Atanma haberleri
  • Eğitim yasaları
  • Üniversiteler
  • Denizler
  • Hukuksal aflar
  • Cezaevleri

Gibi alanlarda önemli değişimleri, kırılmaları ve alınan kararları duyacağız. Aynı zamanda Zodyağın son burcunda meydana gelecek olan Yeniay, dünya üzerindeki ekonomik rekabetleri gündeme getirirken bir yandan da kamuda açılan ihaleleri ve bu ihalelerin yöneticilerini de mercek altına alacağız. Sosyal medya bu konuda önemli bir rol oynayacak diyor gök kubbe.

Yeniay’da Saf Tutan Güneş Uranüs İle 45’lik Yapacak!

Su elementinin gizli duyguları olan ve düşünce dünyasını harekete geçiren burcunda bir yandan Yeniay meydana gelirken aynı zamanda Güneş – Uranüs 45’liği gerçekleşecek. Bu da hem ilişkilerin hem de evliliklerin yapısını değiştireceğini vurguluyor. Bütün dünyada “evlilik” kavramının yeni bir yapıya büründüğüne şahit olacak. Her şey değişirken evlilikler de değişecek. Yeniay gerçekleşirken anın yükseleni Yengeç burcu yönetecek! Ayrıca hiçbir gezegen ateş burcu takım yıldızları ile iletişim kurmayacak.

Bir Tarafı Keskin, Bir Tarafı İse Duyarlı Bu Yeniay’ın

Yeniayı misafir eden Balık burcu olurken, tepe noktası da Balık burcunda olacak. Manevi değerler ön plana çıkacak! Balık burcunun gökyüzünde yaptığı dizilimler dünyada dinler üzerinden yapılan siyasete dikkat çekebilir. Balık burcundaki Yeniay’ın çok sesli bir Yeniay olduğu her alanda hissedeceğiz. Yukarıda maddeli bir şekilde ele aldığım bütün yapılarda manipüle edici unsurları da işaret eden Yeniay denetleyici yapıların önemini vurgulayacak.

“Size en büyük tavsiyem, kendi hayatınızı bu süreçte denetleyerek ve duygularınızı süzgeçten geçirerek bir düzene koyabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde dünya büyük bir harekete gebe. Bunu cümlelerimde anlamanız pek mümkün olmayabilir. Ancak yaşayarak hissedeceğiz.”

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

24.02.2021

Günün Ruh Hali
Ay, sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi ön plana alırken, değişiklik ihtiyacımız artabilir. “Para insana neler yaptırıyor? sorusunu kendimize soracağız.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...