Yükleniyor . . .

GÜNEŞ SATÜRN KAVUŞUMU (2021)

GÜNEŞ SATÜRN KAVUŞUMU

Kişisel haritaların gücü, astrolojinin temel yapı taşı Güneş bugün sorumluluk gezegeni Satürn ile kavuşuyor. Karakterimizin bizi ne noktalara götürebileceğini düşünmek bir yana, sınırlarımızı aşacağımız günlere yavaş yavaş girerken kendimizden en yüksek verimi almak isteyeceğiz. Güneş’in Satürn ile olan bu kavuşumu bütün imkansızları mümkün hale getirebilecek türden.

Öğreten gezegen Satürn’ün Kova burcunda bilimi, uzayı, teknolojiyi, buluşları, insanlıkla kavuşturmak için 1050 gün boyunca bizlere ışık olacak, rehberlik yapacak! Güneş, Satürn’ün  kalbinden geçerken de akidi başlatacak. Zaman hızlanacak, devinim alacak. Rasyonelliği, realistliği daha ön plana çıkarırken ataleti ve kararsız insanları yoracak.

Sıkışan İşler Kaygı Getirir

Güneş, kaygılarımızı da temsil eden Satürn ile kavuşuyorken en çok da kariyer alanında hayatımıza sirayet eden noktalarda ağır basabilir. Örneğin,

  • İşinden yeni ayrılan kişiler iş bulma sürecine girmişken kaygının arttığı günler yaşayabilir.
  • İşleri zamanında yetiştirmek konusunda önceden plan yapmayanlar yöneticileri ile ters düşebilirler.
  • Aile içi ortaklıklarla kurulan işlerde maddi açıdan aynı fikirde olunmayan konular daha fazla ortaya çıkabilir.
  • Kendi işini kurmak isteyenler ise aceleci olmanın avantaj sağlayacağını düşünüp, henüz yoldayken yanılabilirler.

Buradan anlaşılan şu; Güneş’in Satürn ile kavuşum yapması, sıkışması olası olan konularda kaygının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha vurguluyor. Ancak gök kubbe bu günlerde fazla düşünmenin kaygıyı getireceğini vurgulayacak.

Kestirmeleri Bırakıyoruz

Hayata dair ne düşünüyorsak bir an önce yapma hissini yavaş yavaş bıraktığımızı hissedeceğimiz günlere adım atacağız Güneş Satürn kavuşumu ile… En önemlisi de zamanı doğru kullanmak isterken aceleci olmaktan uzak durmak isteyeceğiz. Bir kere Satürn’ün doğasında vardır zamanı acele ile kullanmamak. Dolayısıyla Güneş’le kavuşum yapan Satürn’ün etkilerini sosyal yaşantımız bir yana çoğu alanda hissedeceğiz. Bugünden itibaren zamanı da daha verimli kullanmak isteyeceğiz. “Ne kadar ekmek, o kadar köfte.” Günleri geldi.

Güneş Satürn Kavuşumu Hangi Sağlık Sorunlarına Vurgu Yapıyor?

Astroloji sisteminin kalbi Güneş, sorumluluk gezegeni Satürn ile kavuşum yaparken sağlığımıza karşı ihmalkâr davranmamız gerektiğini hatırlatacak bizlere. En çok sınanabileceğimiz sağlık sorunları ise;

  • Cildimizdeki sorunlar gündeme gelebilir.
  • Hareketsizliğin doğurabileceği eklem ağrıları çekilmez hale gelebilir.
  • Mide ve safra kesesindeki hassasiyet daha çok hissedilebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

18.01.2021

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...