Yükleniyor . . .

MERKÜR KOVA BURCUNDA (8 OCAK 2021)

Merkür İletişimin ‘’Havasını’’ Değiştirecek

İletişim gezegeni Merkür, 8 Ocak itibariyle Kova burcuna taşınıyor. Bu hareket ile birlikte düşüncelerimizi etkileyecek Merkür, iletişimin hızlanacağı dönemde, iletişime olan ihtiyacımızı daha çok arttıracak. Sevgili okurlarım, son dönemlerde zorlu süreçlerden geçtik. İletişimsel olarak kopukluklar yaşadık. Merkür’ün bu geçişi ile birlikte bu kopuklukları telafi etmeye çalışacağız. İletişimsiz geçirdiğimiz günlerin acısını çıkarmak isteyeceğiz.

‘’Merkür, astrolojide zekâyı ve iletişimi simgeler. İletişim ile ilgili her konuda karşımıza çıkan Merkür, 8 Ocak’ta Saat: 14:00’da Kova burcuna geçiyor.’’

Plan Kurmaya Devam Edecek Miyiz?

İletişim gezegeni Merkür, hem birbirimizle kurmuş olduğumuz ilişkilere ışık tutarken bir yandan da ertelediğimiz planların aslında yeniden gündeme geleceğini işaret edebilir. Nasıl mı? Daha önce kurmuş olduğumuz ama bazı sebeplerden ötürü yapamadığımız planlarımızı, 8 Ocak tarihinden itibaren tekrardan gözden geçirmek isteyecek olan bizler, bu tarihten sonra uzun süreçli planlarımıza yenileri eklemek isteyeceğiz. Aklımızın bir köşesinde olacak planlar ise;

  • Yatırımlar
  • Tatil planları
  • İş, ev veya ofis değişimi
  • Yeni eşyalar
  • Dış görünümüz için yapacağımız harcamalar
  • Eğitim için online kurslar.
  • Yurtdışı ve vize konuları

Kara Bulutlara Elveda

Hani hep diyoruz ya yaşamımız hızlandı diye artık bunu daha fazla hissedecek ve çağın hızına ayak uydurmaya çalışacağız. Belirli kalıpların dışına çıkarak, yeni arayışlar içerisinde olacağız. Çağa ayak uydurmak ne kadar zor olsa da bunu bir şekilde yapmak isteyeceğiz. Çünkü bütün dünya gibi bizim de yeniliğe ihtiyacımız var. Merkür, hava burcundayken alışılmışı ve her zaman varlığını sürdüren düzenleri değil, yeniyi konuşuyor olacağız. Konfor alanımızdan çıkmak isteyeceğiz. İletişimin gücü ön yargının da önüne geçecek. Gök kubbe doğru iletişim ile aşılamayacak sorun olmadığını bize bir kez daha hatırlatacak.

Duygular ve Mantık

Yeri geldiğinde duygularımızla hareket ederken kimi zamanda duygularımızın mantığımızı etkilemesini istemeyiz. Bu tarz arada kaldığımız durumlarda hatalara düşsek de Merkür’ün Kova burcundaki seyri içimizdeki sorun çözen tarafı ortaya çıkaracak. Hata yapsak bile bu hatadan en doğru dersi çıkaran tarafımızı ortaya koymak isterken duygularımızla mantığımızı bir dengeye oturtmak isteyeceğiz. Ani kararlar ve buna bağlı olan tepkilerden uzaklaşmak ise Ocak ayının getirdiği alameti farikalardan birisi olurken hayatımıza en doğru yönü vermek isteyeceğiz.

Duygular Da Yorulur 

İletişim gezegeni hava burcundayken hayatımızdaki dengeden sorumlu olduğumuzu kaleme almıştım. Bu öyle bir durumdur ki bizi amansız bir mental yorgunluğa sürükleyebilir. Bu süreçte yapacağımız en doğru hamle ise zihnimizi toparlamak konusunda daha kararlı olmak olacak. Merkür’ün Kova burcundaki hali ise toparlayamadığımızı düşündüğümüz yerleri daha derli toplu hale getireceğimizi işaret edecek. Öğrenme konusunda zorluk yaşamadığımızı düşündüğümüz bu günlerde en çok da kendimiz için en doğru olanı yapma gayesinde adımlar atacağız. Evren sandığımızdan çok daha büyük, unutmayın! Duyguların yaratabileceği yorgunlukları da göz önünde bulundurun. Merkür uyarıyor!

Merkür, Kova Burcundayken Dikkat Etmeniz Gerekenler;

  • İletişimde sivri çıkışlar artabilir
  • Birbirimizi dinleme azalabilir
  • Herkes ‘’ben biliyorum’’u ispat etmeye çalışabilir.
  • Ortaklı çalışanlar gizli kapaklı işleri öğrenebilir.
  • Eski dostlarımızdan ricalarımız ve isteklerimiz artabilir
  • Sözleşme imzalama sürecinde olanlar birtakım detayları gözden kaçırabilir.

Merkür Kova Burcundayken Yap!

  • Uzun süreli plan yap
  • İkili ilişkilerde gözlemci tarafını kullan

Merkür Kova Burcunda Yapma!

  • Acele karar verme
  • Aşk hayatında önyargılı olma

Merkür – Kova’nın Ters Günleri

  • 5 Ocak, 9 Ocak, 10 Ocak, 12 Ocak, 20 Ocak, 22 Ocak, 24 Ocak, 30 Ocak

NOT: Yukarıdaki tarihlerde birileri ile konuşmaya, anlaşmaya, sırlarınızı paylaşmaya ve en önemlisi de yardım istememeye özen gösterin. Çünkü Merkür, diğer gezegenlere sataşacak. İzleyin, öğrenecekleriniz var.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Göstererek Dahi Kullanılamaz

30.12.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...