Yükleniyor . . .

VENÜS KOVA BURCUNDA (1 ŞUBAT 2021)

Gök kubbede aşkı temsil eden Venüs, 1 Şubat itibariyle Kova burcundaki seyrine başlayacak!

Toprak burcundaki seyrini tamamlayacak olan Venüs’ün bu yeni serüveni 25 Şubat’a kadar devam edecek. Venüs’ün bu geçişi sıradan bir Venüs transiti olmayacak. Bunun yanı sıra Kova burcunda dizilim yapan gezegenlerle de kavuşum yapacak. Bu da Venüs’ün tavrını daha büyütecek. Bekarlara sevmek yakışacak. 

Yeniliklere Açık Olmalısınız, Yaralılara Değil!

İletişimin hız kazandığı bu günlerde kendi sınırlarınızı yeniden belirlemelisiniz. Yeniliklere açık olmaya çalışırken ilk süreçte içselleştiremeden kabul edebileceğiniz her şey başınızı ağrıtabilir. Hava burcunun en asi takım yıldızında yalnızca Venüs misafir olmayacak, unutmayın! Sadece bundan bir ay önce Jüpiter ve Satürn’ün el ele tutuşup Kova burcuna taşınmasını kutlamıştık. Birde Merkür geri gidecek, bu karışıklık tabiri caizse en sıkışık metrobüsten bile daha kalabalık olacak. Haliyle Venüs klasik bir hava burcu yolculuğu yapmayacak.

  • Gelmezler gelecek, dönmez denilenler kapıların dibinde bitecek.
  • Telefonları açmayanlar bir yana, aramaktan helak olanları da konuşacağız.  
  • Yaralı ya da yasak ilişkiler su yüzüne çıkmakla kalmayacak. Malum, Venüs’ün Kova hali konuşkanlığı arttırmışken bu ilişkilere karşı olan eleştiriler de bu oranla artış gösterebilir.

Kısacası, olaylar kum saati gibi akışı tersine çevirebilir. Zamanın akışını ne yaparsak yapalım değiştiremediğimiz günler geldi. Yeniliklere açık olmak bu hususta önemli olacak.

Birisi Dedektiflik mi Dedi?

Zaman zaman sessiz ve gözlemci olabileceğimiz bu süreçte, öğrenme, çözme ve araştırma isteğimiz yükselebilir. Buna ek olarak,

  • Özgürlük, kişisel bağımsızlık, hesap vermeme ve bireysel alanımıza olan prensiplerimizi net bir şekilde belirleme dürtüsü ağır basabilir.
  • Keskin davranışları ardında gururlanan kişiler artacak diyor Venüs! Tam gaz alınan bu kararlar gökyüzünde bir Kova iktidarına temsil olacağımızı işaret ediyor. Gökyüzündeki bu devir daim töreni hepimizin havasını değiştirecek.
  • Stilleriyle konuşulanlar, kilo vermeyi kafaya takanlar ve daha önce ilgili olmadığı konulara merak salanların sayısı artacak.

“Her anlamda farkımızı ortaya koyma isteğimiz çevremizin dikkatini çekecek. Bugüne kadar emek verdiğimiz bütün konularda manevi destek de arayabiliriz. Venüs’ü Kova burcunda olan Ajda Pekkan gibi şıkır şıkır süslenip giyinenler artık daha sade bir tarza geçmek isteyebilirler. Anlayacağınız Venüs’ün Kova hali herkesi şaşırtacak!”

Planlanmayanlar Bir Anda Gerçekleşebilir

Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte ilişkilerde hız kazanacak. Beklemediğiniz, planlamadığınız bir ilişki kapınızı çalabilir. Kalbinizi meşgul edebilecek konulara hazır olun diyor aşkın gezegeni! Ayrıca bir araya gelmez dediğiniz kişileri yan yana görürseniz hiç şaşırmayın. Çünkü Venüs’ün etkileri yüzeysel olmayacak. İlişkiye başladığınız dönemin, ilişkinizdeki etkilerini de unutmamanız gerekir. Burcunuzun, diğer burçlar ve gezegenler ile olan ilişkisi, bilmediğiniz konuları da gündeme getirebilir. Gökyüzündeki hareketliliğin devam ettiğini sakın unutmayın!

Öğrenecek Çok Şey Var

Hayatınızda destek beklediğiniz zamanlar olabilir. Bu süreçte size karşı olan desteği hissedeceksiniz. Yanınızda olan insanlar size güç verecek. Sevdiğiniz insanlar, deyim yerindeyse arkanızda bir duvar olacak. Hep güzel şeyler olsun istiyoruz ama hayal kırıklıklarını da unutmamak gerekir. Yaşananlardan ders almak gerekir. Unutmayın her hayal kırıklığı size tecrübe olarak geri dönecek ve güçlenmenizi sağlayacak. Gökyüzünün sizler için söylediklerine kulak vermeyi unutmayın. Hayatta öğreneceğiniz çok şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Maddi Konularda da Gelişmeler Yaşanacak

Venüs, maddi konularda da karşınıza gelecek ama duygusal konular kadar sizleri meşgul etmeyecek. Alım satım konuları gündeminizde çokça yer alabilir. Yeni bir ev ya da araba almayı düşünüyorsanız, adım atmayı isteyeceksiniz. Maddi konularda beklentileriniz varsa, olumlu dönüşler alabilirsiniz. Ortak olarak iş yapmayı da Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte düşünebileceğinizi vurguluyor gök kubbe.

