Yükleniyor . . .

KOÇ BURCUNDA YENİAY! (12 NİSAN 2021)

Yeniay İle Birlikte Dünya Hızlanıyor

Yeniay bizlere; ‘’ Dünya durmuyor hızla dönüyor ‘’ dedirtircesine bir başlangıç yaptıracak. Baş döndürücü haber akışları bir gecede başlarken, zamanın hızına hiç birimiz yetişemeyeceğiz. Ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay; hepimizin Koç burcunun ruhuna teslim olmasını sağlayacak. Üstümüzdeki duygusal yorgunluğu atacağız. Dünya’nın ulus üstü kurumlara kafa yorduğu sırada ‘’gelecekten biri gelip bizim bu günlerde nelerle uğraştığımızı görse gerekten çok şaşırır’’ diyeceğiz.

“Yeniay’ın teması; dünyayı daha çok ısıtıp daha hızlı dönmesini sağlayacak. Ülkelerin yaptığı ticari antlaşmalar, harekât planları, siber saldırılar, denizde ve karada tatbikatlar dünya gündeminde bolca yer bulacak. Liderlerin konuştukları; insanlar arasında hem olumlu hem olumsuz hissedilecek.”

Ateş Elementli Yeniay; Mücadeleci Olacak!

12 Nisan 2021 tarihinde sabaha karşı 04:30 sularında Türkiye enlem boylamına göre ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay içimizdeki savaşma ve meydan okuma güdülerini tetikleyecek. Yeniay; Ayın ve Güneşin 22 derece ile Koç burcunda kendini rahat hissettiği 1.evde geçekleşecek. Aynı zamanda en yakınında Olan Mars ile de iletişim halinde olacak. Yanı sıra da Venüs- Plüton doksanlığı gerçekleşecek. Gökyüzü bu kadar ateşe teslim olurken dünyada savaş çığırtkanlığının artması sizce tesadüf mü? Tabi ki de Tevafuk.

Aslında gerçekleşen bu Koç Yeniayı ilginçte bir Yeniay! Çünkü bir Stelyum söz konusu. Chiron, Merkür, Ay, Güneş, Venüs ateş burcunda saf tutmuşken; inatlaşmak, meydan okumak gözde davranış olacak. İnsanların yanı sıra siyasetçilerinde sosyal medyadan açıklamalar yapması nedeniyle para birimlerinin de mücadeleye giriştiğine şahit olacağız.

Kaptanın Ustalığı Deniz Durgunken Anlaşılmaz

Dünya gündeminde hali hazırda Akdeniz konu iken Ukrayna, Rusya ve Karadeniz gündemimizde yoğunluk kazanmaya başlayacak.  Peki, savaş çıkacak mı? Çıkmayacak mı? Koç burcunun Yeniay’ ı bu savaş çığırtkanlığının hamlelere dönüştüğünü görmemizi sağlayacak. Bahsettiğimiz bölgelerde hepimizin haberlerden takip ettiği üzere birçok NATO ve Rus askeri hareketliliği mevcut. Fakat son dakika haberlerde karada askeri hareketlilik gündemi ısıtacak. Yeniay ile birlikte bölgede etkili olan siyasi faktörlerin, siyasi entrikalar içinde olduğunu öğreneceğiz.  Bunların başında ise buralara yabancı olmayan Akrep burcu Joe biden geliyor!

Dün Susan Bugün Konuşacak

4 Nisan 1949 yılında Koç Stelyumunda kurulmuş olan NATO’nun Koç Yeniay’ında ülkeler ile olan ilişkilerinden hareketle ikili oynadığına karar vereceğiz. NATO ve Rusya-Ukrayna sorunu bir kenara dursun İran’ın da enteresan çıkışlarına şahitlik edeceğiz. Yaptığı iş birliği antlaşması ile sırtını 1 Ekim 1949 kuruluşlu ve Merkür Retrolu Çin’e yaslayan 4 Nisan 1979 tarihinde rejim değiştirmiş Koç burcu İran; daha cesur olacak.  

  • Dünyanın önemli ticari boğazlarının tek tek sıkılmaya başlandığına tanıklık ederken Süveyş Kanalı’ndaki kazanın kaza olmaktan çıkarak diplomatik krize dönüştüğünü duyacağız. Haritasında öncü burçlar baskın olan liderlerin sert çıkışlarını sosyal medyadan okuyacağız. Bu isimlerin başında ise Terazi burcu Putin yer alabilir.

Yeniay Kolektif Hareketleri İşaret Ediyor

Bize ateşten gömlek giydirecek Yeniay başka ne getirecek derseniz; kitabımda da yer verdiğim denizaltılar gündemin ana konularında biri olacak. Dünya siyaseti çok hızlı akacak. Denizlerdeki hamlelerin tartışmaları medya organlarına yansırken altın Dolar ve Euro’da olan dalgalanmaların peşine ise sadece biz değil; Rusya, Ukrayna, Çin, İran medyaları ve halkı da düşecek. Anın haritası Avrupa ülkelerinin sokaklarında savaş karşıtı gösterilerin artabileceğini vurguluyor.

