Yükleniyor . . .

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA (20 MART 2021)

GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA (20 MART 2021)

20 Mart 2021 tarihinde ateşin öncü burcuna geçecek ve gücünü hissettirecek olan Güneş, baharın tam anlamıyla geldiğini bizlere hissettirecek. Daha önceki yazılarımda da çokça kaleme aldığım gibi bu bahar diğer baharlardan daha farklı olacak. Dünyanın bile yavaş yavaş adapte olmaya çalıştığı bir yıldan geçerken hayatımızı hızlandıran bir Güneş ile karşı karşıyayız. Hazır Güneş Koç burcundayken bende sizler için sosyal medyada bolca paylaşım yapacağım.

“Güneş 20 Mart 2021 tarihinde saat 12:00’de Koç burcuna geçerek gökyüzünde yeni bir akti başlatacak.”

Hareket Berekettir

Hayatlarımız ne kadar hızlandı farkında mısınız? Konfor alanından çıkmak istemeyenler ve atalete alışanlar ise artık bu hıza ayak uydurmak zorunda. Güneş’in Koç burcuna olan geçişi bu adapte süresini kısaltacağını işaret ediyor. Hızlı bir trene yetişmeye çalışan insanlık, hareketin ve bir uğraş vermenin kıymetini anlayacak. Dolayısıyla yatırımlarını ince eleyip sık dokuyarak yapanlar çoğalacak. Özellikle de altının yükselişi dilimizden düşmeyecek. Buna paralel olarak, uzun zamandır ertelenen organizasyonları ve düğünleri de işaret ediyor Güneş’in Koç burcundaki seyri.

Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var

Bireysel hedeflere odaklandığımız ve elimizi çabuk tutmak bir döngüden geçtiğimiz aşikâr. Zaman su gibi akıyor. Bizlerin ise zamanın bu hızlı akışını Güneş’in Koç burcundaki seyri ile daha net bir şekilde hissedeceğimizi birçok yazımda ve paylaşımlarımda dile getirmiştim. Öyle ki kendi başımıza büyük sorumluluklar almak yerine bize destek olacak insanlarla iş yapmak ve adımlar atmak isteyeceğiz. Güneş’in güçlü olduğu ateş grubunun öncüsüne geçmesi ortaklı yapıları daha çok ön plana çıkaracak. Çözemediğimiz sorunlarda farklı fikirler duymak ve alternatif çözümler aramak isteyeceğiz. Uzun zamandır ortaklı çalışan insanlar önemli kararların eşiğinde dururken, ortak sorumlulukların bizleri ne kadar yakınlaştırdığını tecrübe edeceğiz. Tek yürek olacağımız günlere yürüyoruz, kim tutar bizi.

Güneş Koç Burcundayken Neleri Konuşuruz?

  • Eğitim sistemini ve okulları
  • Düğünleri ve organizasyonları
  • Şirket sahiplerini ve yatırımlarını
  • Doları ve dünya genelindeki devalüasyonu
  • Genetik bilimini ve ilaçları
  • Uluslararası hava sahalarını ve uçuşları

Somut konuların üzerinde daha fazla duracağımız bugünlerde hayatımızdaki pozitiflikleri unutmak istemeyeceğiz. Yaşamımız çeşitli dinamiklerle dolu. Bu kadar dinamiğin içinde hıza kapılmak ise işten bile değil. Hal böyle olunca duygusallığımızın azaldığını hissedebiliriz. Ancak Güneş 20 Mart’tan itibaren Koç burcuna geçerek baharın uyandığını ve umutların filizlendiğini duyuracak dünyaya!

Güneş Koç Burcundayken Yapıcı Olduğumuz Günler;

  • 20 Mart Gökyüzünün frekansı açılıyor. Yapıcı, coşkulu, hızlı ve hazır cevap günlerine geçiyoruz.
  • 23 Mart (Güneş Venüs’le Kavuşuyor) tarihinden 26 Mart tarihine kadar olan günler; ilişkilerde ve problemli evliliklerde çözüm, uzlaşma ve anlaşmayı getirecek.
  • 1 Nisan (Güneş – Satürn 60’lığı) bugünden itibaren şirket içerisinde yükselmeyi bekleyenler ve yer değişikliği yapmak isteyenlerin yolu açılıyor.
  • 15 Nisan (Güneş – Jüpiter 60’lığı gerçekleşecek.) Çalışıp maaşını alamayanların yüzünü güldürecek haberler bugünden sonra ardı ardına gelebilir.  

Güneş Koç Burcundayken Dilimizin Kemiği Olmadığı Günler;

  • 29 Mart (Güneş Chiron kavuşumu) bu tarihte eski defterleri açmamamız gerektiğini anlayacağız.
  • 4 Nisan (Ay – Oğlak fazı, Güneş – Koç fazına kafa tutuyor. Duygularla aklın çatışmaya düştüğü bir gün olabilir. Her duyduğunuza inanmayın.)
  • 16 Nisan (Güneş – Plüton 90’lığı) maalesef dünyada çocuklar ve kadınlar ile ilgili şiddete şahit olacağımızı işaret ediyor.
  • 19 Nisan (Koç burcunda Merkür – Güneş kavuşumu) Sosyal medyadan atarlananlar sadece sanatçılar ve ünlüler olmayacak. Herkesin pireyi deve yaptığı bir gün. Celallenmeyin.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.03.2021

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...