Venüs, Kova Burcundayken Hangi Konular Karşımıza Çıkabilir?

  • Kıskançlık
  • Beklenmedik ilişkiler
  • Sürpriz kararlar
  • Önemli değişimler
  • Alışverişte aşırıya kaçmalar
  • İş alanında ortaklıklar
  • Dış görünüşü değiştirme isteği, köklü stil değişimleri
  • Kilo verme mücadelesi
  • Kişisel harcamalar

Venüs Kova Burcundayken Burçları Nasıl Etkileyecek?

KOÇ: Farklı aktiviteler ile hayatını renklendirmek isteyebilirsin. Geçmişten kazandığın tecrübeler ile attığın adımları daha sağlam bir şekilde atacaksın. Ailen ile aranda olan bağların kuvvetlendiğini fark edeceksin.

BOĞA: Çevrendekilerin sana karşı olan tutumunun değiştiğini fark edeceksin. Yeniliklere açık olduğunu herkese hissettireceksin. Eğer kenarda birikmiş bir paran varsa bunu değerlendirmek isteyebilirsin.

İKİZLER: Duygusal hayatındaki şanssızlığı kıracaksın. Yeni ilişkilere karşı hazırlıklı olmalısın. Yeni insanlar hayatına girebilir. Sevdiklerinin destekleri sana alacağın kararlarda destek olacak ve güç verecek.

YENGEÇ: Çalıştığın kurumda hak ettiğin değeri görmediğini hissedebilirsin. Kariyer planlarını gerçekleştirmek için değişim yapmayı düşünebilirsin. Kişisel gelişim kurslarına katılarak, kendini geliştirmeyi ihmal etmemelisin.

ASLAN: Yakın çevren ile aranızda soğukluk varsa ortadan kalkacak. Sevdiklerin ile olan iletişimin hiç olmadığı kadar güçlenecek. Sevgilini ufak sürprizler ile şaşırtmayı düşünebilir, ondan da bu tarz sürprizler bekleyebilirsin.

BAŞAK: Kendine olan güvenin artacak. Seçimlerin de ne kadar başarılı olduğunu hissedeceksin. Fiziksel görünüşün ile ilgili olarak değişim yapmayı düşünebilirsin. Saç modelini değiştirmek sana iyi gelebilir.

TERAZİ: Çevrenin genişlediğini hissedebilirsin. Yeni insanlar ile tanışmak ve onlarla iletişim kurmak seni güçlü kılacak. Duygusal hayatta beklediğini bulamamışsan, aşk kapını her an çalabilir. Venüs güzellikleri de beraberinde getirecek.

AKREP: Eğitim hayatınla ilgili kararlar almak isteyebilirsin. Yurt dışı fikri aklına yatacak. Evli bir Akrep burcuysan ve evlilik yıl dönümünüz Venüs Kova transitine denk geliyorsa, beklemediğin sürprizlere tanıklık edebilirsin.

YAY: Arkadaşlık ilişkilerine verdiğin değer hissediliyor. Yakın çevrenden gördüğün sevgi bunu kanıtlıyor. Sosyal çevren ile olan iletişimine dikkat ederken, ailen olan ilişkilerine de gereken önemi vermelisin.

OĞLAK: Maddi konular gündemine gelebilir. Ödeme planlarını erkenden hazırlaman gerekebilir. Venüs Kova transitiyle birlikte beklemediğin birisinden aşk itirafı gelebilir. Acele edip yanlış karar vermemelisin.

KOVA: Aşk gezegeni burcunda; ışıldıyorsun! Seni fark etmemek mümkün değil. Kendinle ilgili yapacağın değişiklilerde tereddüt etme. Emin ol sana çok yakışacak. Öne çıkacağın, adeta parlayacağın bir dönem olacak.

BALIK: Kenarda biriktirdiğin parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin. Maddi konularda şans yanında olacak ve yüzün gülecek. Kaygılarından kurtulmak, ferahlamak isteyeceksin. Ummadığın anda karşına birisi çıkabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

26.01.2021

Günün Ruh Hali
Ay, 18.19’a kadar boşlukta hareket edecek. Baş ağrısı hepimizin derdi. İfşa olan mesajlar gündeme bomba gibi düşecek. Evliliğinde sorun yaşayanlar, gemileri yakmaya karar verebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...