Ülkemiz Çıkarlarını Gözetebilecek

24 Aralık 2004’te Mars Akrep döngüsünde İnsansız Hava Aracı (İHA) geliştirilmişti. İHA ülkemizi ihya ederken dile de düşecek. Hem de müttefiklerimizin diline! Ülkemiz Türkiye’ye dair; SİHA ve İHA ihracatı konusunda hangi boyutlara ulaştığımız netleşecek. Askeri işbirliği yaptığımız ülkeler ile bazı çıkar müttefiklerimiz arasında kaldığımızı hissedeceğiz diyor yeniay! S-400’ler hakkındaki soruların cevabını ise; Mars-Neptün doksanlığı ile net bir şekilde görebileceğiz.

  • Gökyüzü Türkiye’nin S-400’ler konusunda tavır değiştirmeyeceğini ve geri adım atmayacağını işaret ediyor.
  • F-35’ler konusunda ise ülkemiz uluslararası yargı sürecini hızlandıracak ve artık sonuç isteyecek.
  • Ülkemizdeki yargı kuruluşlarının hukuksal değişimlerden bolca etkileneceğini göreceğiz.  
  • Ülke genelinde ise 2001 yılından bu yana gelen enteresan davaların hızlıca çözüme ulaşması kafamızda soru işaretleri oluşturabilir.

“Anın Haritasının yükseleni Balık burcu olacak. Bu da demektir ki denizlerimizde sıcak saatler ve son dakika duyurulan tatbikatlar duyacağız. Bir yandan da yine denizlerimizde mülteci botlarının trajik olaylarını duyabiliriz diyor Yeniay!”

Uluslararası Antlaşmalar Revize Edilecek

Yeniay adeta bir “sonun başlangıcı” olacak. Avrupa’da NATO üyesi ülkeler tek tek yıpranırken 1950’den 2000’e kadar gelen bütün antlaşmalar dünya basınında tartışma konusu olacak. Bu tartışmalar; devletlerin kıta sahanlığı, maden arama ve çıkartma, ekonomik işbirlikleri gibi konuları içerecek. Rus medyasında, Yunan medyasında ve Türk medyasında sansasyonel haberler ile karşılaşabiliriz.

Akıl, Doldurulacak Bir Gemi Değil, Yakılacak Bir Ateştir

Satürn, Jüpiter ve Mars’ın Hava burcundaki seyri ateş burcunda safları sıklaştırmış Ay ve Güneşe hareketini hızlandıracak. Yeniayın ateş burcunda hararetlenmesi ile eğitim sisteminde hibrit modelin merkez alınarak farklı projelerin oluşturulduğunu gözlemleyeceğiz. Yani; bir Öğretmen kaç bin öğrenciye ders verecek?  Ya da artık eskisi gibi sınıflara ihtiyaç olacak mı? Gibi sorular gündemde olacak. Farklı eğitim modelleri masaya yatırılacak.   Dünyada birtakım bölümler online olarak eğitim verirken, yeni fakültelerde açılacak. En çokta özel okular gökyüzün ateşinden nasibine düşeni alacak gibi görünüyor. Yeni eğitim modellerine itiraz eden Öğretmenlerin seslerini duyacağız.

Aşı Yaygınlaşacak Virüs Zayıflayacak

Virüse teslim olan insanlığı aşılanma ve ilaçlanma ile kurtarmaya çalışılırken gece gündüz çalışan bilim insanları yeni buluşlara bu Yeniay’da imza atacak. 2021 yılının ateşe teslim olan gökyüzü hareketleri Yeniay’ın gücüyle en ilginç getirisi; haplar solüsyonlar ile birlikte PCR testlerinin ne kadar doğru olup olmadığının tartışılması olacak. İlaç sektörünün içinde hız kazanan aşı ve aşılama tekniklerinde ne kadar ileri gidildiği konuşulacak. Bilim adamlarının birbiri ile çelişen açıklamaları kafaları karıştıracak.

Yeniay Sektörleri Nasıl Etkileyecek?

Yeniay’ın ticari sektörleri nasıl etkileyeceğine değinirsek;

  • Mobilya sektörü çığır açarken Tekstil sektöründeki sıkışmalar; köklü firmaların enteresan noktalara geldiğinin altını çizecek.
  • Sıkışmadan dönüşüm ve değişim olarak çıkmaya çalışacak 1921 kuruluşlu GUCCI, 1978’de kurulan ve Satürn’ü Başak olan Versace, sadece bilinen markaların bir kaçı… Yani modaya duayenleri sınavda diyebiliriz. 
  • Koç burcu Yeniay’ının hepimize hareket verdiğine şahit olacağız. Şehirlerin boşaldığına ve insanların sürekli olarak yer değiştirmek istediğini göreceğiz. Bu anlamda Turizm sektöründe sıçramalar olacak.

Ateş Elementi Şanına Yakışır Bir İklim Getirecek

Nisan Yeniay’ı yaza doğru ışık tutarken ikliminde kafasının karıştığını hissedeceğiz. Tuhaf bir kışın ardından gelen Yaz sıcaklarının içine düşebiliriz.  Ateş burcundaki Yeniay havanın bir anda ısınabileceğini ve mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkları işaret ediyor. Dünyanın farklı bölgelerindeki yanardağların aktif hale gelmesi ile ‘’Ateşin gökyüzündeki hava desteğiyle birlikte semada da elementler güç birliği yaptı’’ demek bize düşecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

03.04.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...