Yükleniyor . . .

EKİM AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! (2021)

EKİM AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! (2021)

Ay, İç Dünyamızın Hükümdarı

Astrolojide iç dünyamızdaki ara sokakları aydınlatan, isimsiz hislerimizi anlamlandıran Ay, dünyaya en yakın gök cismi olarak bizleri derinden etkiler. Hal böyle olunca da astrolojinin diğer gezegenlerinden daha farklı bir etkisi olduğu su götürmez bir gerçek. Ay’ın duygularımız için bu denli önemli olması, içinde tarihin başından bu yana barındırdığı gizemin ta kendisi de olabilir.

Herkesin kendine göre bir ruh hali var, kimisi kaygılı kimisi rahat kimisi de bu iki uç duyguyu da dengeli bir biçimde içinde besliyor. Ay’ın buradaki etkilerinden bir tanesi de kişinin kendi içindeki duygusal kavramları anlamlandırabilmesi, hayatına entegre edebilmesi aslında… Sadece kendi duygularımız da değil, çevremizdeki birçok insanı duygusal açıdan etkilememizin gücü de bizzat Ay’dan gelir. Ay, gökyüzündeki sahiplenici duyguyu, sadakati ve annelik duygusunu ön plana çıkarır. Bu sayede Ay burcunun duygusal etkilerini daha güçlü bir şekilde gözlemleriz. Astrolojinin temel yapıtaşında merak edilen daima Güneş burcu olsa da Ay burcu da bir o kadar önemlidir.

Ay, kişilerin haritalarında dişil enerjinin ne kadar baskın olup olmadığını da anlatır. Örneğin bir erkeğin detaycılığını, takıntılarını, korkularını tanımlamamıza yardımcı olurken, kadının haritasında da Ay fazı, eril enerjiye sahip olup olmadığını anlatır.

Misafir Kabul Eden Bereketi de Kabul Eder

Ekim ayında Ay’ı iki kere misafir edeceğiz. Bir tanesi henüz ayın ilk günlerinde hava elementinde gerçekleşecek Yeniay ile diğeri ise 20 Ekim’de ateşin öncüsünde gerçekleşecek Dolunay ile… Bu birbirinden önemli gökyüzü olayları, bizlere kendi içimizde çözemediğimiz sorunların aslında ne kadar basit olduğunu hatırlatacak. Asılsız iddialar, yerini bulmayan eleştiriler ve samimi olmayan tepkiler, Ay’ın Ekim ayındaki ziyaretleriyle ayyuka çıkarken, doğallığın peşinde olmak isteyeceğiz. Ay, Mars’tan 6 Ekim’de baskı görecek. Savaş gezegeninden göreceği bu baskı da içsel savaşlarımızı ortaya çıkaracak. Güzellik algımız değişim gösterecek, daha seçici olacak ve zor beğeneceğiz. Şu ana kadar okuduklarınız teorikte zor görünebilir ancak, yaşayarak daha iyi tecrübe edeceğiz diyor gökyüzü.

Kendinizi bu ayın planlarına hazırlarken aşağıda sizler için çalıştığım "Ay Boşlukta" saatlerini gözden geçirmeyi unutmayın. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat!

Ekim’de Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

3 Ekim Pazar

01:41 – 10:37

   

7 Ekim Perşembe

07:01 – 16:21

   

9 Ekim Cumartesi

08:03 – 17:23

   

11 Ekim Pazartesi

06:28 – 19:14

   

13 Ekim Çarşamba

12:51 – 22:47 

   

15 Ekim Cuma

14:31’den

16 Ekim Cumartesi

04:21’e kadar

18 Ekim Pazartesi

01:22 – 12:03

 

 

22 Ekim Cuma

22:23’den

23 Ekim Cumartesi

09:56’ya kadar

25 Ekim Pazartesi

16:09 – 22:59

 

 

30 Ekim Cumartesi

09:03 – 20:09

 

 

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

20.09.2021

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...