Yükleniyor . . .

MERKÜR BALIK BURCUNDA (16 MART 2021)

MERKÜR BALIK BURCUNDA (16 MART 2021)

İletişimi ve haberleşmeyi temsil eden gezegen Merkür, 16 Mart tarihinde su grubunun en mistik düşünceleri barındıran burcu olan Balık burcuna geçecek. Bu geçiş sıradan bir geçiş olmayacak takdir edersiniz ki. Baharın havasına yavaş yavaş girmişken dünyanın değişime olan adaptasyonunu daha net bir şekilde gözlemleyeceğiz. Göremediğimiz en ince detaylar artık daha anlaşılır gelecek.

“Merkür son burçta hareket ettikten sonra 4 Nisan’dan itibaren Zodyak’ta yeni bir yolculuğa başlayacak.”

Realist Olanlar Bir Adım Öne Çıksın

Haberleşme gezegeni hazır su burcunda konum almışken, bu ziyaretin iletişimimizi etkilememesi düşünülemez. Hele ki günümüzde sosyal medyanın küreselliğinde şekillenen dünyada. Hal böyle olunca uzun zamandır aramızda bağ olan insanlarla çeşitli kırılmalar yaşayabileceğimizi işaret ediyor Merkür. Kariyer bazlı ele alındığında ise ortaklarımızı ve bağlantılarımızı ilgilendiren konuların da gündeme taşınabileceğini vurguluyor. Bu seferki iletişim serüvenleri ise Balık burcunun özellikleri ışığında gelişen duygusal kırılmalardan çok daha somut bir şekilde hayatlarımıza sirayet edecek. Merkür’ün Balık seyri bize realist bakmak konusunda farklı bir uzmanlık kazandıracak.

  • Kendi içimizde yaşadığımız duygusal gerilimler, sorgulama yetimizi arttıracak. Daha önce kendimize sormadığımız soruları sorabilir, hayata farklı pencerelerden bakmak isteyebiliriz. 

Geçici Değil, Seçici!

Merkür Balık burcundayken bıraktıkları izlenim güçlü olmayan kişiler hayatlarımızda varlıklarını sürdürmeye devam etmek istese de seçici olan yanımızı ortaya çıkacağız. Sosyal çevremizi baştan dizayn ettiğimiz günlere giriş yapmışken, yaşadığımız olayların çoğuna duygusal bakmak istemeyeceğiz. İletişim gezegeninin su grubunun duyguları derin yaşayan burcundaki seyri sanıldığı kadar hafif geçmeyecek. Öyle ki takıntılı olduğumuz konularda kırmızı çizgilerimizi çekeceğiz. Prensiplerimiz bizi yansıtacak. Yaşamın sadece belirli alanlarından değil, her alanından düzen isteği akacak. En önemlisi ise obsesif yapıdakiler kendilerini daha net belli edecekler. Bu kişiler sadece belli başlı alışkanlıklarıyla değil, hayat stilleriyle ön plana çıkacaklar.

Merkür Balık Burcundayken En Çok Kimler Ön Plana Çıkacak

  • Obsesifler (Takıntılılar)
  • Sorgulayanlar
  • Yüksek zekalar
  • Temizlik görevlileri
  • Sağlık çalışanları
  • Okul görevlileri
  • İş güvenliği uzmanları
  • İstatistik ve Ekonometri uzmanları
  • Yazılım mühendisleri
  • Tıbbi malzeme teknisyenleri

“Obsesif olanlar ve düzen arayanlar bir bir ortaya çıkarken, hepimiz çevremizdeki bazı insanlarla gerilebiliriz. Bunun sebebini çok da merak etmeyin. Belki size söylemeden toparlanmak isteyenler de vardır ve siz farkında bile değilsinizdir. Merkür’ün Balık burcuna geçişi her şeyin bir sebebi var dedirtecek.”

Merkür’ün Balık Seyrinde Konuşulabilecek Sağlık Sorunları;

  • Astım
  • Üst solunum yolu ile ilgili rahatsızlıklar
  • Kas ve eklem ağrıları
  • Anksiyete
  • Sinüzit
  • Alerjik rahatsızlıklar

Merkür’ün Balık Hali Burçları Nasıl Etkileyecek?

KOÇ: Merkür’ün su burcundaki halinden destek alarak sevdiğiniz insanları kendi haline bırakmak isteyeceksiniz. Baskıcı tavırlardan ve sorumluluklardan az da olsa uzaklaşmak size iyi gelecek. 4 Nisan tarihine kadar ikili ilişkilerdeki tavrınız daha sorgulayıcı bir yapıda olabilir.

BOĞA: Özellikle 2006 yılından sonra evlilik yapmış bir Boğa burcuysanız bu süreçte ailenizle daha fazla ilgileneceksiniz. Çevrenizdeki insanları da çok farklı bir mercekte gözlemleyeceksiniz. Eski mesafeli yapınızı kırmak isteyeceksiniz. Konuşulmayanları konuşacaksınız.

İKİZLER: Merkür’ün değişken hali size yarayacak. Sizi hızlandıracak, detaylı düşündürecek ve sorgulayan tarafınızı ortaya çıkaracak. Özellikle kariyer bazlı olan değişimlerinize daha kolay adapte olabileceksiniz. Öngörü yeteneğiniz artacak.

YENGEÇ: Merkür su burcundayken eski çevrelerinize ne kadar takılı kaldığınızı göreceksiniz. Son 2 buçuk yıldır tutulmalar sebebiyle aldığınız sorumlulukların sizi ne kadar yorduğunu fark etmişsinizdir. Bugünlerde en çok kullanacağınız kelime “hayır” olabilir. Nisan tarihine kadar cep telefonlarına cevap vermemenizin sebebi ise tamamen yorgunluk olacak.  

ASLAN: Üstünüzdeki o ataleti, o belirsizliği alacak bu Merkür… Örneğin ilişkilerinizde vereceğiniz düşündüğünüz kararlar bir yandan kişisel harcamalarınızı da fazlaca düşüneceksiniz. Maddi ve manevi bir döngüye girmek isteyen bir Aslan burcuysanız, hız kazanacaksınız. Önünüze gelecek olan bilgilerin çoğu ise sizi yönlendirecek.

BAŞAK: Karşıt burcunuzda geçecek olan Merkür ile beraber sizi kimse tutamayacak. Bunu ben değil gökyüzü söylüyor. Hayatınızdaki hareket ve pratiklik artacak. Yılın başından bu yana korktuğunuz konuları bu döngüde soğukkanlılıkla atlatabileceksiniz. Dolayısıyla Başak burçları bu döngüde sağlık konularını toparlayacak.

TERAZİ: Özellikle 1982 yılında doğduysanız haritanızda bolca Terazi var demektir. Bir de Merkür, Venüs, Neptün ve Güneş de balık burcunda derken ta ki 21 Mart’a kadar artık duygusal konularınızın içinden çıkmak isteyeceksiniz. Size samimi bir itirafta bulunmak istersem; Evliliğiniz ve ilişkiniz ile ilgili aklınızda bir soru işareti varsa sakın aceleci kararlar almayın, pişman olursunuz.

AKREP: Merkür su burcundayken planlar su yüzüne mi düşecek demeyin. Siz kendinizi bu süreçte daha ifade edeceksiniz. Damarınıza basıldığı anda gerilebilirsiniz. Sırlar ifşa olmak üzereyken bunları deşifre eden siz olacaksınız. Sosyal medyayı tam olarak kullanacaksınız. Çevrenizdeki diyaloglarda aktif bir rol oynayacaksınız.

YAY: 2021 yılında tutulmalar olmasa özgürlük olur mu? Olmaz. Yay burcunda dünyada adalet ve hukuk sistemi masaya yatırılırken sizin de hayatınızdaki ivme artacak. Yeni sektörlere merak sardıysanız ve eğitim konusunda kararlıysanız durmayın! Gökyüzünde hızlı hareket eden bütün gezegenler Balık burcunda kavuşmuşken size destek olacak. Siz yeter ki kendinize köstek olmayın.

OĞLAK: Yükleriniz azaldı ve öfkeniz bitti. Etrafınızda bolca genç var ve siz bu gençlerle uğraşıyorsanız bugünlerde kaygınız artabilir. Unutmayın ki 1998’den sonra doğanlar çok farklı. Onlar önümüzdeki 80 yılı yönetecekler. Merkür size güç katacak. Bu da demektir ki bekleyen işleriniz çözülecek.

KOVA: İyicil tavrınız bütün dünyada hissedilecek. Merkür’ün 19 gün boyunca Balık burcunda kalması sizi bir nebze olsun yatıştıracak. Sorgulayan tavrınızı ortaya çıkaracaksınız. Kendi içsel dönüşümünüzle uğraşırken 4 Nisan’dan sonra hızlanacaksınız. Kendinize bu döngüde “acaba fazla mı tepki verdim?” diye sorular sorabilirsiniz.

BALIK: Merkür Güneş’inizin yakınlarından geçerken siz konuşulacaksınız. Atacağınız adımlar ve verdiğiniz kararlar konuşulacak. Yeni arayışlara ve yeni sektörlere kafa yorabilirsiniz. Geçmişi geride bırakırken kendinizi yeniden inşa ediyorsunuz. Çevrenize karış içsel sıkıntılarınızdan söz edebilirsiniz. Sizin için geçmişten kopuş döngüsü başladı.

Sonuç olarak özgürlüğe adım adım giderken kimseye baskı yapmayın. Kirli bilgilere ayak uydurup o bilgilere yenilerini ekleyenlerden olmayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

12.03.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...